- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz __H4X0R__ #34917 üzenetére
Nem a 100MB alatt van gond, mert az nincs bekapcsolva mindig. (1 hét alatt megenné ez a telefon. Az előző X10mini nem volt ilyen net éhes. )
Lényeg h miután elfogyott a 100MB. Az utána lévő adatkapcsolat elég e ehhez.(#34916) bandigno: Nem tudom mennyi adat kell a beazonosításhoz, de szerintem is elégnek kell lennie. Köszi urak!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
bmwk1200s
őstag
válasz __H4X0R__ #34922 üzenetére
Bár megválaszolták azért leírom nálam hogyan történt.
Külföldre költöztem, de szeretett iPhone-omról nem akartam lemondani. Kivártam még a hűség lejár és most január elején mikor hazalátogattam, tettem egy kitérőt az egyik Tmobile partnerhez.
A férfi kolléga aki fogadott nagyon kedves volt, érdeklődött miért mondom fel az előfizetést, elégedett voltam e, stb.. majd kb fél óra elteltével megvolt az előfizetés megszüntetése, a szám dominós maradt, rajta némi pénzel, illetve el lett küldve a függetlenítési kérelem, ami egész pontosan 10.160forint volt (27% áfa végett, a netto maradt a régi).
Két napra hogy bent voltam a Tében jött egy mail, hogy este rá lehet dugni az itunesra egy olyan sim kártyával amit eddig nem fogadott el és mehet a restore.
Ennyi a story, én happySemmit sem írok alá!
-
Keksz
senior tag
válasz __H4X0R__ #34963 üzenetére
Arra azt írják hogy az iOS azt nagyon jól kezeli, viszont az Ipadnál megszoktam hogy mindig mindent bezárok és így teszek az iPhone-nál is
Nem tart semeddig újból elindítani és akkor legalább tudom h nem futnak.Kellene erre is vmi jó kis xsysinfo
És üríteni vele a memóriát, de ahogy láttam már az iPad verziót is levették a store-ból. -
nagyúr
válasz __H4X0R__ #35062 üzenetére
Kiugrik, és jó is, amíg le nem nyitom SBSettings-et, és nem csinálok egy BG törlést az ikonra bökéssel.
Más: valaki használ oleophobic fóliát a screenre? Jobb vagy rosszabb, mint az ultra crystal? Most akarok épp rendelni, de mivel csak utóbbival van tapasztalatom, gondban vagyok, a youtube-os videók meg nem sokat mondanak ebben a témában.
-
allando
tag
válasz __H4X0R__ #35245 üzenetére
Szia,
Ezeket az eladó írta és én megvenném a telót, csak nem tudom így érdemes-e látatlanba belevágni.
Pontosan ez lenne az:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/apple_iphone_mobiltelefon/iphone_3g/apple_iphone_3g_8g_1536790304.html
[ Szerkesztve ]
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
Xero
nagyúr
válasz __H4X0R__ #35813 üzenetére
Van valahol valami lista a javításokról? Nem igazán találtam.
Az elsővel megcsináltam, néha befigyel egy-egy fehér ikon, de a respring megoldja. Nyilván ha nem variálok, akkor nincs gond. Ettől függetlenül minden hibátlan, de természetesen a legjobb megoldásra törekszem ha szükség van rá.szerk: Hülye voltam... Semmi extra, csak másik site-ra mutat a webclip a terhelés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz __H4X0R__ #39324 üzenetére
Nem.
Van barátnőmnek egy win7-el futó laptopja amire tudtam telepíteni magyar nyelven futó icloudot. Így neki müködik is iphone-jával csinált fényképek a laptopon megjelennek a képek mappában. De nekem a laptopom win xp van arra nem engedi telepíteni.
Ebben tudsz segíteni, mert valahol azt olvastam az icloud win7-et igényel.
köszi -
Kommy
veterán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest