- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
__H4X0R__ #49865 üzenetére
Sajnos az apró porszemcséket nembiztos,hogy a száraz ruhával eltudod teljesen tüntetni.Csak egy egyszerű példa nem tudom a korral hogyan állsz de mikor megjelentek azok a bőrvédőtokok amelyikeknek az eleje átlátszó volt a kijelző elött használták az emberek és kb fél év múlva vagy pár hónap mulva semmit nem láttak mert teljesen homályos volt.És ezt nem nagy kavicsok csinálták hanem a nagyon apró porszemcse.Egy biztos az iphon érintőfelülete üveg de ha nem vigyázol rá karcos lesz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
__H4X0R__ #49838 üzenetére
Es arra van opcio, hogy ne elado/album/mufaj szerint szurje, hogy mit rak fel hanem szamok szerint is tudjak valogatni?
Masik, hogy elozo tulaj rajtahagyta a midenfel szep nenikes es autos kepeit..ezeket meg nem hajlando rolla legyelulni az iTunes. Torolni meg ugy nem lehet telefonrol
Peddig oda raktam, hogy egy 20 kepet tartalmazo mappaval szinkronizalja..es csak azokat rakja fel
-
b4zsi-
őstag
válasz
__H4X0R__ #49831 üzenetére
Nem szeretem. Barátnőmnek a gépére nem szeretném telepíteni gondoltam van olyan megodás, hogy minden számítógépről tegyek rá adarot Itunes nélkül... Szeretem ezt a telefont , de ez a másolás megőrít sajnálom( hiába rendezett, biztonságos,stb). Túl van bonyolítva...
Sőt, ha van megoldás enyémről is letörölném...
Igazából az zavar, hogy nincs választási lehetőségem. Az icloud/imessage/ stb egyedi dolgok eldöntheted kell-e használod-e vagy sem. Azonban az itunesra rá vagy kényszerítve. Ez még rátesz egy lapáttal arra , hogy ne kedveljem meg. Pont a rendszer gyors, akadásmentes, pillanat alatt frissíted wifin keresztül, de a szinkronizálás ellenőrzés vásárlások átvitele minden szarság meg kb azt érzem , hogy küldi az Applenel mit csinálok a bérbeadott telefonnal... Le lennék ellenőrizve... Befejeztem bocsánat
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
__H4X0R__ #49573 üzenetére
"Kiderült, hogy a GSM boltban egy utángyártott töltőt adtak a készülékhez ez pedig hazavágta a töltési mechanizmust."
Leírtam. Az utángyártott töltő volt a ludas. Megsütött valamit ami miatt ugyan érzékelte, hogy a hálózatra van dugva, de áramot nem vett fel, ergo nem töltődött az akku sem.
A firmware felpakolás már menni fog, látszatra fele annyira sem bonyolult, mint egy átlagos Android custom ROM flashelése.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
__H4X0R__ #49570 üzenetére
Onnan tudhattad volna, hogy leírtam. Válaszadás előtt illik az egészet elolvasni.
Ha más témában, más usernek adsz emiatt rossz tanácsot akkor mi történik?
Mások el tudták olvasni az egészet és igyekeztek szakszerű választ adni amit ezúton is köszönök nekik!
A probléma egyébként nagyrészt megoldódott. A GSM boltos figura mókolt a telefonnal, forrasztott itt-ott, aztán már megy a töltés egy eredeti Apple töltővel. Vissza is rakott rá egy firmware-t de ez is JB-s. Pedig az volt a lényeg, hogy gyári FW kéne.
Egyébként nem az én telefonom.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
__H4X0R__ #49546 üzenetére
Már megbocsáss, de te vagy a tizedik aki nem érti, pedig nagyon magyarul mondom, nagyon érthetően, nagyon tőmondatokban.
NEM TÖLTI. (gondoltam kiemelem pirossal is, de olyat nem tud a fórum motor). Rádugod, felvillan a képernyő, de egy egész éjszaka + egész nap alatt sem töltött bele egyetlen százaléknyi energiát sem.
Mint kiderült utólag, hogy a GSM boltban egy utángyártott töltőt adtak "véletlenül" ami mellesleg hibás is volt és nem csak, hogy az nem töltött, de már a telefon sem volt képes áramot felvenni mert abban is megsütött valamit. Eredeti Apple töltővel sem tölt. Sem USB-ből, sem konnektorból.
Ez volt az egész mizériának a kiindulópontja, nem a DFU módba lépés meg a firmware felpakolása. Hanem, hogy csutkára TELJESEN lemerült a készülék és nem lehetett tölteni.
-
Forchalad
tag
válasz
__H4X0R__ #49089 üzenetére
Köszi szépen a választ, most az új MacBook-ok meg Air-ek miatt kérdezem mert tuti hogy a WWDC alkalmával azok is bemutatásra kerülnek...pontosabban hogy milyen frissítéseik lesznek.
Másik kérdés: IOS 6-ból mikor lesz elérhető beta? iOS 5-nél mindig feltettem őket, de már nem emlékszem mikor lettek elérhetőek...!
-
pingwin92
aktív tag
válasz
__H4X0R__ #49170 üzenetére
Jaa igen ezt akartam is írni.. A iphoneclubos repóból.
Szerk.: Akkor már leírom rendesen. Szóval felraktam a sima bill fix-et, az teljesen jól működött, csak rájöttem, hogy ebbe nincsenek benne a számok, meg a vessző meg ilyenek, aztán láttam, hogy az iPC-s repóban több féle bill fix is van. Azt gondoltam, hogy le kell szedni a régit, hogy az másikat, amiben a spec karakterek is benne vannak, a régit le kell törölni, és amikor rányomtam az újra, hogy install, az ki is írta, hogy akkor ő mellette letörli a másikat. Ennek megörülve gyorsan rányomtam az installra. Aztán a végén valami ilyet írt ki, hogy az usr/bin/dpkg asszem 1-es hibát dobott. A lényeg, hogy elvileg a régit letörölte, de az újat nem rakta fel.
Na és azóta nincs billentyűzetem.Akadni nem tudom mivel akadhat ez így. Fenn volt a SwipeSelection, de azóta már leszedtem, hátha.. De nem segített, szóval azzal baj nem volt.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
__H4X0R__ #49154 üzenetére
Persze, de könyörgöm, ez évtizedek óta így megy sajnos! Aki csinál valamit, azt az emberek egy része ócsárolja, másik része értékeli. Aki alkot valamit, az tudja azt és tisztában van vele, hogy ha a közösségnek csinál valamit, akkor lesznek akiknek az majd nem tetszik, és erre fel is készül. Sőt, kizárja ezeket a dolgokat!! Ez mindenben így van, aki ezt nem tudja elfogadni, az ne csináljon semmit, vagyis ne másoknak, és ne mondja másoknak sem.
Sajnos ilyen a világ, ezzel tisztában kell lenni mindenkinek. Undorító ami folyik, de ez van.
És ami sokkal rosszabb, hogy pl ha van 1000 ember, aki örülne mondjuk a JB-nek, és 100 meg fikázza, akkor így az 1000 ember marad hoppon! Magyarul hülye gyökér emberek miatt szivat meg több 1000-et! Ergo, ha ezt nem veszi észre, mármint hogy sokkal több embert szivat meg ezzel, akkor ö is egy gyökér!
Mert ez kb így hangzik: Sziasztok! Nekem már van JB-em!! Nektek meg nem lesz!!! Tülem legalább is!! Mert nem adom ki nektek!! Bleeee!!! hihi!!! Mert van 1-2 hülye aki fikáz engem és én meg ezért jól megszivatok mindenkit!!! bibibííí
Mint valami óvodás hülyegyerek!!
Majd pod2g
-
lancy
tag
válasz
__H4X0R__ #48394 üzenetére
nincs JB a iphone-on, az szgep hozza van rendelve a fiokomhoz de nem segitett. akkor a mach megjeleneseig semmi lehetosegem sincs a megvasarolt zeneimet lementeni v masik ios keszulekre attenni
ui: azert ez gaz h erre nem gondoltak, mondjuk ha nem winfosom lenne akkor nem kene ujrarakni es ez a problema elo se jonne
ui2: az is utalatos h nincs sehol jatekmentesem, jo lenne ha ipadon jatszott jatekot onnan tudnam folytatni iphone-on ahol abbahagytam, az ok h restore utan visszarakja a menteseket kulon kulon az eszkozokre de pl ios verzioszam valtasnal (pl 4rol 5re) nekem beorult az iphone-om es tiszta rendszert kellett felraknom, ja es az ipad meg restore lett mert egy csomo szemet lett az egyebbbbb 2,1gb "konyvtarban", igy itt is ujrakezdes lett a vege mivel visszaallitasnal a szemetet is visszarakta....
-
atees
őstag
válasz
__H4X0R__ #48366 üzenetére
Most az a probléma, hogy a telefonba van egy olyan opció hogy minden törlése a készülékről és arra mentem és már vagy 20 perce csak gondolkodik nem történik semmi. 1 hónapja csináltam egy ilyet egy másikon és az 5perc alatt megcsinálta. Nem tudom mi lehet, 16 gigás ez most lehet azért ilyen lassú? másik 8 volt csak
-
atees
őstag
válasz
__H4X0R__ #48353 üzenetére
Persze újra akarom rakni a rendszert mert az én mentésemet akarom feltolni, de ha rátolom az 5.1.1et a JB-re akkor nem akad ki?
Illetve rádugom gépre a telefont és azt írja, ki, hogy töltés nem támogatott ezzel az eszközzel, viszont a 220ból meg tölti, nem eredeti a kábel?
-
válasz
__H4X0R__ #48095 üzenetére
ilyen díjcsomagom van, erre írtam alá az i4s esetén is további 2 évet; link, de van mellette családbarát, akikkel sokat beszélek, azokkal havi 1067 ft ellenében minden előfizetésre havi 100 óra, és így nagyon jól jövök ki! mobilinternetet is mindig olyat választok, amilyet csak akarok, nem szeretném, ha az fixen lenne beépítve a díjcsomagba!
15 évig lehettem volna flottás, de nem kértem a hátrányaiból, nem ért volna annyit!
inkább beszélek valamivel drágábban, cserébe nem csak számlafizető vagyok, hanem teljes jogosultságú előfizető, direktben intézhetek bármit, szaporodnak az aranyos pontjaim, nem kell különböző megfigyelésektől tartanom - legalább is sokkal kevésbé, mint flotta esetén...stb! -
válasz
__H4X0R__ #48079 üzenetére
Igen, így teljesen okés, ahogy mondod, tuti nincs benne olyan infó, ami para lehetne
_Fefe_: ezt alá tudom támasztani, pl. mielőtt megvettem a lockinfót annó, felraktam egy krekkeltet, aztán kétpercenként összekulázta magát a springboard. Plusz, az iBlacklist-el is összeakadt.
-
válasz
__H4X0R__ #48073 üzenetére
Ez eddig ok, de ha kiderül,hogy a backup okozza a hibát, akkor nyilván a szerkesztettet sem kellene visszatennie. Nem emlékeztek, hány ember panaszkodott annó az iOS kijövetelekor az akkuidőre, majd többeknél megoldotta az, ha nem régi bacupot raktak vissza, hanem kis kényelmetlenséggel, de bevállalták, hogy új telefonként ismertetik fel resstore után a készüléket, és csinálnak egy új, aktuális backupot? Hangsúlyozom, nem biztos, hogy ez tuti megoldás, de ha neki nem megy a restore és backup-olós módszerrel, akkor mindenképp kipróbálnám ezt is, ahogy írtam.
-
-
fazr
senior tag
válasz
__H4X0R__ #47914 üzenetére
ÁSZF-ben benne van egyes csomagoknál, hogy a tethering és a voip nem engedélyezett. Azt nem tudom, hogy korlátozzák-e vagy sem, mert az én csomagomnál engedélyezett.
Az viszont valószínű, hogy tudják korlátozni, mert ha jól tudom AT&T-nél is extra havidíj ellenében van a tethering és/vagy voip.
-
törölt tag
válasz
__H4X0R__ #47914 üzenetére
Nem tudom hogyan tudná, ezért is írtam, hogy nem tudom mi igaz belőle, de ha akarnák biztosan tudnák korlátozni, és ha bejön a 2Ft/perc adó akkor szerintem fogják is.
__H4X0R__ amikor pl a fészbuk forgalom nem számít az adatforgalomba azt is látják valahogy. Épp ezért fogják szerintem korlátozni valahogy, mert mindenki ezeket a programokat fogja használni.
-
fazr
senior tag
válasz
__H4X0R__ #47851 üzenetére
Előbb azt írtad az antenna letakarása (telefont megmarkolása) okozza a hibát és én ezt cáfoltam azzal, hogy egy pont megérintése okozza.
Szó sem volt arról a hozzászólásomban, hogy erős térerő esetén is eldobja a hálózatot (mivel tapasztalataim szerint nem is dobja el, csak gyenge térerő esetén - ahogy Tibee86 is írta).
Antennagate egy létező tervezési hiba, de ennek ellenére az i4 a legjobb telefont volt a maga idejében.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
__H4X0R__ #47844 üzenetére
Írtam, hogy bal kézben fogva, én általában úgy használom.
Persze, hogy attól függ, mert az utcán már nem tudom vele eldobatni a hálózatot, de ezért is néztem meg egy másik iphone-nal is, és másik szolgáltató kártyájával is. Lakásban mind a kettővel eldobja. Mert, ha még valami világvégi kis faluban laknék ez teljesen rendben is lehetne.
Normálisan fogom, ne arra gondolj, hogy két kézzel marokra fogom, és akkor eldobja, de bal kézben, ha rendesen megfogom, és nem az újjaimon egyensúlyozom a telefont, akkor bizony sokszor látom, hogy "nincs szolgáltatás". -
válasz
__H4X0R__ #47821 üzenetére
Na és ahhoz mit szólsz, ha felnyomom a JB-s backupot, gyorsan csinálok egy Cloud BackUpot abból -> az már szűrve lesz a JB-fostól és akkor utána újra restore -> restore from Cloud
Na?
vadászcsiga: azon kívül hogy mindig, ismétlem MINDIG elkapkodom ezeket a k.va újratelepítéseket?
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
__H4X0R__ #47727 üzenetére
Hókusz Pók: Mivel időn kívül vagyok, így csak külön tudom megírni, de itt a pontos helye ezen fájloknak:
/private/var/stash/Ringtones Ha innen kitörlöd, akkor tuti, hogy nem marad ottinsomniac: Történnek néha furcsaságok, akár a számítógépet, ezt sem árt néha újrarakni.
-
törölt tag
válasz
__H4X0R__ #47721 üzenetére
Jb nem fontos és a függetlenítés sem, teljesen gyári vodás a telefon. Csak azért van 5.0 mert eddig semmi gondom nem volt az akksival, ilyen rejtélyes merülés meg főleg nem.
47722: ezt eljátszom pár naponta, ugyanis néha random mód megszűnik a mobilnet és ha sokáig nem tér magához akkor ezzel szoktam próbálkozni
-
-
boogie84
veterán
válasz
__H4X0R__ #47457 üzenetére
Most már itthon vagyok, azt tapasztaltam h mikor snowbreeze-el csináltam volna, akkor ugye DFU-ba rakja a telót, viszont akkor nem tud az itunes kommunikálni a telóval.
Másik esetben (redsnow) felment a JB, de ugye akkor segítettek a többiek h ez bizony nem végleges, h amennyiben kikapcsolom a telót, akkor már csak géppel tudom bootoltatni. + akkor nem volt hálózat. Na most ezt a problémát csak elméletben oldottam meg, lehet h nem aktiválódott a telefon.. talán nem aktiváltam a telefont.
Később még próbálkozom majd.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest