- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Tompo92 #48473 üzenetére
Javaslom egyébként, hogy töltsd le a calibre-E-book management programot, szinte mindenből csinál .epub formátumot, és sokkal élvezhetőbb, mint egy sima .pdf olvasása. Tudod állítani benne a betűméretet, betűtípust, témát. Első könyvet, amit olvastam a telón sima pdf volt, néztem is, hogy miért nem tudok semmit állítani, aztán megleltem ezt a progit, bár biztos van sok hasonló, átkonvertáltam már a másodikat, és megváltás volt a sima .pdf-hez képest.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tompo92 #35082 üzenetére
Attól, hogy Apple termék, nem fér el bele 2x akkora akksi, mint a konkurens modellekbe
Amúgy a beállítások>általános>használat alatt nézd meg, hogy mennyi a készenlét és a használat, ha a kettő megegyezik, akkor valami beragadt a háttérbe, ezt valószínűleg egy power+home gomb kombó megoldja.
Amúgy ha folyamatosan használod az fb-t, akkor nem sok az óránkénti 5-10%, csak akkor,ha lezárt képernyővel használat nélkül merül ennyit.
Amúgy a legegyszerűbb megoldás egy külső akksi beszerzése, 5-10$-ért árulnak eBay-en, én is ezt tettem és tökéletesen működik, bár a mindennapokra nekem elég a belső akksi is, csak néha kell az a +kraft -
TonTomika
aktív tag
válasz
Tompo92 #35079 üzenetére
Tudtommal ez csak arra van, hogy naplózni tudjad a töltéseidet, valamint ad bizonyos tippeket, hogy mivel tudod csökkenteni a telefon energiaéhségét. Továbbá jelzi, hogy mennyi idő van még hátra a teljes feltöltésig...én a naplózás része és az időkijelzés miatt használom, egyébként nem fut a háttérben csak a töltés alatt.
-
_ak_
addikt
válasz
Tompo92 #34372 üzenetére
de egyébként az iClouddal nem lehet ezt megcsinálni? Csak azért bizonytalan a kérdés, mert nem egyértelmű, h a rendszer beállítások mentését melyik csúszkával lehet kikapcsolni. Egyébként anno a cydiában találtam pár ilyen progit, de nem tudtam egyiket sem használni.
Meg is van Chronus, de nem tudom, h elérhető-e még. Mondjuk én leírás nélkül próbálkoztam, lehet, h azért nem jött össze.
ferofacee: általános tanács, h mentsd az SHSH-t és ne updatelj amíg nincs kint a JB. Szerintem örülnek, ha az 5.0.1-re elkészölnek. Ki tudja mit hoz az 5.1.
-
Highscreen
csendes tag
válasz
Tompo92 #33667 üzenetére
Szia!
Én a TeamViewer-t használom erre a célra..(Otthoni felhasználásra ingyenes)
Letöltöd telefonra App Store-ból, gépre a honlapjukról (van Win-hez, Mac-hez és Linux-hoz is..)
Be kell regisztrálni a programon keresztül, érvényesíteni a kapott mailben található linkkel.
Elindítod gépen a programot, ki fog írni egy ID számot és egy jelszót, amit a telefonon az app kér. Ezt beírod és már csatlakozott is. Egész jó kis megoldás. Annyi negatívumot tudok megjegyezni vele kapcsolatban, ha ez egyáltalán negatívum, hogy amit látsz a telefonon (normális sebességgel) azt a pc-n kicsit szaggatva követi le. De ettől eltekintve tökéletesen működik.Remélem tudtam segíteni..
Üdvözlettel, Highscreen
-
-
_ak_
addikt
válasz
Tompo92 #32699 üzenetére
Ránézésre sem. Lehet, h meg van törve valahol, vagy kevés áramot tud átadni, de tudja fene, lehet akár hardveres hiba is. Egy biztos, sokat nem erőltesd azt ami az előbb mutattál, mert egyik akksi szem szereti azt, h egyik pillanatban kap áramot, a másikban nem.
Próbáld ki másik gépen vagy még inkább másik kábellel. Ha továbbra is fent áll a probléma (másik gép, másik kábel), akkor viszont hardveres gondod van. De arról majd a szervizek beszélnek, h mi lehet és mennyi lehet a javítás.
-
LogitechG15
tag
válasz
Tompo92 #31604 üzenetére
ott lejjebb van a link nem jailbrake ként kell letölteni hanem redsnow-ként.
Ha terhelt a link akkor próbáld meg piratebay-en (persze, ha ismered a torrentezést)
-
-
_ak_
addikt
válasz
Tompo92 #30141 üzenetére
Anno én is nézelődtem ilyen cucc után, de közel sem hozza egy telefon szintjét. Sok hülyeség volt vele és messze nem teljes értékű. Mindenképp olvass utána többet mielőtt megveszel egy ilyet, h nem utólagosan érjenek a meglepetések.
tamist66: ez esetben cáfolva van. h csak Telenorral jelentkezik fagyás, se több, se kevesebb. Nekem más tippem nincs.
-
manchester85
veterán
válasz
Tompo92 #29861 üzenetére
Igen, mert sokan nyitottabb rendszert akarnak, de rajtad már az első JB-vel kapcsolatos hozzászólásnál látszott, hogy csak warezolni akarsz.
Eleve, aki nem tudja, hogyan kell JB-elni, az tuti, hogy warezolni akar, nem pedig valami extra kiegészítő szoftvert, hisz még a gyári lehetőségekkel sincs tisztában, csak annyit tud, hogy JB=ingyen lehet programot rátenni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tompo92 #29798 üzenetére
Ha készítesz backupot és azt rakod vissza, akkor mindened megmarad.
JB menete: letöltöd a legújabb redsn0w-t, elindítod>extras>select ipsw>kiválasztod a letöltött 5.0 ipsw fájlt, ezután alul back, majd jailbreak és innentől mindent leír, hogy mit csinálj
Amúgy írd be youtube-ra, hogy ios 5.0.1 jailbreak és nézz meg egy videót róla, először énis az alapján csináltam és sikerült
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest