- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #49427 üzenetére
Jaja...
A másik kedvencem meg, amikor annyit ír,h nem fogadja el, nem működik, stb..., tudtommal nincs itt egy látó se,h ennyiből megállapítsa a hiba okát... -
SteveJobs
őstag
válasz
manchester85 #49281 üzenetére
Muszáj nekik valamit felmutatni mert gyorsan váltanak az emberek.Én órákat vitatkoztam a haverommal az iphone miatt.Persze neki android van.Volt már sok fajta telefon a kezembe de ami ázsiai volt még ha prémium is volt valahogy az a Lengyel piaci vagy chinai olcsó termék hangulatát adta.Az iphone megjelenése egy olyan amit nagyon sok telefonfelhasználó titkon vágyott rá.
-
trobi28
addikt
válasz
Berágtam kicsit a Samura ezzel az ICS bohockodásukkal.
Ha követed a többi rendszert is akkor tudod mire gondolok.
Az a vicc hogy a hardver valóban gyengébb de a rendszer ami fut a 3gs-en sokkal jobb és ami számomra fontos felhasználobarátabb.Csomó dolgot fel tudnék sorolni hogy napi használat során menyivel jobb az iOS de nem akarok untatni senkit.Árulom ezt a 3gs-t mert még a WM akarom kipróbálni azután döntök hogy melyik mellett maradok 1-2 évig -
CyberSoma
tag
válasz
Én pont a túl nagy méret miatt váltottam Sony Xperia S ről i4s -re. Nekem már a 4.3" túl nagy volt...
-
válasz
manchester85 #49240 üzenetére
Aztapicsa. Not bad
-
válasz
manchester85 #49213 üzenetére
Az első bekezdést kicsit ereszd már bő lére, mert kicsit összekavarodtak nálam a dolgok: lejárt garis iPhone-t gariztattál 10perc alatt USA Store-ban? Szolgáltatós v gyári független teló volt?
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #49175 üzenetére
Figyeltem amint sokadszorra is elmélkedtek a garancia kérdéséről. Alapvető kérdés, hogy a hivatalos apple szervizek(istyle, starking, apple store stb.) elfogadják a szolgáltatós telefonokat is? Gondolom már le van írva a topicban, most nem keresném vissza. Felteszem, hogy igen.(Ha nem a kérdés tárgytalan...) Ha én egy szolgáltatós iphone-t vásároltam, de csak fél év múlva aktiválom és így beviszem a iStyle-hoz gariztatni. Akkor ők most melyik időpontot veszik a garancia első napjának? A szolgáltatós vásárlási időpontot vagy a készülék aktiválását? Tényleg nem kötekedni akarok(nálad lassan már ki kell emelni
). Komolyan nem tudom. Csak kérdezem... Sőt lehet, hogy óriási baromságot hordtam itt össze.
-
Smani
senior tag
válasz
manchester85 #49183 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Köszi a segítséget.
-
samgar
őstag
válasz
manchester85 #49183 üzenetére
Párszor már kértelek (más is) kicsit vegyél vissza az arcodból, lehet normálisan is hozzászólni, válaszolni, nem ekkora arccal mint ahogy te csinálod. Rosszul tudtam, gondolom veled még soha nem fordult elő az éltben, hogy hangot adtál valaminek és utána derült ki, nem úgy van. Lassan nem férsz el a képernyőn.
-
trobi28
addikt
válasz
manchester85 #49037 üzenetére
Volt
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48904 üzenetére
Sorry, én meg már nem olvastam vissza, hogy közben szerkesztetted.
Nem akarok semmit, haragot, meg ellenszenvet végképp nem -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48894 üzenetére
Leírtam melyik részét.. Csak reagáltam arra, hogy írtad, hogy nem nagyon van olyan, hogy a gsm bolt ad rá garanciát. A linkelt gsm bolt is, mint sok másik is, 2 áron árulja, gyártói- és forgalmazói garanciával. Azért is kérdeztem, hogy Iphone-nál, ha újról beszélünk, hogy lehetséges, hogy a bolt vállal rá csak garanciát. Ezért se értem, minek a hozzászólásod első fele, sokadjára.
-
Smani
senior tag
válasz
manchester85 #48894 üzenetére
Vagy valami belsős megcsinálta neki
Amúgy van egy bug 4S-en 5.1.1-ben. Ha lehúzzátok a status bart. Az idójárás izét elhúzzátok, hogy napokra lehessen látni. Egyik újatokat rányomjátok és a másikkal közbe 2x hozzáértek. Lefagy a teló.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48888 üzenetére
Elég lett volna, ha a második felét leírod. Szerintem legtöbben tisztában vannak már az első felével. De azért köszönjük sokadjára is az oktatást.
-
Smani
senior tag
válasz
manchester85 #48888 üzenetére
Erre mondj valamit!:
Ismerős a T-nél dolgozik. Kapott egy független 32GB-s 4S-t karácsonykor. A telefon független de amikor betelefonált az apple-hez lekérni az adatokat akkor ők azt mondták hogy ennek T-s nek kéne lennie ??!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48861 üzenetére
[link]
Erre gondolok, sok helyen van ez, de ha nekem valaki megmagyarázza, hogy Iphone-nál mi az, hogy forgalmazói garancia, mikor elvileg új telefont árulnak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48855 üzenetére
Az rendben is van, hogy ha új telefonról beszélünk, de itt szerintem pont nem arról volt szó.
Atikusz: Szerintem is kicsit sok, amit akarsz érte kérni. Mert ha jól vettem ki a szavaidból, egy Vodafone függő refurbished készüléket akarsz eladni. Még ha fóliástul is adod el, az új tulaj tudni fogja, hogy az egy cserélt készülék. Nem is minden tartozékot adsz hozzá, és a garancia csak a szolgáltatódnál indul újra, nem az Apple-nél.
Amúgy lehet, hogy valakinek a refurbished készülék újnak számít, de pl. nálam az csak egy felújított használt készülék... -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48854 üzenetére
Miért nincs?? Bemegy a sarki sufni gsm boltba, és vesz egyet onnan, és az vállal rá valamennyi garanciát.
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48737 üzenetére
Mire gondolsz?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #48733 üzenetére
Mi van teológiát is végeztél?
Egyébként nem mindegy hány telefonja van és kié? -
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48733 üzenetére
OMG, ez eddig fel se tűnt! Bocsi a sok zaklatásért!
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48727 üzenetére
Ez mind saját részre megy!
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48725 üzenetére
Nem, csak mindig van valami és itt normális emberek vannak, akik tudnak ebben segíteni!
-
KAMELOT
titán
válasz
manchester85 #48539 üzenetére
iphone USA
iphone szlovákia
Ez csak maga a telefon itt nincs semmilyen hűség.Mind a két esetben.
-
Otisz
őstag
válasz
manchester85 #48445 üzenetére
Nekem mindig összekavarta. Sajnos
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Valamit ahhoz be kéne állítanom az iTunes-ba?? Gondolok itt arra, hogy van a családban egy Iphone, iTunes-on belül a könyvtárba ott vannak a zenék, alkalmazások, könyvek stb.
Na most mikor én is vettem egy Iphone-t, gondoltam teljesen külön fogja kezelni, mert az addig oké, hogy a saját telefonomat látom benne, de ha pl zenéket akarok feltenni, azokat szinkronizálná fel, amiket a másikra tett fel, ugyanígy a programokat, könyveket stb. Ha meg azokat kitörlöm a könyvtárból és berakom pl. a saját zenéimet, akkor mikor a másikat csatlakoztatnám fel, akkor ugyanez a helyzet.
2 felhasználó fiókkal meg van ez oldva, nem a legkényelmesebb, de így megy minden külön.Aztán lehet csak én vagyok a béna -
Roland93
aktív tag
válasz
Úgy értem, hogy a számítógépről az iPhone-ra rakott képeknek kellett egy könyvtárat csinálni, amiből szinkronizálja.
Ezért a másik iPhone-nak gondolom kell egy másik könyvtárat csinálni, hogy ne ugyan azokat a képeket másolja fel rá.
-
Roland93
aktív tag
válasz
manchester85 #48440 üzenetére
Akkor csak a képeknek kell új könyvtárat csinálni? A többit elvégzi az iTunes?
Ha ilyen könnyen megy akkor ez miért kaptam http://support.apple.com/kb/HT1495 ?
-
Otisz
őstag
válasz
manchester85 #48432 üzenetére
Engem pl. nem zavar a kijelző méret. Persze növelhetnék, de csak úgy, hogy maga a készülék méretei maradjanak.
Rengeteg nagyobb kijelzős készülékem volt az elmúlt időszakban, de hiába a kijelzőméret, ha a rendszer ami alatta van, fabatkát sem ér, mert az optimalizálás nulla, és így meg sem közelítik használhatóság terén ezt a 3.5"-t.Nagyon sokszor próbáltam elrugaszkodni az iOS-től, de eddig mindig visszatértem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #48425 üzenetére
Mekkora szívás lenne a sok i6-ra váró embernek ha John Ivy semmit nem változtatna a külsőn, márpedig sztem siman meg van rá az esély a 4S-sel bejött nekik hiszen többet adtak el belőle mint bármikor. Egy új dizájn megosztaná az embereket bár nem hiszem hogy meg mernék lépni.
-
KZP
őstag
válasz
manchester85 #48420 üzenetére
Egyetértek!
Volt már az én kezemben is 4S, de nem igazán vettem észre különbséget a 4-gyel szemben használat közben, semmilyen téren. Lehet, hogy nagyobb teljesítményt igénylő játékoknál előjött volna az erőssége, de én minimálisan használom játékra. Az antenna probléma sem jelentkezett sosem, igaz, 99%-ban Budapesten használom.
Most nem azt mondom én sem, hogy nincs különbség közöttük, mert persze, hogy van, de nekem nem érne meg plusz sokezer forintot a váltás.
Én is inkább várom a következő generációt. -
válasz
engem a siri pont nem érdekel, de ahogy tesztelgettem a különbséget, azért gyorsabb a kétmagos procival, amellett jobb a gpu, jobb a kamera, jobb a home gomb, gyorsabb a mobilinternet, jobb antennás szempontból, és még lehetne sorolni - ezek nekem többet számítanak, mint a siri!
akinek jó a sima 4, annak jó, de azért vannak jelentős különbségek! -
irgum
addikt
válasz
Azért ottvan a 2 mag, jobb kamera is. De nekem a legfontosabb az antenna áttervezése, végre úgy tartom ahogy jól esik. Engem nem kicsit zavart az antennagate, gyenge térerőnél bizony átváltott 3G-ről EDGE-re.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
manchester85 #47969 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, bár én iTouch-ot hasonlítottam össze iPhone 4S-sel. Illetve az Apple TV 2-nek is rendkívül jő a vevője, az valahol az i4S környékén helyezkedett el. Szerintem más Wi-Fi vevő van az egyes készülékekben, ami szerintem nem valami jó...
-
C4mp3r
addikt
válasz
manchester85 #47883 üzenetére
Egyet is ertenek veled, ha nem lenne a user adatlapnak egy kulon szekcioja aminek praktikusan 'cuccok' a neve. Szerintem minden ilyen technikai eszkozt oda kell beirni, hisz azert van; igy lehet magyarazgatni, hogy igy konnyebb az en szememben ez felesleges villogas lesz mindig. Ennel mar csak az a 'szebb' mikor valakinek az utolso csavar markajaig be van irva a konfigja a cuccok reszbe es ugyanazt atmasolja az alairasaba
Sent from my iPhone
-
fazr
senior tag
válasz
manchester85 #47330 üzenetére
Most, hogy írtad gondoltam kipróbálom.
Home+power éééééééééééés töltőt kér!
Feltettem töltőre és eppen a pillanatban bootolt be. Hiába minden baja a másnaposságnak, mégis jól indult ez a napom
Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mi volt ez és meg fog-e ismétlődni.
Meg mitől merült le az akksi, miért nem reagált semmire, stb. -
válasz
manchester85 #47163 üzenetére
Nem tagadom, igen nagyok az elvárásaim az új iPhone-al szemben... ahogy azt beszéltük is, az iOS előnye szép lassan elkopott, hiába szaggatott az android, stb, most már olyan vasat raknak alá, amit ezt kiküszöböli. Aztán lassan ott tartunk,hogy egy csúcs droid majdnem feleannyiba kerül, mint egy új iPhone... akkor most gyakorlatilag a a felhasználói élményért fizetek kétszer annyit? Azért, mert egyszerűbb, letisztultabb? Fontos dolgok ezek, de egyre többször elgondolkodom, hogy megér-e ennyit.
OFF-ba teszem, nem állt szándékomban semmit "kirobbantani", pusztán csak a saját gondolataimat osztom meg, amik kb. félóránként változnak
Főleg, ha pro-kontra dolgokat gyűjtök
-
Rivaul
addikt
válasz
manchester85 #47163 üzenetére
Viszont az a telefon növelésével jár. Engem meg a hideg kiráz a tégla telefonoktól. A mostaninak teljesen használható a mérete. Esetleg egy szintén találgatásra alapozott falig érő kijelzővel lehetne megoldani hogy jusson s maradjon is.
-
-Ben-
veterán
válasz
manchester85 #47157 üzenetére
Kár. De remélem megtartják ezt a formát, legalábbis valami hasonlót... nem akarok ilyen itt-ott domborodó "könnycsepp" formákat.
ui.: ellenkező esetben marad a 4S...
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #47116 üzenetére
Bocsi, nem ide akartam!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
manchester85 #47017 üzenetére
Ahhoz viszont nagyon drága.
-
StLui
veterán
válasz
manchester85 #46958 üzenetére
-
jilian
addikt
válasz
A Budafoki T-ben!
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #46991 üzenetére
Akkor ezt is meg tudnám csinálni? Ehhez be kéne vinni amerikába az AT&T-s üzletbe, nem? Hogyan tudom megcsinálni?
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #46989 üzenetére
Elvileg ki van fizetve, AT&T függő alapból. Azt írta az eladó, hogy tudja függetleníteni, és ez gyári függetlenítés, viszont kell neki egy imei szám, és az alapján meg tudja csinálni minden iOS-hez és minden baseband-hez! Azt ő le tudja ellenőrizni hogy sikerült-e a függetlenítés?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Legrosszabb esetben verbálisan megszégyenítem őket
Dehogy fogod i4-edet sem vitted vissza pár órásan a karc miatt pedig hányan mondtuk. -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46954 üzenetére
Sztem a voda meg a T magasról sz*rik az apple álláspontjára de drukkolok érted, nekem is sikerült még GS-nél a csere.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46951 üzenetére
Visszadobják majd hogy túl sok rajta a karc meg egyébként is egyel több dead pixel kellene a cseréhez
Bozodi János
Én semmi rosszat nem tudok mondani az enyémről, hacsak nem azt hogy a home gombon a négyzet egy hangyaf*sznyit el van fordulva balra -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #46939 üzenetére
Nekem brando fóliám van. Ultra Clear. Nem ront a kijelzőn és a tapintáson sem. Sőt nekem jobb fóliával, mert nem "ragad" a kijelző. Ha jól teszed fel, nem lesz rajta bubi. Nekem december óta fent van és még nincs rajta bubi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46946 üzenetére
Hát baszki egyszerre nyomkodom a 2 telefont hüvelykujjal de semmi különbséget nem érzek, pedig már majdnem átlyukasztom őket. Ezek szerint a 3G érintője frankón üvegből volt
és ez lehet hogy nem vicc.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46942 üzenetére
Hogy érzed egy anyag vékonyságát érintéssel? Itt van előttem egy 4S meg egy 3GS de nem érzek különbséget.
-
deamon2
csendes tag
válasz
manchester85 #46942 üzenetére
szerintem egyforma!mind2 nagyon jo en szeretem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46939 üzenetére
Mert nem akarok rontani a kijelző minőségén, meg akkor jönnek a bubik, nem olyan az érintés, stb.
Hidd el nem romlik a minőség sem az érintés és nincs egy darab bubi sem ha jól rakod fel, nekem nulla gyakorlattal sikerült elsőre sőt másodszorra is feltenni ugyanazt a fóliát bubimentesen.
Próbáld ki nem nagy összeg ha nem tetszik leveszed.Egyébként én nem hiszem hogy rosszabb lett az i4 üvege mint az előzőké volt, inkább fordítva.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46931 üzenetére
Ha ennyire zavarnak a karcok miért nem vettél rá már az első után fóliát? Még most sem késő a teszkóban 900 Ft, igaz csak előlapra van de a legutolsó gsm shopban kapsz elő-hátlapit is occsón.
Én mint múltkor is írtam az első 2 hónapban fólia nélkül használtam napi 8 órában, dugdostam farmerzsebbe és ki de nem lett rajta karc egy darab sem.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Talán a biztos fólia?
Video
-
deamon2
csendes tag
válasz
vigyázni kell vele igen!nekem zsebbe volt kivettem és fénybe csikos volt a digi!!azota zsebbe se rakom!
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #46589 üzenetére
Te másfél évet írtál, én magam pontosan 1 év 8 hónapra emlékeztem. Ezt erősítette meg kali is. Csak a pontosítást akartam tisztázni, mert a 1,5 év az csak 1 év 6 hó.De most, hogy visszaolvastam te is úgy írtad, hogy körülbelül 1,5 év. Nyilván így már azt gondolom tisztában voltál vele, hogy készülékváltási idő az pontosan 1 év 8 hótól lehetséges. De mindegy is mert ez is a T-s topicba való.
Ennyi.
A másik témában annyiban igazat adok, hogy láncreakció gázos, de én magára a "hirdetésre" gondoltam. Így van annyit hozzá kell tenni, hogy privátban érdeklődj.
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #46546 üzenetére
Igen arra gondoltam, de latom kali kollega megerositett kozben.
-
kisbandima
tag
válasz
manchester85 #46546 üzenetére
Én 1,5 év után hosszabbítottam meg az előfizetésem és váltottam 3GS-ről 4S-re. Szerintem az aranykártya nem kötelező, bár nekem akkor már rég megvolt.
Totheground
"iOSben ugye nem nagyon vannak widgetek"
Még. Gondolom nem véletlenül alkalmazták Jan-Michael Cart-ot (Portfolio/iOS).
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #46527 üzenetére
Pontosan az nem 1 év 8. hónap után?!
-
válasz
manchester85 #46478 üzenetére
az nem mindig/mindenkinél elég...
sőt, részemről még egy írásos nyilatkozat sem lenne teljesen okés, hiába írja le valaki, hogy tiltás esetén - eredeti áron - visszavásárolja a telefont, mert ha ennek ellenére mégsem akarja, akkor akár évekig is lehet "pereskedni", és néha még egy - esetlegesen - kedvező ítélet után sem egyszerű behajtani...
nem veszem teljesen iróniának, mert jómagam is nagyon sok t-s mobiltelefont adtam már el itt, és sosem kértek még papíros "garanciát" a letiltás ellen, mondhatni ismeretleneknek is elég volt a szóbeli ígéret, de nem is volt gond részemről soha! -
whited
addikt
válasz
manchester85 #46457 üzenetére
viszont fehéret nem találok 130 alatt, egy-két feketét meg el lehet csípni 100-110 körül
-
Blizz
őstag
válasz
manchester85 #46118 üzenetére
Regisztráltam,de nem találok ilyet sehol se,telefonszámomat ugye meg nem fogadja el:\ Akkor sztem ennek lőttek
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #46057 üzenetére
Most nem igazán értek veled egyet, ez a cipős hasonlat meg nem az igazi.
Megveszek egy játékot Pc -re, nyilván meg kell vennem xbox -ra is. Logikus.
De ha az Apple -nem kifizetem egyszer a Real Racing 2 -őt, akkor azt had ne kelljen már mégegyszer megvennem csak azért, mert voltam olyan bunkó, és vettem egy másik Apple terméket. Ugyanabból a Store -ból tölteném le, ahol egyszer már ezt megvettem. Szerintem ennyi lehetett volna az Apple -ben, nem emiatt menne csődbe.
Persze most nem fogom lelopkodni az appokat mert hú de megsértődtem, csak hát na, ez szerintem nem szép dolog.
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #46059 üzenetére
Nem kell, hogy drágább legyen csak mert univerzális. Persze ez már annyira nem jó üzlet, de nem is háborog a felhasználó.
Miért gondolnám azt, hogy ez az egyetlen mód a lehúzásra? Ott húznak le ahol tudnak. Nem is zavar, hisz minden a pénz körül forog.
Csak azt mondom, hogy valahol igaza van máyköl-nek.Így hirtelen a where's my water 80 cent és univerzális. De biztos itt is játszik az in-app purchase. Például az angry birds space nem univerzális és ugyan úgy fizethetsz játékon belül. Ők még telhetetlenebbek.
Látom szerkesztetted.
Nem nagyon vagyok tisztában az árakkal, de ha jól emlékszem az ipad-es appok többe kerülnek 80 cent-nél. Így azt mondanám, hogy a nem univerzális a lehúzósabb.De felesleges ezen lovagolni, elég eltérő az árazás...
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #46057 üzenetére
A lehetőség adott, hogy univerzális appot csináljanak. Innentől kezdve mindenki döntse el maga, hogy ki a kocsog. Aki le akar húzni vagy aki nem akar fizetni (másodszor).
-
válasz
manchester85 #45804 üzenetére
Gondolod, hogy ha beimportálták az előfizetéses telefonokat, akkor odakinn fizetik az előfizetésüket?
Elmaradás esetén nem fognak foglalkozni az esettel.
-
snooze
veterán
válasz
manchester85 #45804 üzenetére
ingyen?
-
bandigno
senior tag
válasz
manchester85 #45778 üzenetére
április 1 tréfának is eléggé sánta és sz.r volt egy hete
-
Sickboy25
addikt
válasz
manchester85 #45633 üzenetére
a baj, hogy telefonálás közben vált át kihangosítóra, így csak gondolom, hogy aktív az ablak, mivel az arcom ér hozzá... és ehhez tükör sem kell...
-
whited
addikt
válasz
manchester85 #45572 üzenetére
a kinti áron 200$ a i4s 16gb, ha behozatnám még mennyi a + ktg rá?
-
asuspc96
senior tag
válasz
manchester85 #45565 üzenetére
Oh sorry főnök....
viszont valaki biztos, hogy jártas ebben....bankszámlanyitáskor amit erre szánok azt hogyan kell ? (18 év alatt)
Mi ennek a folymata ? mert ami neten van az hablaty....asuspc96
-
asuspc96
senior tag
válasz
manchester85 #45551 üzenetére
DE TUDOD ?
asuspc96
-
samgar
őstag
válasz
manchester85 #45499 üzenetére
Ott a pont.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
manchester85 #45499 üzenetére
haha
bandigno: Ha jól emlékszem az 5dolláros opciót választottam ami párnappal gyorsabb és van tracking number. Másfél hét alatt megjött
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #45445 üzenetére
Veszélyes játék, vagy nagy kezed van.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #45443 üzenetére
Akkor neked jó dolgod van, ha a pinch to zoom a leggyakoribb, amit csinálsz.
Hogy miért, mert akkor szabad mind két kezed, mert ahhoz az kell. Én alig használom, mert a telefont legtöbbször egy kézben tartom (bkv, utcán stb.). Ott nem nagyon szeretem 2 kézben tartani. Így nekem nem is zavaró.
Bevallom, hogy az SGSemen sem használtam ezt a funkciót orrba-szájba. Telefont szerintem jobb egy kézzel használni. A tablet már két kezes.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #45438 üzenetére
Az iPhone tulajdonosok a jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. Eddig minden szuper volt, most bejött egy icike-picike baki és már sírnak. A droid tulajok összetennék két kezüket, ha csak ennyi hiba lenne a készülékeikben.
hétvégén nézegettem egy Samsung Tabot (10.1-es), hát akadt a főképernyő rendesen... -
csimpi1
tag
válasz
manchester85 #45425 üzenetére
Engem is egyre jobban idegesít, de csak mióta írtad. Azóta odafigyelek rá és bosszant.
De a lényeg: létezik a dolog. -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #45427 üzenetére
Nem tudom, de az a + 1sec nem túl sok, szóval én is hasogatásnak vélem.
Nincs tökéletes rendszer, hidd el. Ja és legyen ez a legkisebb gondod iOS-en. Próbálj ki egy androidot és rájössz, hogy ez nem is olyan nagy gond, mint azt te gondolod.
Egyébként ritkán van ez a jelenség, szerintem. És nem olyan zavaró.Még mindig 100x jobb, mint az SGS-en a pinch to zoom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vagy nem érzem vagy nálam nincs ilyen. Nekem azonnal reagál a zoomra.
Szorszálhasogatás ez nem? -
DanielK
addikt
válasz
Engem egyáltalán nem, picit várok (az a pár mm nem sok) és elkezdi nagyítani. Ennyi.
-
vans?
őstag
válasz
manchester85 #45335 üzenetére
ez mindent vitt nalam haha
-
jozsi252
veterán
válasz
Ha garis még a telefon akkor np, viszont ha nem akkor szívás van mert egyszerre mindkettő tuti hogy nem romolhat el.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
neem sajnos ez most volt kb 10 perce:... de nagyon bosszant.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
manchester85 #45269 üzenetére
Kikapcsolas nem jo otlet. Akkor inkabb Repulo mod. Bootolaskor anyit fogyaszt, mindha menne ejjel is..
(mondjuk Omnia7 nekem se birta sokaig- uj akuval) -
gzbotii
nagyúr
válasz
manchester85 #45267 üzenetére
Hat ha Omniat nyuzod mint allat.
Hat nekem bar egy 24 ora azert kellene -
jozsi252
veterán
válasz
manchester85 #45116 üzenetére
Abból hogy megnéztem a t oldalán hogy mennyit használtam fel, illetve a telefonon és a telefon sokkal többet írt ki.
Lehet hogy volt olyan forgalmam amit wifin bonyolítottam és beleszámolt?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
manchester85 #45069 üzenetére
+1
-
japmas01
tag
válasz
manchester85 #45069 üzenetére
OK!
Köszi! -
törölt tag
válasz
manchester85 #44928 üzenetére
Rossz hsz. -ra válaszoltam, erre kellett volna:
manchester85: "Nem, a hűség idejéig még csak fel sem oldják, legalább is a T, és utána is fizetős mindkét szolgáltatónál."
-
törölt tag
válasz
manchester85 #44924 üzenetére
A voda 10e körüli összegért kifüggetleníti hűség ide vagy oda, még ha részletre lett vásárolva a telefon, akkor is
-
válasz
manchester85 #44924 üzenetére
nem kell csűrni a dolgot, az aszf adott mellékletében leírták a feltételeket, úgy meg is csinálják, más választásuk nincs!
ja, és nem mindenki veszi úgy, hogy adott díjcsomagra is ír alá hűséget - például én sem -, és úgy még egyszerűbb a képlet! -
Turbomann
tag
válasz
manchester85 #44855 üzenetére
Mikor kérnek tőlem előleget bizonylatot kérek és ez független t cégtől.
Ha csaj befizette az egyik részét akkor mákod van, mert kezdő sikkasztó fogtál ki. Hiába van a pénz felvételről bizonylatod, ha bizonylat nélkül át adtad. Inkább atdad volna nekem . -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #44887 üzenetére
Amit te írsz, akkor sem iPhone-hoz csatlakozik. Ha egy Nokia N9-es telefont veszel így, akkor meg annak a topikjába írod?
Van külön T-Mobile topik.
Ha meg mindenáron ide akarod írni, hogy mi a bajod a T-Mobile-lal, akkor meg legalább OFF-ba tetted volna.Úgy átugrom...
Amúgy attól meg nem kell tartanod, hogy jelentem, mert nem vagyok olyan.
Csak én Vodafone-os vagyoké s nem érdekel, hogy milyen a T. Ennyi.(#44890) Bagan: de gond, mert ez szakmai topik!!!!
Ott az apró, ott lehet...
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #44879 üzenetére
Én eszt is megértem, de ha jól tudom a ph oldal nem az eddig leírt konstruktív hsz után enged offolni... Ilyen szabályt nem találok sehol. Abban is igazad van, hogy a tok és egyéb nem szakmai kérdés se legyen itt, de ehhez meg az első hszt kéne módosítani és beleírni, hogy hova írjanak akik ilyen jellegű kérdést tesznek fel.
Ha már így írtad, akkor meg egyértelmű azok alapján, amit írtál. A csaj átvágott, de még jófej és neked utalta a lóvét. ezen amúgy sem tudunk mit segíteni. Így akár blog formájában is megírhattad volna....
Na mindegy, én nem bántólag írtam, amit csak gondoltam ez nem szakmai dolog (ahogy egy tok sem - én is írtam tokról ide, mert nem tudtam, hogy van off topik)
Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Automobilista 2
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest