Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Cybertrone #32820 üzenetére
Mezei júzernek nem az számít, hogy mi miért van (miért szebbek, gyorsabbak, jobbak a játékok iOS alatt), hanem hogy ő mit lát belőle. (pl a Galaxy S2 ginger alatt akár 100 magos procis is lehetne 5-5 gigahertz-el magonként, akkor sem lenne jó, mert a szoftver sz@r hozzá)
A flashről meg annyit, hogy a MBA-mon (MacBook Air, mielőtt valaki megint nem tudná mi az) is Click2flash-t használok, mert eszeveszetten meríti a flash az akksit sima böngészésnél is. Akkor el lehet képzelni egy telefon esetében, ötöde akksival...
-
Criton
veterán
válasz
Cybertrone #32636 üzenetére
Ha valami App miatt csinálja, akkor nem érdemes azt az Appot valahogy kiszűrni és törölni?
-
válasz
Cybertrone #30066 üzenetére
Mert teljesen máshogy működik a kettőnek a multitask rendszere. Innen is látszik, hogy nem elég egy 5GHz-es CPU-t belevágni a telefonba, hanem az OS-t is addig kell optimalizálni, amíg csak lehet
Márpedig OS terén a körtés telefonok a nyerők
-
Danny750
őstag
válasz
Cybertrone #30068 üzenetére
áááá köszi megnyugodtam!
(sztem máig a legszebb egy hibátlan 2g ,persze tudásilag nincs a 4s közelébe ,de jó birtokolni egy első generációs iPhonet is)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Cybertrone #30066 üzenetére
így 5.1 felé közeledve rakhatának végre killall gombot, mint droidban...
-
válasz
Cybertrone #30058 üzenetére
Kövi iPhone nekem is 32es lesz. Egyszerűen tényleg alig férek el a 16oson a hülyeségem miatt...
-
kenny123
addikt
válasz
Cybertrone #29905 üzenetére
Én mar tegnap az voltam..
Hogy ON is legyek: frissult az fb app, sokkal gyorsabb mint volt.
-
makaveli666
senior tag
válasz
Cybertrone #29870 üzenetére
Nem alacsonyodok le. Igen anyuciekat viszem, ha ettől jobb lesz a napod.
-
DanielK
addikt
válasz
Cybertrone #29126 üzenetére
Ha nem teszel fel ébresztős appot, akkor hogy tudsz zenére ébredni? Erre még nem jöttem rá....
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Cybertrone #29111 üzenetére
Szia! Tetszik a hozzászólásod, mert engem iszonyat idegesít. Sőt! Mintha egyre jobban zörögne, mondjuk ezt már lehet beparázom magamnak. Valaki nem oly rég írta, hogy cserélik, de csak valami "refurished" készülékre, ami, ha jól értelmezem már javított... Mi a csudát csináljak szerinted?
-
nyafnyaf
csendes tag
válasz
Cybertrone #29111 üzenetére
Nem hülyeség. Volt nem egy kettö mindegyikból. Söt reklamáltam is nem egy kettö miatt.
Az ügyben nem tudsz semmit elérni gariban. A rezgö mototr az ,nincs mit tenni vele. Amugy olyat én is kifogtam igaz csak egyet.amelyikbe nem volt semmi ilyesmi gond. Bár ez sem gond,csak ha pöcögteted. Üdv -
válasz
Cybertrone #29130 üzenetére
Szabad hát
Nehogy azt higgyétek, hogy a Droidos topikokban nem fosozzák az almás dolgokat
A Tulajdonsoaikat (aka minket) pedig fanatikus bolondoknak tartanak...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Cybertrone #29126 üzenetére
ennyi erővel kiadhattak volna egy funkcionálisan üres telefont is, és majd az user appokal megformálja
Ki is adták úgy hívják hogy android
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Cybertrone #29119 üzenetére
Nekem rezgéskor nem zörög rendellenesen csak ha megkopogtatom az almát. Nem tudom másoknál hogy van nálam ennyiben kimerül a problem.
-
válasz
Cybertrone #29123 üzenetére
Na pont ez az, ami engem is felkúr! Észrevettem, hogy a rezgésre szoktam felébredni, nem is a csengésre
-
válasz
Cybertrone #28800 üzenetére
Ez még mindig csak fejlesztőknek elérhető, pontos kiadási dátumok ügyében pedig az Apple nem éppen a legjobb cég
-
need
addikt
válasz
Cybertrone #28484 üzenetére
gondolom majd a telefonon az appok között kell hogy megkeressem és le kell tölteni és úgy fog működni..!
-
need
addikt
válasz
Cybertrone #28482 üzenetére
mint ecseteltem nagyon kezdő vagyok..
azzal hogy leírtad hogy JB.. éppen azt is írhattad volna hogy KC..sajna ez nekem nem mond semmit..!
[Találtam] valamit.. ezzel mit lehet kezdeni ill,. érdemes-e ezt felrakni...?
-
Tomi13
senior tag
válasz
Cybertrone #28280 üzenetére
Sajnos tök ugyanaz amit linkeltél
-
Tomi13
senior tag
válasz
Cybertrone #28129 üzenetére
A tegnapi hozzászólásod miatt vettem ma én is egy olyan Brando fóliát amiről írtál, még karcolgatni nem mertem, de tényleg olyan mintha nem is lenne rajta plusz réteg.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Cybertrone #28144 üzenetére
Viszont a haverodnak van
-
runner 125
nagyúr
válasz
Brando mindig jeleskedett a fóliákban, bár ha az ember tokban hordja, szerintem nem kell rá fólia. Lassan 1 éves lesz a 4-esem, elején nem volt fólia, nulla karc.
-
Enjoy
addikt
válasz
Cybertrone #28126 üzenetére
papírzsepi+köröm kombo és már is karcos lesz, ha csak az a cél
Szerk.: 3 év után először fagyott le iPhone a kezeim között..
Ezt is meg kellett élnem, ráadásul iP4S -
boogie84
veterán
válasz
Komoly!
-
Tomi13
senior tag
válasz
Köszönöm
Én meg ma ilyen[link] tokot vettem végül is: -
Tomi13
senior tag
válasz
Ez jól hangzik, milyen fólia volt pontosan?
-
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #28020 üzenetére
nyugi olvasom folyamatosan.
Djuree : szerintem tapizd meg az uj nokia lumia 800- at . fantasztikus.. nekem nagyon tetszik. ( bár én a workshopp-on tapogattam meg ) bár inkább az ios ( lehet, hogy csak még.. , majd kiderul )keresek olyan progit, amivel ossze tudom gyujteni,h mit kell kiadnom, és esetleg masszinuvel jelzi,ha mar kifizette.
valami excel szerut, de nem azt. ( az a program gyuloletes ) -
Ragnar95
félisten
válasz
Cybertrone #28020 üzenetére
A telón készített képeket lehet, ott is van a jobb alsó sarkoban a kuka ikon,de amiket gépről raksz rá, azok csak akkor törlődnek,ha gépről letörlöd őket vayg átrakod másik mappába és utána szinkronizálod a telót.
-
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #28008 üzenetére
Valaki nonemut keresett: Jelen
-
válasz
Cybertrone #28008 üzenetére
Plusz nekem kifejezetten jól esik, hogy érezni rajta, hogy van benne anyag
Nem úgy mint az S2, aminél még 3 db A4-es papírlap is nehezebb
-
válasz
Cybertrone #28003 üzenetére
Ááá értem. Egymás mellé rakva a két telefont az S2 szvsz nevetséges volt. Kékes színű, LOL.
Az hazudtolja
-
Bendegouz
csendes tag
válasz
Cybertrone #27997 üzenetére
Elnézést. Nem úgy értettem, de szakmai topic és mi mennyit ér. Icvewa is azt hiszi, hogy milyen jól járt vele, pedig az hogy nem vehetem meg azt mit szeretnék akkor már jobb ha együtt költjük, mint most az asszonyal.
Szóval küldtem neki egy kamu i6-ost cserébe hátha nem küldi vissza a zasszonyt.
icewave: Jó csere alapod van. Szóval beszélhetünk üzletről. Kapsz egy i6 érte.xD Természetesen eredeti. , mint az aszonyt amit küldök.
-
válasz
Cybertrone #28000 üzenetére
Vagy az én agyam homályos a mindössze 1 óra alvás után, vagy pár szó nem úgy sikerült, mint ahogy tervezted
-
manchester85
veterán
válasz
Cybertrone #27977 üzenetére
Nem hiszem, hogy az jó lenne a kislánynak.
-
bandigno
senior tag
válasz
Cybertrone #27973 üzenetére
"hát ha valakitől akkor tőle nem fogok semmit megvonni"
szíve-joga, szerintem tovább nem érdemes győzködni és nem is kell!
ha csalánnal akarja verdesni a golyóit, az is! -
Tomi13
senior tag
válasz
Cybertrone #27973 üzenetére
Kompi gyermek, más nem igazá köti le
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cybertrone #27731 üzenetére
Igen? Egy 20k-s telón iOS fut?
És egy 20k-s telónak ilyen hardvere van?
Tényleg álljunk már le az általánosítással...
Minek kéne nekem mobilnet, amikor a nap 70%-ában wifin van a telefon és a maradék 30%-ban nincs szükségem netre....?
Elismerem, hogy egy jó kényelmi funkció, ami méginkább bővíti a telefon felhasználási területeit, de NEM ez a teló fő funkciója és emellett van még elég sok legalább ennyire fontos funkciója, amire egy 20k-s teló NEM képes... -
válasz
Cybertrone #27727 üzenetére
Regisztráltattam a i4-et itt, az iPad 2-t pedig Apple developerre előfizetett havernál
FefeeX: "Anyám szerint betegesen imádom a számtech cuccokat, de ez igaz, ezzel együtt kell éljenek..."
Nálunk is igaz ez
PC-mre legutáljára annyit mondott: "Lyuk lenne rajta, azt venném el feleségül..."
Amúgy pl gyakrabban takarítom a gépet, mint a szobámat... iCuccokat napont letörölgetem ujjlenyomatmentesre.. stb
-
FefeeX
veterán
válasz
Cybertrone #27731 üzenetére
Vettem MacBook Air-t, mert vágyom már egy MacBookra, évek óta. Nem mások miatt, magam miatt. Volt egy Sony Vaio YB-m, ami funkcionálisan kb ugyanazt tudja, ráadásul a MBA előtt pár hónappal vettem. Mindkettő 11,6", mindkettő hasonló. Mégis, megvettem, mert akciózva volt, egyszeri alkalom szinten, és beleesett a vásárlási ingerküszöböm alá. Imádom a MacOS-t, de nem használom ki, még csak 50%-ban sem. Mert egyszerűen nincs most időm állandóan tanulmányozgatni. De most mondhatnám a szomszédomat is, aki notebook-ot vett, de 99,99%-ban asztali gépként használja. Buták vagyunk? Anyám szerint betegesen imádom a számtech cuccokat, de ez igaz, ezzel együtt kell éljenek (már amennyit látnak), viszont hogy az egyedi preferenciám szerint vásárolok, az nem feltétlen butaság, csupán más látószög... Szerintem.
"Ez mind szép és jó, csak erre a célra jó egy 20k-s teló is"
IPS panel, minőségi megmunkálás, minőségi anyagok, iOS, lehet vele telefonálni, meg még egy csomó minden mást is, neten kívül, mutass alternatívátA szépségről is beszélhetünk, de ugye az megint relatív...
duc: iPhone? Aktiválták is? Csak mert mondjuk ha nincs iPhone-od előtte, lehet, hogy nehézséget okoz. Sőt, ha azért cserélsz telefont, mert épp bekrepált a másik, akkor meg pláne jó, ha megcsinálják, mert adott esetben minden perc számíthat. De többnyire, akik ilyen fórumra járunk, a gépet is magunk építjük otthon, így többségében a telefont is szívesebben bontjuk magunk - ami szerintem az összes ember közt mégis kisebbség marad
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cybertrone #27727 üzenetére
Én mobilnet nélkül használom és a telefont 100%-ig ismerem és a mobilneten kívül minden képességét ki is használom, JB-zem is és testreszabom, stb....
De ebbe a vitába ne menjünk bele megint.... -
válasz
Cybertrone #27723 üzenetére
Proci is vadiúj dobozos volt?
-
FefeeX
veterán
válasz
Cybertrone #27719 üzenetére
Én cégesen veszek telefont már vagy 6 éve, így mindig bontatlan csomagot kapok, így kaptam mindegyik iPhone-om, de még előtte a többi telefonomat is... És valóban, én sem örülnék, ha másképp lenne, de szerencsére ez a veszély nem fenyeget...
-
Djuree
félisten
válasz
Cybertrone #27694 üzenetére
én is rühellném ha a majd 200k-s telómat ő bontaná fel.
én akarom kicsomagolni, összerakni, stb.
-
b4zsi-
őstag
válasz
Cybertrone #27694 üzenetére
Hát szerintem me próbálja ki nyugodtan, hogy egyáltalán működik. Amúgy rendes volt mert minden számot átmásolt és beüzemelt készülékkel távoztam.
-
válasz
Cybertrone #27664 üzenetére
Meg felhívja a anyukádat, hogy ne aggódjon, időben hazaérsz
-
máyköl
veterán
válasz
Cybertrone #27656 üzenetére
Most mit buzizgatsz itt? Leszedte a telefonról azt a fóliát, amit azért raknak fel, hogy ne sérüljön meg miközben szállítják. Egyébként a vodafone ad egy leírást, amiben nagybetűvel leírják, hogy a gyári fóliát szedjük le, mert több kellemetlenséget is okozhat. Ez a fólia nem arra van kitalálva, hogy hónapokig rajta legyen és védje a kijelzőt hanem, hogy ideiglenesen rajta legyen. Az eladó ezt az ideiglenes fóliát leszedte, már is buzi? Lehet, hogy a vevőre is hagyhatta volna a fólia leszedését, de azért a szavakkal vigyázz eg picit, mert a buzi nem épp ide illik...
-
válasz
Cybertrone #27544 üzenetére
Dehogy, 1-2 hetente elég. Ha ennél tovább gyűlik a por alatta, az meg fog látszani a készüléken.
-
manchester85
veterán
válasz
Cybertrone #27544 üzenetére
Leevésre semmiképp se, tegyél rá köténykét.
-
válasz
Cybertrone #27539 üzenetére
Azért levenni, és a mögé ment port letörölni nem árt, mert szépen a mögé ment por olyan jól össze tudja karcolászni a telefont, hogy "öröm nézni"
-
manchester85
veterán
válasz
Cybertrone #27183 üzenetére
Azért az kicsit durva, hogy nem dobálja a hálózatot, mint az i4.
Az i4 se dobálja, ne terjessz marhaságokat. A többiben igazad van, de ezek csak a száraz tények, ami nagyjából senkit nem érdekel.
Ami a gyakorlatban hasznos lehet, hogy a 4s mindent abban a pillanatban csinál, amint megérinti az ember a kívánt app-et, míg a 4 egy leheletnyivel lassabban. Mint i4 tulaj, nem érzem, hogy szükségem lenne jobb sebességre, bár ezt nyilván máshogy látja az, aki már a 4s-t szokta meg. A lényeg az, hogy a 4-nél sem érzi az ember azt, hogy lassú lenne a telefonja. A 4s kamerája valamivel jobb, de szerintem rosszabb fényviszonyok mellett az is ugyanolyan szar képet csinál, illetve full hd-ban vesz fel, 720p helyett.
Forradalmi újításként én egyedül a Sirit említeném, ami szerintem egy állati jó dolog. Múltkor ki is próbáltam a T-be, remekül elbeszélgettünk.
Nálam főleg az döntene a 4S javára.
-
válasz
Cybertrone #27183 üzenetére
Nem inkabb most váltasz?
Na iPadre is felcsusszant az 5.1b
-
válasz
Cybertrone #27024 üzenetére
Nem lesz 5.0.2. A kovetkezo verzio az 5.1 ennek a betajat mar zuzom szerda ota
Akku gondom elotte se volt most sincs. Viszont ez meg lehet javitott is valamit rajta
Vans?: *facepalm*
-
Mr X
veterán
válasz
Cybertrone #27022 üzenetére
Mindenki volt újonc, szóval ez rossz hozzáállás, hogy nem kell velük foglalkozni. Irányba kell őket állítani, aztán ki tudja, még aktív és hasznos tagjai is lehetnek a fórumnak.
-
FefeeX
veterán
válasz
Cybertrone #27020 üzenetére
Valóban, a telefonban nem megy, csak 800-on. De nem A5-öt vettél, hanem iPhone4-et vagy 4S-t. Tehát nem azért vetted, mert azt mondták, hogy 1Ghz-en fut, alapvetően a kódnevén kívül az Apple-től semmi más infót nem is kaptál róla.
Kíváncsi vagyok, a tévében is túlhajtja-e a felkonvertálót, vagy a mikrót, esetleg a botmixert...
-
Dusee
őstag
válasz
Cybertrone #25409 üzenetére
giroszkóp miatt tán?
szerintem is hülyeség, de még is ezek a tények...Totheground:
hát volt már rá példade volt, hogy jailbreak nélkül használta, és akkor is fent álltak ezek az érdekességek (screenshot méret, stb).
btw ha van egy jailbreakes backupja, és azt visszaállítja az nem okozhat problémát?
-
Dusee
őstag
válasz
Cybertrone #25406 üzenetére
és akkor az egyik screenshotja miért kisebb mint a másiké?
-
válasz
Cybertrone #25155 üzenetére
Zúzni fog
-
Totheground
addikt
válasz
Cybertrone #24828 üzenetére
Hoppá, sorry, rossz postra nyomtam a választ.
A korábbi covwerflow szaggatásos témára ment eredetileg.De örülök, hogy tetszik.
-
Totheground
addikt
válasz
Cybertrone #24825 üzenetére
A coverflow szaggatás nálam is van, olyan hírek szivárognak, hogy iOS5 illetve a kapcsolódó itunes nem kicsinyíti le a képeket, amikor átnyomod a telóra, így annak izomból kell méreteznie a borítót minden alkalommal és ehhez pedig még a 4S sem elég erős. Namármost én tuti nem állok neki 3000+ számon átméretezni a borítót, de ha valakinek kevesebb van, kipróbálhatná, hogy lekicsinyíti a képeket és kipróbálja, hogy úgy jó-e.
-
kolbaszmen
csendes tag
válasz
Cybertrone #24820 üzenetére
Én iPhone-ról váltottam Defy-re és androidra, teljesen rendben van, és mindent tud, sőt.....
-
válasz
Cybertrone #24476 üzenetére
Neki is 4S van?
-
válasz
Cybertrone #24468 üzenetére
Hekker Joe
En is kernek egy kis utmutatast: stoval tegnap a WinLiveMessengernek engedelyeztem a telepitesnel a pusht: akkor is kapom a figyelmeztetest h IM-em erkezett amikor nem fut a progi. Rajottem erre megsoncs szuksegem, viszont sehol nem talalom a PUSH OFF gombot. Ilyenkor csak annyit kell tenni h Notifications / WLM / Notification Center OFF ?
Vagy ez csak azt kapcsolja ki h a notificationben megjelenjen, de attol meg az uzik ugyanugy jonek es lesz figyelmeztetes is (app badge, piros karikas szamok) -
Lmh
őstag
válasz
Cybertrone #24468 üzenetére
az én vagyok
vagyis a családunk
de nem tudjuk xD T-mobile-os Paletta, bár gondolom ez egyénenként változhat, de ha van valami alapértelmezett beállítás, azon mi tuti nem variáltunk szerintem
-
Lmh
őstag
válasz
Cybertrone #24466 üzenetére
Köszi szépen
és lehet tudni h mennyi az a korlát? csak hogy ne nyomkodjam itt percenként
-
JamesHun
addikt
válasz
Cybertrone #24282 üzenetére
és ki reseteli neked hófordulónál?
-
samgar
őstag
válasz
Cybertrone #24241 üzenetére
Én nagyon nyugodt vagyok és nagyon nagyon bejött. Szerintem te sokkal idegesebb vagy
-
Kommy
veterán
válasz
Cybertrone #24158 üzenetére
akkor neked nem iPhone-od van az 100%
Z.m.Z: kártya ki kártya vissza , amúgy legörgettél?
Sőt nálad egy kicsit más néven lesz mivel az nem hivatalos magyarítás (iOS 4-től van magyar nyelv az iOS-ben), importálás-t keress. Ott ahol írták
-
snooze
veterán
válasz
Cybertrone #24158 üzenetére
milyen ios-nál ajánlja fel neked ezt?
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Cybertrone #24154 üzenetére
Hát ez elég nyomós érv! Emiatt vette vissza tőlem a Telenor az RBM2-őt gariba, mert nem olvasta be simről a számokat. Kb. 180-190 szám van a kártyán nem fogom kézzel begépelni az tuti. Kerestem Sim manager progit is de nem találtam.
-
zack
nagyúr
válasz
Cybertrone #24130 üzenetére
Nekem ilyenem van feketében. Nagyon jó minőségű a bőr, és adnak hozzá elő és hátlap fóliát is, ami szintén premium minőség.
Csak ajánlani tudom. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Cybertrone #24130 üzenetére
-
válasz
Cybertrone #23943 üzenetére
Akkor jó, már megijedtem
Nekem is megvan még a freemailes címem, amit 11-12 évesen csináltam
Azért tartom meg, mert valahova a spamnak is jönnie kell...
vadászcsiga: Gmailen belül Email beállítások, Fiókok és importálás fülecske... (freemail)
-
máyköl
veterán
válasz
Be lehet pár gombnyomással állítani, hogy a citromailes e-mailek is a gmail címedre jöjjenek.
Galardo: nekem durvábban néz ki, bár van itthon kb. 10 kábelem...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Irányítsd gmailre a citromosat.
-
válasz
Cybertrone #23892 üzenetére
Hat akkor nagy levego es halalig harcolok
Valaki aki jol tud ervelni ezugyben es hatarozott fellepese van, nincs kedve jonni velem kiabalni? Mermint nem velem
hanem mellettem.
Termeszetesen a jutalom sem maradna el -
BossBoss
őstag
válasz
Cybertrone #23756 üzenetére
Azért érdekes ez az egész apple garancia történet. Már egy éve ezen feszül itt mindenki, de hivatalos, érdemi választ soha senki semmilyen formában nem kapott, nem tud. Sokan mást mondanak, de a legszörnyűbb, hogy a hivatalos viszonteladók is hülyék hozzá. Világosan állította mindenki, hogy nem javítanak iphone-t, csak és kizárólag cserélik, bármilyen hibára ami garanciális feltételeken belül van. Kérdezem: Kapott már valaki vissza úgy telefont, hogy garanciában beadott készüléket, hogy nem újat kapott, hanem javították a beadott készüléket?
Mert ha igen, akkor tényleg nem stimmel valami.... -
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #23756 üzenetére
pl: mint Én is.
-
BossBoss
őstag
válasz
Cybertrone #23753 üzenetére
Nem értelek. Miért is lenne kivétel?
-
válasz
Cybertrone #23729 üzenetére
Mégpedig nagyon úgy tűnik. Mondott pár számot hogy mekkora összegeket fordítanak fejlesztésre és magára a wp-re, hát... nem tudom hogy ezzel bárki is versenyezhetne...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Cybertrone #23717 üzenetére
már amelyik. valamelyik nap metrón mellettem a csávó talán Desire vagy Sense-l netezett (sajna nem tudom mind felismerni, de nagy volt) és a tabváltogatás annyira recsegős ropogós volt, hogy fájt nézni is.
-
válasz
Cybertrone #23714 üzenetére
Szvsz nevetséges az a telefon... Ha nem lenne i4/i4s a piacon, HTC-m lenne az tuti. És az is csak W7-tel
Egészen tetszetős az a csempés skin
-
Mr X
veterán
válasz
Cybertrone #23709 üzenetére
Nem volt célom azon vitázni, hogy igaz-e a hír vagy sem, ahogy azon sem, hogy mindent ver-e az i4s. Csak megjegyeztem, hogy simán összehozható volt.
-
válasz
Nem hallottam róla, ezekről bezzeg nem szoktak cikkezni a hírportálok
Mi volt a baj? Hw vagy sw hiba volt?
adamssss: egyetértek. Nekem egy 100k+os teló nehogymár műanyagból legyen...
-
válasz
Az sgs2 szerintem egy jó vicc. egyszer volt a kezemben többször nem is lesz. Nyikorgott...
Kicsit sem gáz egy 150k-s telótól... ha android akkor legfeljebb RAZR -
Mr X
veterán
válasz
Cybertrone #23704 üzenetére
Miért ne lehetne ezt megcsinálni pár hónap alatt? Az alap már megvolt (i4), csak pár dolgot fejlesztettek benne. Nem kellett kifejleszteni egy új procit, csak kiválasztani, mi kerüljön bele, az antennát sem kellett újramegalkotni, csak hozzáalakítani a nyákot. Azért ez közel sem egy éves munka.
-
válasz
Cybertrone #23701 üzenetére
Ha jól tudom ddr2.
Igen meglehet, mindenesetre tényleg érdekes hogy "1.5 évük" volt egy telefont kifejleszteni és most ennyi baj van vele. Szóval lehet hogy tényleg egy kényszermegoldás volt a 4s... -
válasz
Cybertrone #23697 üzenetére
Az a baj az Androidos csodákkal, hogy akármennyire is gyúrnak rá az OS-re, meg sem közelíthetik az Apple-t. Hány androidos készülék is van? Nincs annyi szőrszál a lábamon...
Hány Apple telefon van? 3 félére adták ki az iOS5-t. Gyakorlatilag szénné van optimalizálva, azért ilyen gördülékeny és villámgyors minden... Minden egyes centije ki van használva a benne lévő HW-nek....vadászcsiga: azért megnézzük majd, hogy mire jó. Köszi
-
válasz
Cybertrone #23694 üzenetére
Hagyjad már. Kb ennyi előnye is van annak a másik telónak a 4S-sel szemben.... Had örüljön ennek, ne töröld le a vigyort az arcáról
Akkor ezek szerint megúsztad ezt az aksi hercehurcát, amitől most hangos az almás sajtó -
válasz
Cybertrone #23686 üzenetére
Akkor ha menőzni akarsz a haverok előtt, vegyél hozzá egy HDMI átalakított és passzintsd ki a FullHD TVre a képét, és tolj valamilyen támogatott játékot
(RealRacing azt hiszem ilyen)
Álluk le fog esni
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Cybertrone #23684 üzenetére
nezd safaribol..
-
válasz
Cybertrone #23684 üzenetére
Van JB-d? azzal meg lehet oldani...
u.i.: ...vagy mondd hol laksz, ott fogok állni az ablak alatt...
-
válasz
Cybertrone #23682 üzenetére
Nekem ne mond, szerintem is full gány az egész... Én is nyomnám, ahogy a csövön kifér
Ragnar95: ez lesz
-
válasz
Cybertrone #23677 üzenetére
Ez szerintem nem a szolgáltatók hibája. Ez nem analóg jel, hogy az adatátvitel miatt romoljon a kép minősége
Az Apple találta ezt ki, hogy spórol nekünk adatforgalmat a LQ videókkal. Még ha mi nem is akarjuk... -
manchester85
veterán
válasz
Cybertrone #23675 üzenetére
Asszem, ha m.youtube.com-ról nézed, akkor jó, de nem vagyok biztos benne.
-
válasz
Cybertrone #23675 üzenetére
Ha 3G-n nézed, sajnos ez van
Vodánál i ez volt, meg a T-nél is ezt tapasztalom...
-
zack
nagyúr
válasz
Cybertrone #23596 üzenetére
Itt meg van más...Mert már cikkezik, hogy az 5.0.1-es szofttal sem lett jobb az akksi gond, mi több rosszabb lett.
Hihetetlen, hogy évente 1 telót adnak ki, és arra se tudnak rendesen odafigyelni.Megcsináltam a porszívós trükköt, kíváncsi leszek hosszú távon megoldás lesz e.
A rizses egyelőre nem aktuális. -
hemaka
nagyúr
válasz
Cybertrone #23600 üzenetére
Pedig 10-ből 3 az nagyon sok, főleg egy prémium terméknél.
Nagyon sok rossz home gombos iphone van, érdekes, hogy ebből nem lett botrány, csak az antennából. Számomra ez sokkal idegesítőbb probléma. -
FefeeX
veterán
válasz
Igen, ezt olvastam, teljesen máshová is vezetékelték az egészet, mikor szétbontották a telefont, olvastam róla
Ettől sajna nem oldja meg az i4 problémáját, de egyébként ez szériahibának számít, így nem kellene, hogy probléma legyen a garanciaidőn túli cserénél sem (ugyebár a szavatosság egy más jogi fogalom, nem tudom ennél konkrétan meddig tart, de ennél ha a gyártó tisztában van a szériahibával, köteles cserélni a bizonyítás nélkül is - garancia és szavatosság közt egyedüli különbség, hogy míg a garanciánál az eladónak kell bizonyítani, hogy te okoztad a kárt, akkor nem kell csak intézkednie, addig a szavatosságnál neked kell bizonyítani, hogy a hiba az ő saruk - nem véletlen cserélik az első generációs ipod nano-kat még most is, újakra)
hemaka: sajnos nem ismerték be, mert nem is jelentettek be ilyet (onnantól kezdve ingyen kéne cserélniük), erre csak a tesztelők boncolásánál került fény.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ezzel szépen beismerték, hogy a i4 home gombja egy konstrukcióhibás sz*r.
-
alibaba78
őstag
válasz
Cybertrone #23466 üzenetére
A jot mindig konnyebb volt megszokni.
1 ev utan vegyel a kezedbe egy droidot.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest