- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
Zolom89 #45039 üzenetére
Első találat. Persze a valódi bőr gondolom drágább lesz.
-
Tallin
csendes tag
válasz
Zolom89 #41295 üzenetére
Öröm boldogság!
Köszönöm szépen Nektek!
Icecave: Nekem értesítéskor is teljesen kezelhető marad, nem lógnak egymásba, viszont több ikont tudok az első oldalra pakolni. Hamar megszoktam. Restore után nem találtam ezt az alkalmazást a featurednél és jobban idegesített, hogy ennyire hézagos -
asuspc96
senior tag
válasz
Zolom89 #41035 üzenetére
Bocsánat...benéztem...
egy kép:Azt mondja az Apple:
"Error 20, 21, 34, 37: These errors typically occur when security software interferes with the restore and update process. If you are using a PC, follow this article to resolve this issue."Egyszerűen ilyen még nem volt
Nagyon kellene a segítség, mert holnap erős használatba lenne fogva
asuspc96
-
eszgé100
őstag
válasz
Zolom89 #40273 üzenetére
kettőt kellett volna feltekerni az egérgörgőn remélem ez segít rajtad is
<Newl>: a Leone család küldetéseket is megcsináltad már?
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Zolom89 #39566 üzenetére
Akkor, ha van TinyUmbrellád akkor nyisd meg, ha nincs akkor tötsd le az 5.10.06 verziót, menj az Advanced fülre(középtájt, mellette van General stb...)
Tehát menj az Advanced fülre, és ott szedd ki a pipát a Set Host to Cydia On Exit, és az alatta lévő opció elöl. Ezután zárd be a programot, és nyisd meg az iTuens-t és probáld meg ujra esetleg, ha még kísérletezni akarsz -
__H4X0R__
senior tag
válasz
Zolom89 #39547 üzenetére
Rosszul csináltad a lépéseket, elmondom részletesebben.
Nyomd 5 mp-ig a power gombot,
Tartsd még mindig nyomva tartva de miután az 5 mp lejárt tartod a Powergombot, és mellé hozzá nyomod a Home gombot, igy a kettőt tartod 10 mp-ig.
Azután ha letelt a 10 mp, a power gombot ereszd el, de a Home gombot továbbra is tartsd nyomva. És magában a Home gombot így 15 mp ig tartsd lenyomva, ezután a képernyő elsötétedik, és az alma logo sem jelenik meg rajta. -
Ragnar95
félisten
válasz
Zolom89 #39535 üzenetére
Recovery módban ragadt a teló, ha iTunes látja, akkor telóra jobb klikk>restore, de próbáld meg TinyUmbrellát letölteni és ExitRecovery-re rányomni
Shift gombot tartsd lenyomva és úgy nyomj rá az iTunesban az update-re
vans?: régebben nekem is ezt csinálta és sehogy se tudtam megoldani, de egy ideje valamiért nem csinálja, pedig nem csináltam semmit, amit előtte ne próbáltam volna már -
keIdor
titán
válasz
Zolom89 #39514 üzenetére
Volt iPhone 4-em, most 4S van néhány napja. Hát ha csak 20-30k-t kell rádobni, akkor megéri, mert egyébként gyorsabb a telefon. A játékok is szebbek+gyorsabban futnak.
De ha ez annyira nem fontos, akkor mindegy. A sima 4 is király telefon, a legjobbak között van még mindig. -
nrbi001
senior tag
válasz
Zolom89 #39305 üzenetére
Nekem két kitérőm volt, de azonos mobilra. Tavaly Október végén- november végén 3gs-t cseréltem galaxy S-re.. Majd vissza egy hónap múlva. Aztán most vizsgaidőszakra vettem egy galaxy S-t a nagyobb kijelző és a bluetooth miatt. Sikeres vizsgák után visszajöttem egy 3gs-re ,amit ha minden jól megy i4-re fogok cserélni. Jó az android, tetszett . De az iOS-t nekem fejlesztették ki, nem kell piszkálgatni naponta hetente,hogy jó-"jobb"- legyen..
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest