- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
-
-
Ragnar95
félisten
-
-
Kommy
veterán
válasz
arkades #4358 üzenetére
Valami nálad nem jó, ha alapból nem adtál meg bankkártyát akkor később sem kéri. Mivel megadtad így 2 euro-t akart zárolnia számlán, hogy ellenőrizze a fizetőképességedet, amit néhány nap múlva visszakapsz de nem kapszróla értesítést.
vadászcsiga: ilyenről nem hallottam
-
-
kispéé
senior tag
válasz
arkades #3296 üzenetére
Én szerintem ne higgy azoknak akiknek 2 napig megy a teló és normálisan használják, mert ez nem igaz. Normál használat mellett 1 nap, estére töltőt kér. Normális használat alatt azt értem, hogy telefonálok, emailt írok,smst írok, néha hírolvasás, stb. Ha filmnézés vagy játék is van akkor gyorsabban merül ez tény.
-
D@niel
addikt
válasz
arkades #2421 üzenetére
Valaki a 3.1.3-al is lassulást észlelt. Előfordulnak ilyenek, semmi sem lesz tökéletes amit az ember alkot.
Azt tanácsolom, hogy nézd meg mi van rajta alapból, aztán hogy mennyire gyors / lassú. Ha meg vagy vele elégedve, akkor ne csinálj semmit, de kíváncsiságból megnézheted youtube milyen 4.3.3-al. Innentől kezdve meg tudsz majd mérlegelni.
Van itt az MA-n egy cikk az iOS fejlődésről, meg tudod nézni miben új a 4.3.3 az előzőekhez képest.
-
D@niel
addikt
válasz
arkades #2418 üzenetére
5.0
na jó, viccen kivül a 4.3.3-al rendben lesz, ez a legújabb.
Jut eszembe aki nem használja a spotlight keresőt, az a system settingsben szedje ki az összes pipát az opcióknál, mert ettől is gyorsul egy kicsit. Illetve a safariból kilépésnél az oldalakat is be lehet zárni, nem foglal felesleges memóriát.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest