Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
greggggg #36214 üzenetére
Tinyumbrella elindít, Telefon dfu módba rakni és rányomni a fix recovery gombra.
-
johnny_gold
tag
válasz
greggggg #36125 üzenetére
Kliessel? Az micsoda?
Kinézetben, meg összeszerelési minőségben amúgy egyértelműen a RAZR a nyerő, eszméletlen vékony, és az a Kevlar valami hihetetlenül kemény és egyben könnyű anyag, jobb anyagból talán nem is lehetne telefon... Viszont úgy olvastam, hogy a szoftveres támogatása nem olyan jó mint a másiknak, ez a fő visszatartó erő... Az azért fontos lenne, hogy friss szoftver fusson rajta, ezt például szerettem iPhone-on!
vadászcsiga: Igen, kösz, most már látom, hogy hiba volt itt megkérdezni...
-
-
syler
aktív tag
válasz
greggggg #31424 üzenetére
Az eredeti telefon is független volt. Elromlott, tesóm elküldte apple-nek. Kicserélték, kapott egy original új, fóliázott telefont. Semmi buhera nem volt vele, csak kipróbálták három különböző simmel. Mindegyikkel jó volt, gsm bolt után pedig függő lett
Most tesómék buktak 100k-t mivel így nem lehet eladni, és valamiért függetleníteni sem lehet!
-
-
-
asuspc96
senior tag
válasz
greggggg #28283 üzenetére
Helló !
Talán ugyanerre használnám mint a mostanit....értem ezalatt: játék, zene, videó-film nézés, "fotózás", navigáció, és nem utolsó sorban intenyet
(és term. telefonálás)
Azért is érdekelne ez a téma mert 2 mag van benne
... mi a jó fészkes fenével hajtom(d) meg egy telefonban ?
kérdem én mivel is
Emiatt érdekelne, hogy egyáltalán megéri-e ÁR/Értékben azt amit tud vagy ahogy említetted "PARASZTVAKÍTÁS" lenne az egész...
A mostani iPhone 3Gs-t egy iOS 5 alatt mennyire hagyna helyben ?Üdv, asuspc96
-
-
bepe79
addikt
-
Tomi13
senior tag
válasz
greggggg #28298 üzenetére
Cybertrone írta hogy neki a haverja nekiesett kulccsal összekarcolgatta és 20 perc után eltűntek a karcok, én meg óvatosan húztam rá 2 csíkot a pendrive-om tompa részével hogy megnézzem hogy tűnnek el, hát nekem nem tűntek el.
Egyébként nem 5 perc után dobtam ki,vártam vele 2 órát hátha megtörténik a csoda.
-
válasz
greggggg #24662 üzenetére
Paypallal lehet fizetni, előre kell. (paypal accounthoz is rendelhetsz bankkártyát, nem kell feltölteni az ottani egyenleget. Ugyanúgy a kártyáról vonja egyből, csak lesz kis biztosíték arra,hogy visszahívhatod a pénzt, ha nem kapod meg a cuccot). Olyan nincs ezeknél, hogy utólag lehet, csak azt tudod variálni, mi és mikor hozza (minél hamarabb, annál drágább).
Rendeltem 2 fajta iPhone 4 tokot: Case for iPhone 4th (Small vent Structures) és 0.4mm Ultra Slim Hard Protective Case for iPhone 4.
Túlzott minőségi elvárásaim nincsenek, azért többet rendeltem,ha jó, valakinek odaajándékozom a többletből származókat
A szüleimhez rendeltem vidékre, mert ha tényleg olyan sokára jön, akkor már rég vidéken leszek náluk látogatóban karácsonyra....
Scoobyka: köszönöm, akkor marad az Mxtube, ahogy eddig. Jó lenne lementeni gépre is ezeket a videókat...
-
Ragnar95
félisten
-
Lmh
őstag
válasz
greggggg #22196 üzenetére
anno nem tudom milyen ios volt rajta, nem emléxem. Arra emléxem, hogy sokxor kifagyott, meg lassu volt a teló ezért csináltam rajta a restore-t. Mondtál hogy JB-elve van meg hogy a cydia az vmi menő cucc, de nem érdekelt, nem is tudtam használni, uh restore-oltam. Most nincs rajta JB (mármint ha az egyenlő a Cydia nevű programmal - még most sem tudom pontosan hogy
)
A telón most amugy 4.2.1-es verzió van fent.igazából most is csak azért kéne a restore, h el tudjam adni. nem szeretném ,h bent maradjanak mentett jelszók a böngészőkben....modnjuk ki lehet törölni öket beállításoknál, most nézem, de akkor is, nemtom milyen következményei lehetnek, ha eladom restore nélkül
-
Ragnar95
félisten
válasz
greggggg #22139 üzenetére
Főleg a miatt adják ki, de egyéb bug fix-eket,biztonsági rés foltozásokat is tartalmaz
Xero: azok már nekem is hiányoznakMeg a Barrel, a Multifl0w és a Dream+Winterboard
Arra leszek még kíváncsi, hogy a 3G kapcsoló majd vaóban kikapcsolja-e a 3G-t a 4S-eken...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
greggggg #22026 üzenetére
szerintem a temobil nem ilyen hulye, en is megkerdeztem hogy tudok e biztositast kotni (mert beazott a telom) de azt mondtak h csak uj keszulekre lehet kotni. attol meg h negy napos mar nem uj.. meg amugy is kell a keszulek hogy lassak mire kotik szerintem.. ugyh ez buko.
en meg most is azt mondom h 10k korul meg lehet csinaltatni ugy h az isten se mondja meg ha esetleg nem is eredeti az uvege...
de ha van egy ketszazezres teloja vkinek akkor az a negyven sem sok.. :pamugy nem is ertem hogy otthon az emberek miert nem kotnek biztositast ilyen draga dolgokra.. itt havonta 9 fontot fizetek a telomra biztositasnak es akar a kukaba is dobhatom a betorik a kijelzoje.. es 25fontert kapok egy tok ujat.. az i4em kimosasa utan megtanultam a lecket
-
válasz
greggggg #22033 üzenetére
Én webshopban rendeltem a telót és utána a bontatlan dobozzal mentem be egy T-be biztosítást kötni.
Ott a fóliás dobozt is kibontották és átnézték a telót kívülről, mielőtt megkötötték volna a biztosítást.
Látatlanba nemfognak szerintem sehol biztosítást kötni, ezért se lehet pl telefonon elintézni. -
gabo89
senior tag
válasz
greggggg #21384 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Még két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Új üzleti előfizetőként megvehetem részletre a telefont? Azt tudom, hogy lakosságiként csak arany vagy platina kártyásként lehet.
Az Ikon 200 díjcsomag havi előfizetése 4990 Ft. Ez üzleti előfizetésben netto vagy brutto ár lenne?
-
Ragnar95
félisten
válasz
greggggg #21101 üzenetére
Köszi a tippet neked is és a többieknek is, holnap megpróbálkozom a dologgal
plus44: elvben nem adhatnád el, de gyakorlatban kivitelezhető, elég sokan csinálják ígyÉs természetesen nem lehet belőle semmi problémád, max a vevőnek letiltják a mobilját, ha te nem fizetsz
-
Jojo5
őstag
válasz
greggggg #20293 üzenetére
Nem mondtam, hogy most "elsírom" magam mert nem lett I5, de semmiképp sem tekinthető egy innovációban gazdag telónak... ezért is írják rá, hogy ránc felvarrott készülék, persze sok mindenben jobb mint az I4, de mégsem annyiban, hogy megérje arról váltani...
Amúgy ha a kijelző mérete növekedett volna vagy a kinézet már az is innovációs előrelépés lett volna... de nem lettek ezek a változások eszközölve most, szóval ezért is remélem, hogy a következő modellre nem kell majd ennyit várniZjunior: ez mind szép, csak annyi ujdonságot nem hordoz magában, hogy az I4-essel rendelkezők váltsanak... nem baj..csak ez van
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest