- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
persil #35000 üzenetére
Én azért kíváncsi lennék a tényleges okokra, ugyanis eddig még nem hallottam olyat, hogy az iMessage ne iMessage legyen, max ha vki szarul állította be, és elment sms-ben. Szóval te lehetsz az első ilyen, és van egy sanda gyanúm, hogy végül megint egyszerűbb magyarázata lesz a dolognak.
-
Misi1979
őstag
válasz
persil #34996 üzenetére
Írj egy levelet a T megfelelő osztályára, ajánlva, vagy esetleg mailben? a címet megmondja a 1430. Írd le, amit fontosnak tartasz, esetleg csatolj képernyőmentéseket az smsekről, torzítva, persze. Hangsúlyozd ki, hogyha tudtad volna, hogy fizetős lesz a küldés, nem küldtetek volna ennyit.
Adott esetben, ha második körre kerülne sor, nyugodtan lehet felügyeleti szerveket előhozni. De pl. a Homár szerintem hatásosabb.
-
Misi1979
őstag
válasz
persil #34989 üzenetére
Azok bizony sima smsek voltak. Az más kérdés, hogy Te azt hitted, hogy iMessage-ek.
Vagy rendszerhiba, végződtetési hiba lehetett. De ez nem a szolgálgató felelőssége, hanem a Tiedé, sajna: valószínűleg a telenor oldala dobta vissza az üzeneteket és a készüléked küldte azután smsben azokat.Amit el tudsz érni, hogy méltányossági alapon ne kelljen kifizetni a teljes árat. Vagy részletfizetés, ha akkora nagyságrend.
Czanga: kínai ez is, az is. A duino elég sok termékhez adja a nevét, azért írtam, hogy márkás. Nem az amúgy, de sebaj. És ott az 1400mAh valószínűleg minimum 1200mAh.
A speedshopos akkuról meg az a véleményem, hogy nem feltétlenül gyári. Mert ha megtehetik, hogy Kínából drágán megveszik az eredeti gyárit és olcsón azt, ami tökúgynézki, mint a gyári, akkor valószínűleg utóbbit választják. Mert ki mondja rá, hogy nem gyári? Mi alapján? (jah és fognak egy másikfajta iphone akkut és arra meg ráfogják, hogy "na, ez biza az utángyártott, lásd, még olcsóbb is, de gyárival jobban jársz")De persze lehet tévedek.
-
manchester85
veterán
válasz
persil #34989 üzenetére
Basszus, menj már be a T-be, hogy pontosan melyik számra mentek az üzenetek. Ahhoz, hogy az elméleted ne csak találgatás legyen, meg kéne bizonyosodni róla, hogy x időpontban x számra elküldtél egy iMessage-et, ami a T számlakivonatában kiszámlázott tételként szerepel. Amíg nem lesz meg egy az egyben legalább egy ilyen megfeleltetés, addig továbbra is találgatsz, ugyanúgy, ahogy a múltkor.
-
manchester85
veterán
válasz
persil #34978 üzenetére
Elvileg a számlán részletezve van, hogy mire mi mennyi hogy. Mondjuk lehet, hogy ehhez igényelni kell egy részletes számlát, de úgy tudom, hogy T pontoknál személyesen meg tudod nézni mindenképp. Így látni fogod, melyik számra ment sms, hívás, stb.
Bár ezúttal lehet, hogy jobban járnál, ha előbb a barátnődnél érdeklődnél, nehogy úgy járj, mint múltkor az "indokolatlan" appstore levonásokkal.
-
válasz
persil #34978 üzenetére
A számlán hol mutatja a többletet? Akkor az sms-eknél neked valami extrém nagy szám van? A számlán utólag szokta levonni, ami a tarifacsomagban bele van foglalva, nekem is a számlán kb. 200 sms szerepel, mondjuk 4000 ft értékben, és ki is van írva számlára, majd mivel 1000 sms van a havidíjamban, a végén jóvá van írva rajta.
-
nederlanden
senior tag
válasz
persil #32510 üzenetére
Nem tudom,en nem vagom ezeket ugy mint ti itt paran.En lefagyasnak nevezem,pl. mikor nem birom feloldani,vagy kb.orankent leugrik wifirol,szemmel lathatoan kesobb jon ki a feloldas home gomb megnyomasa utan,tolton hagyva lassan szivja vissza %-ban is az akkut,akadozik a varakozo felcserelesenel,neha nem birom lerakni stb.Ezeket nagyon ritkan produkalja,de megis?!Netre gyorsabb valami minimalissal de egxebkent nem.Szebb a hangja az biztos,de osszesegeben ha sok-sok ora telefonalasra hasznaljuk,szerintem hasznalhatobb,zokkenomentesebb az i4 4.3.3.
-
nederlanden
senior tag
válasz
persil #32455 üzenetére
Nekem van mindkettő.10képből mondjuk 6-7 szebb a 4s-el,viszont 3-4 jóval gyengébb/ködös,sárgás/.
Nekem zökkenőmentesebb,szerethetőbb,használhatóbb az I4.Valahogy a 4s-en több az akadás,lefagyás,lassúb a feloldás stb./ha nem törlöm a futókat vagy nem indítom újra legalább 3-4 naponta/.
-
manchester85
veterán
válasz
persil #32383 üzenetére
Érdekes. Igazából azért is idegesít ennyire, mert nekem meg a 3G volt az, amivel abszolút nem volt ilyen gondom. Bár az is lehet, hogy mivel a 3G-n nem volt zsírtaszító réteg, így azt nem tudtam annyira tisztára törölni, hogy látszódjon, vagy nem tudom. Egyébként az ominózus karcok még a hajszálvékony kategóriában is hajszálvékonyak, tényleg "laboratóriumi" körülmények kellenek hozzá, hogy látszódjanak, viszont kifejezetten hosszúak, 2-3 cm simán megvan az egyik...Ha ti azt mondjátok, hogy nektek teljesen karcmentes, azt én nyilván nem fogom megkérdőjelezni, de próbáljátok meg olvasó- vagy spotlámpánál többféle szögben is nézegetni, ugyanis ezek a karcok nekem pl. csak bizonyos szögekben láthatóak. De mikor tegnap este észrevettem, nem hittem a szememnek. 2-3 cm-es karcok, a készülék előlapja soha semmi mással nem érintkezett, csak emberi ujjakkal, és farmerzsebbel, amiben teljesen izoláltan, kijelzővel befele pihen. Még arra tudok gondolni, hogy mivel alapból is elég feszes farmereket hordok, illetve mostanában fel is jött pár kiló, így erősebben súrlódva esetleg valóban karcolja. De ez így tényleg gáz.
Más lehetőség egyszerűen nincs. Na mind1, a k*rva életbe.szerk:
#32407!
Hát ja, akkor inkább nem is szóltam.
Én majd akkor leszek megnyugodva, ha már elég karc lesz rajta ahhoz, hogy kár legyen idegeskedni emiatt.
Viszont nekem ez tényleg felfoghatatlan, hogy a 3G előlapja ( az én tapasztalataim alapján) mennyivel karcállóbb volt.
-
-
Bling95
őstag
válasz
persil #31750 üzenetére
azért mert ezek a zenék nagyobb réteget fognak meg mint mondjuk amiket teszeretsz, énse örülök neki de ezvan...
egyébként meg, a semminél ezek is jobban, ha nemtetszik ne töltsük le ( énsem teszem, de még a fele hátravan szóval jöhet valamit)
és egy kis bölcsesség: ajándék lónak nenézd a fogát alisas szuvenyíre nyihuhu nekukucske protku
másik bölcsesség: ajándék lónak túrós a háta
-
SÖ
addikt
válasz
persil #31658 üzenetére
A kompakt fényképezőgépek elég széles skálán mozognak, mint árban mint minőségben. Tehát jópár márkát, típust lenyom, v. azonos szinten van a 4S-el. Itt nem egy NEX3-5-re kell gondolni, ami már - azt mondják - belépő DSLR-nek felel meg.
A kiemelkedő mobiltelcsik kamerái egy dologban maradnak el, az az optikai zoom. Ezen még az idő sem fog segíteni. Talán ezer év múlva, de most nézem... ááá akkor sem. -
-
-
kenny123
addikt
válasz
persil #31033 üzenetére
Azthiszem én is pont ilyen leírást linkeltem..
Más: Létezik valami megoldás, hogy JB nélkül lementsem az SMS-eket, meg híváslistát, amit aztán gond nélkül vissza tudok rakni egy szűz rendszerre? Most mintha előjött volna ez a gyorsanmerülős dolog, akarok egy friss restore-t, de a fent említett dolgokra szükségem van.
-
manchester85
veterán
válasz
persil #31018 üzenetére
Hm? Szerintem azt írta, hogy azért akar bankkártya nélkül regisztrálni, mert a bankkártyáját nem fogadta el az App Store. Tehát eredetileg nem bankkártya nélkül akart.
gzboltii!
Menj rá egy ingyenes alkalmazásra, aztán letöltés, és mikor feldobja, hogy lépj be, vagy regisztrálj, akkor regisztrálj. Ha nem ezen az útvonalon indulsz el, akkor nem dob fel bankkártya nélküli lehetőséget.
-
kiszu
senior tag
válasz
persil #30870 üzenetére
Én eddig 2 fajta minőségi fóliát próbáltam.
Az egyik az ozakinak egy crystal clear és a switch easy pure volt a másik.
Mindkettő tökéletes volt 5 hó után is. Külön-külön i4eken próbáltam.
Azért azt érdemes mindenkinek tudnia,hogy pár száz forintos vaterás fóliák sose lesznek jók.
Ami olyan felületet ad mint majdnem a gyári üveg,azt meg kell fizetni. Magas tisztaságú,minőségi anyag és többszázerez-milliós nagyságrendű gépekkel kel ezeket preciziósan gyártani. Nagyon nem sufnituning kategória ami jó.Viszont az invisible shield nekem nagy csalódás.
A felülete olyan mint a narancs. -
kiszu
senior tag
válasz
persil #30865 üzenetére
Köszi. Kizártnak tartom,hogy jó ötlet színezett fóliát tenni fel.
Ahol a fekete és a fehér más mint a gyári festés.
A teljesen áttetsző fólia híve vagyok.Amúgy az összes fehér iphone festése hibás.
a kijelző panel felett alul és felűl 2-2mm en átsejlik a fekete panel.Azaz nem hibás,csak nem tudták máshogy megoldani,sajnos.
-
manchester85
veterán
válasz
persil #29824 üzenetére
"ha az angry-t szereted"
Igen, ez a baj, hogy nem szeretem.
Pl. az ilyen jellegű játékokat sokkal jobban bírom, bár ez mindig felidegesít. (Kb. minden nap letörlöm, aztán megint letöltöm, nagyon fel tudja b*szni az ember agyát, de aztán úgyse tudom megállni.
). Vagy a Castle Of Magic is jó sztem, az ilyen Marioszerű játékokat is bírom.
-
TonTomika
aktív tag
válasz
persil #29645 üzenetére
Az Asphalt 6-ot leszedtem most én is ingyenesen, nagy reményeim voltak vele kapcsolatban de ez az irányítás valahogy nagyon nem esik kézre nekem. Az egyik Need for Speed-el játszottam még, Undercover-el talán...na az egész jó volt, de az Asphalt 6 nem valami jó...vagy csak én vagyok nagyon láma...
-
válasz
persil #29546 üzenetére
Pedig Manchester85-nek nagyon is igaza van ebben, és osztom is a véleményét:
"Ahelyett,hogy vitatkoznál, inkább sétálnál be egy átkozott bankba, mert amíg konkrét bizonyítékokkal nem támasztod alá, hogy levonás történt, addig teljesen fölöslegesen írogatsz, és oktatsz ki másokat, hogy "de ez nem az" "értsétek már meg, hogy nem az...""
...vagy szerinted teljesen egyenes dolog az, hogy kioktatsz mindenkit (ahelyett, hogy utánajárnál magad), majd egyoldalúan lezárod a vitát, hogy úgy jöjjön le, hogy neked bizony igazad van, és mindenki más meg hülye?
Nem kötekedni akarok, meg "fikázni", meg ilyenek, egyszerűen csak nem akartam szó nélkül hagyni.
Ez az egész dolog "nem robban ki", ha már bementél volna, vagy felhívod az online vonalat (azt hiszem egyszer azt mondtad, megkeresed a bankot, erre megint csak kezdődött elölről a dolog...). -
manchester85
veterán
válasz
persil #29546 üzenetére
Ne haragudj, de itt mindenki segíteni akar neked, és mindenre az a válaszod, hogy ez nem így van.
"az apple nem a fizetőképességemet vizsgálta újra."
Majd ha a bankod megerősítette ezeket az állításokat, hogy le lett vonva a pénz, akkor ért véget a történet. Mert ahhoz képest, hogy fogalmad sincs a 600ft sorsáról, vagy egyáltalán mi lett vele, nagyon határozottan megvétózod mások állításait. Ebben én érzek némi ellentmondást. Ezek után nehogy már te zárd le a témát, basszus.
Remélem, van benned annyi, hogy a történet végén megírod nekünk a rejtélyes 600ft okát. Gondolj másokra, akik szintén így járhatnak mint te.
Ha nem írod meg, úgy veszem, hogy a szokásos 2 eurós zárolás volt, megegyeztünk?
Szép napot!
Icecave!
+1
-
manchester85
veterán
válasz
persil #29541 üzenetére
Milyen szövegértésről beszélsz? Felfogtam, nem most regisztráltál. Ennek ellenére én sem tudom, hogy az Apple miért és mikor ellenőrzi a kártya hitelképességét 2 eurós zárolásokkal.
Ahelyett,hogy vitatkoznál, inkább sétálnál be egy átkozott bankba, mert amíg konkrét bizonyítékokkal nem támasztod alá, hogy levonás történt, addig teljesen fölöslegesen írogatsz, és oktatsz ki másokat, hogy "de ez nem az" "értsétek már meg, hogy nem az..."
Tények nélkül könnyű okoskodni, az meg elég tényszerű, hogy rajtad kívül, mindenki, akitől "levont" 600ft-ot az Apple, azoknak valójában csak zárolta az összeget. Erre jössz te egy ugyanilyen számmal, alátámasztani nem tudod az igazad, és mindenki más a hülye... Oké, hát persze. Várunk vissza, miután voltál benn a bankban érdeklődni, addig kár is újból hozzászólnod ebben a témában...
-
Ragnar95
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
persil #29489 üzenetére
Nem hiszem hogy megoldás, és lehet hogy eddig is tudtad de azért leírom, ha 1-2 hónap eltelik két vásárlás között újra zárol, ujra ellenőrzi a fizetőképességedet. Ha nincs rajta pénz engedi ugyan a letöltést de az AppStore-ba való következő belépéskor egyből megpróbálja levonni a jussát.
Ez csak azért hogy sikerüljön felgöngyölíteni az ügyet.Rolcsibácsi
Halkabb hát az equalizer miatt még flatben is. Ragadd meg és told feljebb amíg át nem megy piros tartományba, de ha rám hallgatsz inkább megveszed a Capriccio-t fényévekkel jobban szól. -
manchester85
veterán
válasz
persil #29489 üzenetére
"Az apple levont több alkalommal is 600-700 forintos összegeket"
Tudod valamivel igazolni, vagy csak feltételezés? Csak mert az sms értesítésből nem derül ki, hogy zárolt vagy levont.
"Szintén Manchester85 kedvéért megjegyzem, hogy a keresőbe beírva a "600ft" és "levont" szavakat, még mindig nem megfelelő találatot ad ki. Már csak azért sem, mert az általa említett "kulcsszavakra" keresve pont azt a néhány hsz-t dobja ki a kereső, ami pont ő írt nekem a legutóbb."
találat 1 találat 2 találat 3 találat 4
A 2 eurós találatok kereséséhez már nincs kedvem. Igazából bizonyítékot várnék tőled, amit a bankod is megerősít, hogy tényleges levonás történt. Addig kár is hisztériázni. Oké, nem regisztráció, nem adatmódosítás, akkor egy szimpla bug vagy kártyaellenőrzés. A lényeg itt most az, hogy egyelőre nem nyert bizonyítást, hogy ténylegesen le is lett vonva tőled ez az összeg, ellenben nagyon sok példát tudunk, mikor zárol 2 eurót az appstore... Megerősítette valaki személyesen a bankodnál, hogy ez az összeg le lett vonva?
-
Ragnar95
félisten
válasz
persil #29176 üzenetére
Kékek az üzenetablakok? Mert a kék az iMessage, a zöld pedig sima SMS.
ittakary: ez egyáltalán nem 4S hiba, hanem iOS 5 és szoftveres, mivel sok 4-esen is jelentkezik a probléma és írták is valamelyik oldalon (talán handras.hu-n), hogy 2 iPhone 4-ből az egyik gyorsan merült, míg a másik normálisan és mindkeetőn nyomtak egy restoret, majd megcserélték a backupokat és ami eddig gyorsan merült, az megjavult, ami pedig jó volt, az "elromlott". Tehát valószínűleg valami olyan szoftveres hiba jelentkezik néhán készüléknél, amit a backup lement.
És amúgy nekem már 1 hónapja megvan a teló és semmi gond nincs vele, teljesen normális tempóban merül és ez elég sok más embernél is így van -
manchester85
veterán
válasz
persil #29182 üzenetére
Na, akkor csodálkozol, hogy unom? Jah, nem arra a válasz, persze, hanem kispistike alsógatyájának az árcímkéjére, mi? Csak tudom, hogy mire válaszoltam, nem?
Zárolták az összeget, mert módosítottál vagy újra megadtál valami adatot az Apple ID-dnál. Kit érdekel, mit írtál le? Az is le lett írva, hogy többször is ellenőrizheti a kártya fizetőképességét. Nekem volt, hogy egymás után kétszer zárolta. (Végül csak elérted, hogy leírjam még egyszer, amit már 100x megtettem) Amúgy valóban gyökér vagyok, ha normális lennék, gondolkodás nélkül átléptem volna a hozzászólásodat, mint mindenki más...
-
manchester85
veterán
válasz
persil #29180 üzenetére
Na, ezt itt hagyd abba. A gyökér, bunkó jelzőidet meg tartsd meg magadnak otthonra.
Én beírtam a keresőbe, hogy 600ft, és máris megleltem a választ. Neked ez nem jött össze ezek szerint? Szerintem ugyanis nagyon is előrébb lennél...
Beírtam azt a szót is, hogy "levont", ezzel is meglett a megoldás...
-
Keksz
senior tag
válasz
persil #29160 üzenetére
Én már nem követem mit foglal be az iTunes a kártyámon, mindig jön sms ilyenekről, főleg mikor gondol egyet és újból meg kell neki adni az adataimat...
Az iMessage -t meg be lehet állítani hogy ha nem sikerülne neki akkor ne SMS-ben küldje át, hanem Emailben a címzettnek a "szöveget", képet, videót...
Az meg h vkinek nem 0620 a telszáma nem jelenti hogy nem Telenoros
A számhordozás óta minden lehet. És nem hiszem h tudnád követni hogy éppen melyik ismerősöd hol/melyik szolgáltatónál van.
Hacsak nem 2 emberrel smsezel és mindkettőt megkérdezted.
-
PredatorNo1
aktív tag
Na MAPs ra visszatérve, van MAPs persze, de andoridban, ha otthon a wifin megnézek valamit az úgy is marad, iOS-ben pedig, ha meginyitom a MAPs-ot, akkor kockák vannak csak és semmi nem jelenik meg, magyarul nem jegyzi meg azt amit előtte nézegettél, ellentétben az Android megjegyezte valahol eltárolta a térképet, olyan részletességgel ahogy előtte néztem, és kijelezte GPS alapján rajta hogy hol vagyok!!
Nekem iPod touchom van azért lenne, jó mert ugye azon nincs 3G ugyebár.
Üdv
-
megema
őstag
Lehet rajta veszekedni, hogy logikátlan, vagy sem. Viszont ha bedugod a fülest, az nem azt jelenti hogy némítani is szeretnéd. Szerintem pont így logikus, de kinek hogy. Amúgy én sem vagyok elvakult Apple fan.
Mondjuk mivel 99%-ban rezgőn van, én sem futottam még bele.
(#7930) CragON: Amikor használtan megvettem a mostani 3GS-t tele volt a dock connector porral. Egy hete pucoltam ki, és meglepő mennyiség volt benne. Nálam nem koszolódik amúgy. A régi 3GS sem koszolódott, de azon olyan SwitchEasy tok volt, amihez volt jack és dock connector takaró is.
-
fazr
senior tag
Jó, abban legyen igazad, hogy lehetne csinálni ennek beállítására egy menüpontot, hogy mindenkinek megfeleljen. Viszont azt beláthatod, hogy ha nem szólna alapból hangszórón is, akkor jelen helyzetben nem is lehetne ezt beállítani sehogy, de fordítva (ahogy most van) csak némítani kell a telefont és máris csak a fülhallgatón szól.
Lehet, hogy félmegoldás, de tökéletesen működik és ezzel zárjuk is le a "vitát" -
fazr
senior tag
Az igazi az lenne(az értelmes, logikus) hogy ha már így csinálták meg, akkor lehetne kapcsolni, választani, hogy akarjuk-e ezt így, vagy csak a füles szóljon.(tudniillik ez a headset értelme)
Tudsz választani, ha lenémítod a telefont csak a fülhallgatón szól a csengőhang.
Minden más telefonon normálisan működik.
Most csak Symbian-os telefonon tudtam kipróbálni, de azon vagy szól a headset és a hangszóró egyszerre, vagy egyik sem.
Ráadásul nem írtam, hogy ez feature, csupán alapértelmezésben így normális, de ha neked máshogy kell, akkor egyszerűen tudod állítani (mint feljebb írtam). Az már más kérdés, hogy senkit sem zavarna, ha ennek automatikus beállítására lenne egy opció, de szerintem a legtöbb embert hidegen hagyná.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest