- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
válasz
JamesHun #48840 üzenetére
akkor kvázi újként lehet eladni.
Doboza megvan (nyilván a régi telefon adataival, de szerintem az nem számít), töltő megvan, fülest azt nem adom hozzá, mert az már át lett alakítva.
110K az egy optimális ár lenne szted?(#48842) ittakary: miért ne adjam el? amúgy szted mennyi lenne akkor az optimális ár?
-
Ragnar95
félisten
válasz
JamesHun #46149 üzenetére
Én viszont sokkal jobban szeretem az iTunest, mint a kézi másolgatást, mivel amúgy is minden zeném ott van, így rádugom a telót a gépre (sőt most már ez se kell, elég neki a wifi) és magától rárak mindent, amit én szeretnék, nem kell húzkodnom.
A képeket is egyszerűbb így szinkronizálni szerintem, mivel csak behúzod őket egy adott mappába és onnantól az iTunes magától rárakja a telóra. Én meg csak olyan képeket törlök le a telóról, amit később nem is akarok visszarakni rá, így ez a probléma se foglalkoztat,h utána nehézkes visszarakni a filmtekercsbe a képeket.
Az egyetlen, amit hiányolok, az a mappák készítésének lehetősége a fotók között, de ez ugye az iOS sajátságaiból fakad, így ezzel is megtanultam együtt élni
Mela Kehes: én azt a pár videót, amit mobillal készítek a filmtekercsben tárolom. -
__H4X0R__
senior tag
válasz
JamesHun #45967 üzenetére
"A gyártói korlátozott jótállás a javítás idejével nem
hosszabbodik meg illetve fődarab csere esetén sem kezdődik újból, annak további
feltételei a használati útmutatóban illetve a Vodafone honlapján találhatók.”A Vodafone garanciális feltételeiről itt egy link
Igaz, ez Online Shop, de sztem egyre megy.
Amugy én szerintem ettől függetlenül újra kéne indulnia, legalábbis a T-ben újraindul...
-
Ragnar95
félisten
válasz
JamesHun #31234 üzenetére
Amerikában sokkal több a Mac, mint itthon,ezt ne feledd és az az Apple fő piaca
Legtöbb játék amúgy arra is elkészül vagy Parallel Desktops-al tudod futtatni
SecuV6: simán használható bármelyik JB-vel isittakary kolléga arra gondolt, hogy azok a progik nem érnek sokat, amikkel a JB-s cuccok lementhetők. Mivel ha JB-s telóról készítesz iTunes backupot természetesen a Cydiás tweak-ek nem mentődnek le.
-
Keksz
senior tag
válasz
JamesHun #31203 üzenetére
Nekem nem szokott ilyeneket csinálni. Soha kb. semmi bajom nem volt még vele, ln zene hallgatásra és genius playlistekre is használom pedig.
A wifi sync néha nem megy, ha iTunes-ból indítom, de telefonról egyből.
Van hely a gépen?
Fifa 12 HD legális alkalmazás?Más: Gear4 Unity remote ([link])
Használ vki ilyet otthon? Tapasztalatok? mennyire jó az Appstore alkalmazás hozzá, mit vezérelsz vele? stb...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JamesHun #28343 üzenetére
Én is akartam ajánlani neked egy memory cleanert az XSysInfo-t de eltünt a store-ból, nekem azzal sikerül a legtöbb memóriát felszabadítani bár mióta 4S-sem van nem használok ilyet.
Mostanában egy csomó kedvelt progim eltűnik az appstore-ból, nagyon kell rájuk vigyáznom, legjobban a PushThePage-et sajnálom sehol nem találom már a gépemen pedig többször is csináltam bizt.mentést. Amikor megjelent a Purchased fül nem arról volt szó hogy azok a progik is megmaradnak amiket letöltöttem de az Apple közben kitiltott? Most jól jönne.
Viszont van most egy ingyenes cleaner, a Diavlo. Ezzel ha jól látom nem a memóriát hanem a memory cashe-t lehet kitakarítani, nem igazán tudom mi az. Próbáljátok ki. -
jilian
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JamesHun #28336 üzenetére
Melyiket használod?
Manchaster
Persze mert ne a Mobile Applications mappába másold hanem a Automatically Add to iTunes mappába. Ha így csináltad nem szóltam.szerk: jó. Ha látod a progit az iTunesben az appok közt akkor vágd ki a progit és helyezd át a Mobile Applications mappába mert ott a helye és amúgy is rend a lelke mindennek (ne legyen egyszerre 2 helyen, ez meg az én rögeszmém)
-
_ak_
addikt
válasz
JamesHun #27672 üzenetére
Nekem is pont ez jár a fejemben, h valahol prémium kategóriás cuccnak számít ez, akkor már nem az a természetes, h használatra készen kapja az ember? Nem azt mondom, én is szívesebben csomagolom ki magamnak, de simán el tudom képzelni, h egyeseknek ugyan úgy szúrja a szemét, h ha még bíbelődnie is kell, miután tudja, h most hagyott ott nem is annyira kevés pénzt. Mennyire húzós lenne, h ha mondjuk azt az aranyozott gyémánttal teli iphone-t fóliástul adnák ki..
-
-
válasz
JamesHun #24041 üzenetére
Én is nézegettem a Splashtop Remote Desktop-ot, de a teamviewer gyakorlatilag ingyen tudja azt, amit az előbbi 2,39 euro-ért. Az a baj,hogy mindegyikben van valami, ami birizgálja az ember csőrét, egyik sem tökéletes. Épp ezért választottam ingyeneset végül.
-
Lmh
őstag
válasz
JamesHun #22192 üzenetére
nemááár :S ahogy olvasom külföldi forumokon azt sem tuti megoldás. Vagy igen? Biztos vagy benne, hogy az segít?
Másik dolog, hogy én holnap el akarom adni a telefont és félek a restoretól.
egyszer márcsináltam, ituneson keresztűl, mert én is használtan vettem a telót és már nem emléxem miért de sima telós restore-t nem mertünk csinálni rajta, nehogy behaljon az egész. Asszem nem tudtuk, hogy hogy lett feltörve szoftveresen vagy hardveresen és inkább az ituneson keresztüli restpret javasolták itt.
na és akkor is rengeteget szenvedtem vele, mire életet leheltem a telóba. Emléxem mindenféle verziókat tettem fel, mire jó lett valamelyik. És most igy hajnali fél1kor, segítség nélkül nem merem elkezdeni -
válasz
JamesHun #21755 üzenetére
Előzőt már nem lehetett szerkeszteni:
Igencsak lejátszótól (is) függ, mit játszik le normálisan, mit meg nem, pl. PlayerXtreme-el próbáltam iPadon, és akadt, viszont utánaolvastam, és azt írják, hogy az AVPlayer HD meg viszi mint a szél. Meg is veszem, úgyis akartam valami ilyen jellegű programot iPad 2-re is.
Ami érdekes, hogy ugyanez a program i4-en már nem viszi akadásmentesen ezeket. tehát a tanulság így előrebocsájtva az lesz, hogy processzor és lejátszóprogram közös függvénye a dolog (nahát, micsoda meglepetés).
-
máyköl
veterán
válasz
JamesHun #20971 üzenetére
Mennyire? Nagyon.
Kb. 3x erősebben kellett nyomnom, hogy érzékelje, mint újkorában.
A 3G -knek sokkal jobb volt a szigetelése a home gombnál, mint az I4 -nek. Nekem is van itthon egy 3 éves 3G, kiváló a home gombja.Felújítottat kapok.
Kizárt dolog szerintem is, de miért kapna bárki is bontatlant refurbished helyett? -
whitezo88
nagyúr
válasz
JamesHun #20643 üzenetére
most nézem rádugva, be van kapcsolva, és mégsem csinált semmit.
valamint nem kell áramforrás iCloud mentéshez, épp ez (is) a lényege
múlt héten XMSben volt iCloud bemutató, ott néztük, hogy lőtt egy képet szifonnal, és megjelent iPhotoban, meg Win7-ben is 1-2 percen belül.
szerintem csak Lion kell, SL-ben nincs is iCloud beállítási lehetőség a vezérlőpultban. -
BossBoss
őstag
válasz
JamesHun #20441 üzenetére
Nem tudom ugy nyomni, hogy hibat produkaljon. Ha jol tudom legalabb minden harmadik nyomasra rossznak kell lennie, hogy csereljék. Nekem sosem hibazik!
De nincs ezzel baj. Jot fogtam ki. Csak nyugodtabb lennek ha ujraindulna a gari es akkor mar a GS-el megvarnam a kovetkezo generaciot.
-
Kashim
őstag
válasz
JamesHun #19596 üzenetére
JB-vel elég méretes lépés.
Anélkül meg gyak. sose kellett reboot, max ha egy nagyon szarul megírt programot futtatsz.
OS frissítésnél kell egy kis idő mire 100% kompatibilissá válnak az app-ek. Ilyenkor történhetnek anomáliák.
Egyébként ez a flame hangulatú hsz teljesen szükségtelen ide. -
Kashim
őstag
válasz
JamesHun #19351 üzenetére
Ha már az iOS5 hülyeségeinél tartunk. Nem vettetek észre olyat, hogy lezárt módból hirtelen előugorva (akár egy bejövő hívásnál) lockscreenen néha, tök véletlenszerű módon furán viselkedik az érintés érzékelés?
Ma konkrétan emiatt nem bírtam felvenni egy hívást!
Egyszerűen próbálom elhúzni a csúszkát és így 2 mm húzás után olyan mintha elengedném a kijelzőt, teljesen megzakkan, visszaugrál, nem tudom elhúzni. Ha nyomok egy lock gombot (lenémítom a csörgést), utána rendbejön. Ez már a második eset volt, remélem nem lesz belőle rendszer.Biztos hogy szoftveres és nem hardveres hiba, mert csak a lockscreenen jelentkezik, ott is nagyon ritkán, mondom eddig 2x futottam bele, egyébként makulátlanul érzékel mindent.
-
SÖ
addikt
válasz
JamesHun #18535 üzenetére
Én meg voltam elégedve az akuidővel, de ma nekem sem tetszik. Tégnap este az értesítéseket piszkáltam, bekapcsolva hagytam a tőzsde szallagot
Amúgy alapból van 30-40 process aminek futnia kell mindig. Ebből ki kéne szűrni a bugot. Szerintem az idén lesz egy nagyobb frissítés 5.1
Azt nem értem, hogy a Bétások nem jelezték ezt a developer felé. Ha ez Maemon fordult volna elő már írtam volna egy parancskódot ami kilővi azokat a beragadt debugokat amikre nem válaszol a programde az sem jó ha a szőnyegalá söpörjük.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
JamesHun #18351 üzenetére
Értem, de pénzt nem szeretnék egy egyszeri aktiválásra szánni, mivel ha vágás után azt mondják, hogy 2500 +FA, akkor mondjam azt, hogy csak aktiválásra kellett, ragaszd vissza, nem kell már?!
Ráadásul nem szeretném megfaragni az előfizetéses kártyámat!
Valaki? Meghívom egy csokira, vagy valamire, amit szeret hasonló értékben!
-
válasz
JamesHun #18147 üzenetére
Régebben PSPVC-t használtam, van iPhonera beállítható méretarány is, feliratot is lehet vele égetni, szerintem jó. Persze, OPlayer és AVPlayer óta nem szenvedek ilyenekkel. Elárulod, te miért konvertálgatsz, ahelyett hogy vennél egy programot? Csak érdekel, lehet valami spéci oka van.
-
megema
őstag
válasz
JamesHun #18105 üzenetére
Igen, mivel minden apróság zavar. Nehogy már folyamatosan menjen a szinkronizálás, mert egy ilyen hülyeség miatt nem áll le magától...
Nekem az előbb kezdte el csinálni. 3* egymás után előjött. Telefon ki-bekapcsolás után szintúgy. Úgyhogy rákerestem mi ez, és mint látható azt írják hogy a restore segít csak.
Amúgy most zajlik az első Restore from backup-om.
Egyelőre tökéletes. Csak lassan megy fel ~ 100 app még dróttal is. A sebesség (appok letöltése) miatt inkább nem a telefonról, iCloud-ból csináltam, hanem hagyományosan gépről.
-
megema
őstag
válasz
JamesHun #18065 üzenetére
Nekem addig nézett ki úgy, amíg Gmail és iCloud szinkron is volt. Aztán Gmail-ről lerántottam gépre az összes kontaktot és Win klienssel feltoltam iCloudra. Utána megszüntettem a Gmail szinkront, és eltűnt a csoport lista. A listába visszadobó gomb helyett most frissítés gomb van.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
JamesHun #17922 üzenetére
Az a gond, hogy nem tudom melyik programnál akad meg. Egyébként már azóta sikerült, mondjuk nem tudom miért, de az a lényeg hogy most már van egy ios5-ös mentésem ha gáz lenne. Látom az eszközöknél is, szóval úgy néz ki megy. Töröltem a telóról két programot, lehet hogy az egyik volt a ludas.
-
_Fefe_
tag
válasz
JamesHun #17112 üzenetére
Még nem frissítettem iOS 5-re, így az iCloud lelkivilágát sem ismerem még.
Ahogy írod, elég furán oldották meg ezt a kontakt mentés dolgot az iCloud használat esetén. Emiatt lehet, hogy nem is fogom használni a kontaktok mentésére miután majd frissítek.
Ennek ellenére tehetnél egy próbát a progi free változatával : ExcelContacts Lite, hogy miként ment iOS 5 alatt.
-
_Fefe_
tag
válasz
JamesHun #17055 üzenetére
Én ezt használom a kontaktok mentésére : ExcelContacts
Ezzel letudod menteni az összes kontaktot, és a gépeden Excel használatával akár módosíthatod, szerkesztheted is. Lement minden infót a kontaktról (nevek, telefonszámok, e-mail címek, címek, megjegyzések stb. ). Ezt a fájlt azután visszamásolva a programba (Wifi, USB) teljesen helyreállítható a lista. Kipróbáltam már több alkalommal és működik minden, ahogy kell.
Van belőle free és fizetős (2,39 €) változat is. Nekem a fizetős változat van meg, nem tudom a free változat mivel ad kevesebbet. Nekem megért ennyit, hogy a kontaktjaimat (~800) biztonságban tudjam, és ne kelljen a szinkronizálással bajlódnom. Nekem mindig gondom volt a gmail szinkronnal, hibásan/hiányosan adta vissza a kontaktokat.
(Használtam még az Air Contacts nevű progit is, de az ExcelContacts többet tud nála.)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest