- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Nekem pontosan porszem miatt cserélték garanciában. (Nem, nem volt ismerősöm a szervizes!) Amúgy úgy tudom, hogy pont a porosodás(3G/3GS miatt i4 és 4S kijelzője valahogy ragasztva van a kijelző és az üveg, vagyis egyben van, így nem porosodhat.
Szóval nem értem a_r_p_i kolléga panaszát.. -
Kommy
veterán
Rosszul tudod, hogy nem lehet visszaállni 5.0.1-re shsh-val., igaz nem rendes firmware-el, de a redsn0w általá készített igazából eredeti firmware-el vissza lehet, kivétel az iPhone 4S és az iPad 2
Gáborka17: itt leírtam, hogy lehet shsh-val visszarakni iOS5-ös firmware-t
-
FuRiONight
addikt
A kontaktok sim kártyán vannak, a gmail fióknál hozzá van adva, hogy a kontaktokat is sync-elje, de valamiért nem másolja be a gmail fiók címtárába. Szóval: a telefon kontaktokat a gmail címtárába szeretném rakni, az én telefonom megy, de a haveromén nem.
UI.: Sync közben írja h kontaktok áthelezése, de mintha nem történne semmi
-
DanielK
addikt
"- ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
- ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
Példák a megvalósításban:
1, 2, 3.Kommy: tudsz valami infót az új betáról? Vagy GM-ről? Írtad, hogy tegnap állt a fejlesztői oldal.
-
DanielK
addikt
Én szeretem, ha elérhető vagyok éjszaka (pl. Édesanyám egydül lakik, vagy bármilyen baj lehet a családban), ezért csak a mobil adatforgalmat/WiFit (ne csipogjon email érkezésekor) és 3G-t kapcsolok ki.
Ja a lényeg
így is volt már ilyenem, hogy leugrott 99%-ra, pont ma is. De most nem érzem, hogy jobban merülne. Máskor meg "megáll" egy idő után a gyorsabb merülés.
-
Ocarina
aktív tag
Megnéztem az intelliscreenx-et, tényleg az. :/
Akkor valaki tud mondani ehhez hasonló Sbsettings témát.
Illetve még azt vettem észre, hogy a kapcsolók a notification centerben nem egyenlően vannak eloszva, hanem balra zártak. Ez mitől lehet?(#39903) majestic: Azt már felraktam.
-
HUNPSP
aktív tag
Na, végre bejött a PH normálisan, és tudok válaszolni.
Én nem is igazán erre a garanciás-refurbished dologra akartam kitérni, hanem arra, amit mindennap használok és a kezemben van.
Az enyémen sehol semmi arra utaló nyom, hogy refurbished legyen.
Sőt, se aktiválva, se kibontva, se semmi nem volt a telefonnal, bárhogy keresek utána még a serial alapján sem refurbished.
Most akkor ez hogy van? Mert tényleg nem értem. Ennyire lehet esély rá, hogy én egy refurbishedet vettem itteni eladótól?
Az ismerősének a szifonja romlott el wifi hiba miatt, ezt cserélték neki, ő pedig eladta az ismerőse telóját amit a T frissen adott neki, 0 kilóméteres garanciával. -
Rivaul
addikt
Egy 200 ezres telefonnál meg is értem ha valakinek nem tetszik. Akár gyári állapotú amit kap, akár nem. Ennyiért én szeretném szétmarcangolni a dobozt ha már hibás terméket kaptam. Másként viszont garim lejárta előtt röviddel egy refurbished-re biztos benevezek mert egy év után is egy gyárilag felújított darabot kapni igen csak jól hangzik s ezt más cég nem nagyon tenné meg. Szóval az hogy mennyire előnyös a dolog csak az határozza meg hogy az éves garinak melyik szakaszában vagy. (Sztem
)
-
HUNPSP
aktív tag
Pedig elég sok ilyen eset volt már, és szerencsére tényleg korrektek, bontatlant adnak, mindennel együtt.
A lényeg, hogy vannak a "főalkatrészek", vagy hogy is hívják... valami fő a kezdete, de nem tudom pontosan. Ilyen például a rezgőmotor, vagy némító gomb teljes elromlása, a wifi probléma, tehát ezek a komolyabb dolog. Ilyenkor teljesen cserél a T.
Az én 4S-em is Tmobil cserés, az előzőnek wifi problémája volt, igaz az nem az én telefonom volt, de nekem ilyen szempontból teljes mindegy volt a vásárlás... a garancia is újraindult, új imei, tehát teljesen biztosan új telefon, még az apple serial checker alapján is.
Örültem is neki, mert nagyon jó vétel volt. -
apple esetén én is csak erről tudok - legalább is biztosat -, de például anno az n95 telefonomnál hasonló szituáció volt - illetve cifrább, de azt a t-nek nem kellett tudnia -, webshop rendelés, második napon firmware elszállt, t-nél annyira új telefon volt, hogy nem még firmware verziójuk hozzá, ezért megkérdezték, hogy csere újra, vagy pénz vissza - természetesen a cserét választottam! a csavar az volt, hogy először még elindult a telcsi, csak nem minden integrált alkalmazás töltött be, t-s ismerős mondta, hogy nekik nincs még firmware, nem küldte a gyártó, ezért közvetlenül a nokia szervizébe vittem, gondolván, firmware újrahúzás, és kész! nem írom le, hogy melyik nokia szerviz, de kinyírták a telefont a frissítéskor, már el sem indult, küldeni akarták a központi szervizbe, de én visszakértem - a jótállási jegyre sumákul nem írtak semmit, de mint utólag kiderült, így jártam jól -, eztán irány a wcc t-s üzlet, és ekkor ajánlották fel a cserét, vagy a pénz visszát!
DanielK; igen, de szolgáltató esetében a webshop vásárlás átültethető a 3 naposba is, lásd fenti történet! ja, és 8 munkanap az!
-
nem tudom, de a haver például teljesen új, bontatlan i4 készüléket kapott, pedig t-s webshop útján vásárolta, így el is állhatott volna a szerződéstől, de másnap inkább bevitte üzletbe, mondta, hogy feleslegesen nem állna el a szerződéstől, ha lenne mód azonnali cserére, közben mutatta, hogy nem megy rajta a rezgő - hardveres hiba volt -, erre kapott egy teljesen új készüléket, azt már ott kibontotta, minden okés volt vele, és azóta is megelégedéssel használja!
-
amennyiben én a t-nél veszek valamit, úgy velük állok szerződésben, az ezt szabályzó kormány rendelet - illetve az abban hivatkozott ptk adott pontja - meg ugye vonatkozik rájuk is, attól a részemre hátrányos módon nem térhetnek el! persze vannak/lehetnek problémák, például a gyártó nem szállít elég nagy készletet a forgalmazónak, ezért nincs raktáron adott készülékből, így nem tudják azonnal cserélni, de - tudtommal - általában valahogy mindig sikerül úgy megállapodni a szolgáltatóval, hogy ne érje hátrány az ügyfelet!
-
N-vidi-A
őstag
Sajnos a tapasztalat ezt mutatja, de a szavatosság, az szavatosság, persze tudom, hogy nem úgy megy, bemegyek lejárt garival, és boldogan azt mondják, persze, de ha esetleg megpróbál az ember a szavatossági jogra hivatkozni, és "kérni" egy esetleges üzletvezetőt, azért lehet siker?
Valakinek valami ilyesmi tapasztalata?
Azért a hátlaprepedés, sárgult kijelző, kieső gombok eléggé széria hibák, szerintem a home gomb is annak számít, tényleg pár nappal a gari után...Működik, szó se róla, de egy másik iPhone-on érezhetően kisebb erővel kell benyomni...
-
LogitechG15
tag
Köszi a választ!
Ez biztosan így van az apple storenál is? Vagy t-mobile és apple store ugyanúgy dolgozik?
Csak dicsérni tudom ezeket a majom APR-eket hogy ők nem képesek foglalkozni az USA telókkal viszont egy országgal arrébb érdekesmódon már nem csak regionális garancia van az iphonera.... ki érti ezt...?! -
zack
nagyúr
A kijelzőt mindegyik fólia torzítja valamennyire. A kérdés csak az, ami erősen egyénfüggő, hogy mennyire zavaró. Általában ezek a mai jó minőségű fóliák csak a szín helyességet torzítják. Mindenkinek el kell döntenie hogy az extra védelem a fontos, vagy a kompromisszumoktól mentes kijelző.
Védelemnél nagy dolgokra nem kell gondolni, mert ettől még betörik az üveg, inkább a zsebben hordás, asztalra rakás kellemetlen karcaitól óvja meg a telefont. -
Kommy
veterán
Így van net szükséges a restore egyes folyamataihoz.
Nem a sorozatszámból hanem a modell számból lehet következtetni az eredeti szolgáltatóra.
Persze attól még lehet független ha tartozik is valamelyik szolgáltatóhoz, mivel létezik hivatalos függetlenítés.Itt egy lista a szolgáltató / modell szám kapcsolatról: [link]
-
cassius.clay
senior tag
Sajnos nem jött be az ötlet. tetheredbe jailbreakelte az iPod touch 4G-t az a legujabb redsnow amit mondtál. Próbáltam egy másikkal is ami iOS 5.0.1 JB-hez van, de azzal is csak tethered sikerült...
5.0.1-es iOS-hez esetleg untethered jailbreak verziót tud valaki? (iPod touch 4G) -
horn3t
tag
ez a hard reset a home+ power kombo, amit bandigno mondott?
Mert azt lenyomtam, és úgy néz ki megjavult
Köszönöm skacok a segítséget. Most nagy kő esett le a szívemről
Köszi még egyszer.Egyébként a telefon sebességének rosszat tesz, ha nagyon sok program van rátelepítve?
Illetve ha csinálok egy restoret akkor talán kicsit fürgébb lesz? -
Lmh
őstag
jaj, eredetileg ide akartam irni, okosodjanak az itt lévők is
:
Szia!
Azt hogyan csináljam, hogy legyen benne a simem feloldott jelszóval? Jelszót még nem is kér, odáig el sem jutok. Másrészt az a baj, hogy első próbálkozáskor már beírtam a wifi jelszót és már látom a konfigurálás elejétől, hogy veszi a wifi jelet és amikor a wifi beállítós részhez érek, akkor már nem is tudom kikapcsolni, nem látok ott olyan opciót, csak mutat más hálózatokat is.
Félreértés elkerülése végett, az világos, hogy még az alap asztal/menü sem jön be? Még csak ilyen alap konfigurálás van, mint a windowsnál amikor újrarakod az egész gépet és be kell írni a számítógép nevét... Ez ilyen 5-ös ios sajátosság lehet, mert korábbi restore-oknál 5ös ios előtt ilyen nem volt, csak simán bejött a szűz teló :S -
Lmh
őstag
köszönöm
Ha nem csal az emlékezetem, az apple már csak az 5+os iosokat írja alá :S Lehet most nem variálok, örülnék neki, ha egyáltalán működne rendesen a telefon, most nagyon rámhozza a szivbajt, 2 hónapja vettem :S Csak működjön, az sem érdekel már végülis ha 1.0.0-ás iossal
-
kisferi
tag
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest