- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
A telefon, az nem most fog megjelenni, és az szerintem már kész van, hátul, "a nagy teremben" ahova anno Steve, és Ive latogatott el gyakran
Az iTV valóban nem rossz húzás lenne, hisz más "nagy" gyártók is alaposan bele lendültek az okos TV-k gyártásába, de hogy mondjam... ha lesz, akkor biztos, hogy horribilis árat fognak kérni érte, szerintem egy Mac Pro arban lenne, ha egyáltalán kijön valami ilyesmi.
Visszatérve a Macbook-ra, szerintem nem hanyagolják el azokat, mert eredetileg Áprilisban lett volna tudtommal, de mivel az Intel nem jelenti be most az uj chipeket, amiket várhatóan a Mac-ekbe is raktak volna, így ez is torlódik...
-
MAC72
tag
3G nélkül, is csinálja. Ez már nekem is eszembe jutott.
Teljesen random módon jön elő, egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi okozza.
Restore volt, JB-vel, vagy anélkül, ultrasnow-val vagy nélküle, van hogy ritkán, van hogy állandóan előjön ez a probléma.
Ezért gondolom, hogy esetleg hardveres lehet a probléma. -
kenny123
addikt
Ha van rá lehetőséged, valahonnan szerezz egy olyan sim kártyát, amilyen függő volt eredetileg a telefon.. Bár lehet hogy el is szállt a függetlensége a frissítéssel, a baseband szám miatt.
Szerk:
Szeretnék picit ráijeszteni a tetheredes sorstársaimra. Most itt gép elött FB messengerben irogattam, ezártam a képernyőt, és hirtelen magától újraindult. Ha most nem itthon vagyok, akkor cumi a tethered miatt. Egyre jobban érzem az untethered hiányát..
-
plus44
veterán
Semmi köze ennek a főzéshez... A sóba is azért szoktak pár szem rizset tenni, mert felszívja a vizet, elvégre pont abban főzik. Nem kell az a restore még. ha nem rég történt és azonnal beleraktad a rizsbe, ahogy mondtuk, akkor megoldódik magától, csak teljesen ki kell, hogy száradjon.
-
Ragnar95
félisten
Akkor próbáld meg a rizses kiszárítást és ha utána is ilyen marad, próbálj meg egy restore-t szerintem.
dni: elvben működnie kéne, de pl én beta 3-mal próbáltam és nem működött...De ennek működnie kéne beta7-tel is, bár én még nem próbáltam
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest