- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CyberSoma
tag
válasz
majestic #49551 üzenetére
Kicsit félek a JB -től. Gyári független telóm van és nem szeretném emiatt elbukni a garit. Van már valakinek tapasztalata, hogy JB -s telót, visszaállítva volt e gond az Apple szervízben? (Vagy lehet gond? Olvastam olyat is, hogy ki tudják mutatni és törlik a garit)
Köszi Soma -
eszgé100
őstag
válasz
majestic #48671 üzenetére
az megvolt, de most nem is letörölni akarja az iTunes, az a bajom, hogy nem olyan sorrendben jelennek meg az alkalmazások az előnézetben, ahogy vannak a telefonon, hanem névsorrendben, a gyári alkalmazások vannak elöl, azon az oldalon ahol eredetileg vannak, utána meg üres a maradék, és valahol a 6-7 oldalnál kezdődnek a saját cuccaim, ABC sorrendben
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
majestic #48471 üzenetére
Hát igen, ez az amire nem sikerült rájönnöm, hogy mi használja nálam is a 80-as portot ami kiüti a TSS-t.
(Bal)szerencsémre újra kellett húznom a windows-t és most már az a "valami" nem használja.
Próbáld meg egy másik gépen, laptopon, netbookon, stb.-n, hátha valamelyiken nincs fent az a progi ami kiüti a TSS-t.
-
-
válasz
majestic #48462 üzenetére
A TSS szervernek el kéne indulnia, de teljesen feleslegesen izzadsz.
A 4S halott ügy, azt csak 5.1.1-re tudod frissíteni és kész. Nem lehet 5.0.1-et visszarakni. Idézem: "If you have an iPhone4S, the basic rule above is really the only rule: you cannot restore back to 5.0.1 once the 5.0.1 signing window is closed, no matter what (even if you saved your SHSH blobs)."
Szivacs.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
majestic #48462 üzenetére
Elúszott a JB-d, mert nem igazán lehet visszarakni (egyelőre) i4S esetén olyan szoftvert, melyet az Apple nem ír alá. Még mentett APTicket, és SHSH esetén sem.
De hamarosan megjelenik az új redsn0w melyről szólnak most a hírek. Ha az elérhető lesz, akkor lehetőséged nyílik visszatérni iOS 5.0.1-re de ahhoz szükséges az, hogy van mentett SHSH-d és APticket-ed.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
majestic #48203 üzenetére
Downgrade iOS 5-re
Ha nem 4S-ről van szó. -
Csabee.
nagyúr
válasz
majestic #47477 üzenetére
Ez ugyan nem azt tudja, de legalább a névjegyzéked kimenti szépen: AppStore-ből letöltheted , (Fizetős)
-
tildy
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
majestic #37559 üzenetére
nekem épp tetszik a menürendszere, progik kínálata játékokon kívül meg majdnemhogy ugyanaz, nem mondanám hogy kevesebbet tud, viszont ha már android, énis kipróbálnám a google phone-t is de tesztek, benchmarkok alapján még mindig az sgs2 a lejobb android, pl a nexus kamerája is szarabb minőségű.
-
zack
nagyúr
válasz
majestic #37557 üzenetére
De én nem akarok megválni tőle mindenáron. Ha nem megy el, akkor marad.
ez csak egy lehetőség a cserére. Igazából nincs is olyan kütyü ami jobb lenne mint az i4. Max a Galaxy Nexus, de az meg picsa drága még.
Nem fogom az i4-et elkótyavetyélni, mert akkor inkább marad. Van vagy 200db megvett progim hozzá, és egy Android-ra váltásnál még ha ideiglenesen is, de nem tudnám használni őket, és kezdhetnék ott is az alapprogik vásárlásába. Ezt is számításba kell vennem. -
zack
nagyúr
válasz
majestic #37548 üzenetére
Szerinted 125k-ért eladható az enyém ilyen feltételekkel? Nem akarok a legolcsóbb lenni. Aki ezt megveszi az nyugodtan aludhat. Magyar ráadásul, nem is EU-s. Szerintem +25k felárat ez simán megér. 100k környékén mennek az alap i4-ek amik ki tudja mennyire jó vételek...
-
Ragnar95
félisten
válasz
majestic #36770 üzenetére
Szerintem nem kéne a friss tulajokat JB-re ösztönözni, mert abból csak bajuk lesz. Először tanulják meg kezelni a gyári szoftot és ha valami nagyon hiányzik nekik belőle, akkor jöhet a JB,de előtte rá kell hagyni minimum 2-3 hetet, hogy minden csínját-bínját elsajátítsák a telónak
Amúgy az új Absinthe-tal lehet úgy frissíteni a JB-t, mint redsn0w-val? Szóval csak rádugom a JB-elt telót és lefuttatom az új verzióval a JB-et? -
TonTomika
aktív tag
válasz
majestic #36770 üzenetére
Bőven elég a 406-os szoftver is. Minek JB-zen ha nagyjából azt sem tudja még, hogy hogyan működik az iOS?! - De erről a véleményemet tegnap már kifejtettem.
-
Hozzátenném, hogy ha update-el felteszi az 5.1beta3-at ott szintén tudja kapcsolgatni, valamint nemsokára kijön a végleges verzió, amiben szintén aktív lesz ez a funkció. Egyébként én nem kapcsolgatok semmit (wifi is mindig on) és a 406-os sw megoldotta az eddigi merülési problémákat.
-
sCr89
tag
válasz
majestic #36700 üzenetére
ok, kössz
és arról nincs vkinek info-ja hogy az Apple Storeból rendelt termékhez miért nem adnak semilyen jellegű adásvételi szerződést vagy egyéb papirt, konkrétan csak e-mailom van tőlük semmi más, igy honnan tudom a garnaciát és egyebeket vagy mivel bizonyitom hogy ott vásároltam h pl garanciára lenne szükségem tőlük (elég ma már az e-mail is?)?
köszii -
sCr89
tag
válasz
majestic #36695 üzenetére
okés, még jailbraket nem merek tegnap jött meg a telefon app store-ból rendeletem, de nemtudom hogy a restore az tényleg olyan hogy nekem ha gondom van és visszaküldöm akkor nem veszik észre az app storeban h jailbrakelve volt? am az Sbsettings nincs jailbrake nélkül?
Jah és arról nincs vkinek info-ja hogy az Apple Storeból rendelt termékhez miért nem adnak semilyen jellegű adásvételi szerződést vagy egyéb papirt, konkrétan csak e-mailom van tőlük semmi más, igy honnan tudom a garnaciát és egyebeket vagy mivel bizonyitom hogy ott vásároltam h pl garanciára lenne szükségem tőlük (elég ma már az e-mail is?)?
köszii -
Kommy
veterán
válasz
majestic #35825 üzenetére
Honnan veszed ezt a szarul sikerült-et, linket. Nem is próbáltad, én a legelsők között azóta sincs semmi gond vele, akkor sem volt kivéve az oldaluk nehéz elérését, és zet javították Átirányították másik helyre ezeket a kéréseket.
AMúgy megy Win32-n is csak lion nem, mivle annak 64bites környezet kell, de mivel az alap (host) környezet nem 64 bites. Ha 32 bites rendszert raksz alá akkor csak a 32 bites virtuális gép mehet, ha 64 bites az alap gép akkor mehet 32/64 bites virtuális gép is.
KonzolKartel: énis PC-n használok Mac-et és egyszerűbb majdnem , hogy a tlepítése mint a win-nek. Nem kell annyi driver, hang és lan-on kívül semmihez nem haszálok kext-et.
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest