- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Everman #14507 üzenetére
Köszönjük, hogy felvilágosítottad, mert már máshol is bepróbálkozott (ahol nem kéne - SJ halálhírénél)!
(#14505) Mr X: Viszont őszintén szólva szerintem elvárható lenne, hogy a szolgáltatóknál vásárolt készülékeket a hűségidő letelte után ingyen függetlenítsék.
Ebben egyetértünk, a 3 éves Nokia E51-emet, 10.000 Ft-ért függetlenítette a voda, azóta már rég másik hűségem van...(#14504) zack: Köszi!
Még egy "hülye" kérdés: akkor simán behúztad, ami olyan mintha az updatre mentél volna, ugye? Tehát nem új iPhone-ként állítottad be és úgy backupoltál, vagy igen? Ez még nem tiszta számomra.
(#14508) rolcsibácsi: itt nem erről van szó, egyszerűen törvénytelen. Szerződést szegsz, mert kijátszod a szolgáltatói függőséget. Ennyi.
-
manchester85
veterán
válasz
Everman #12162 üzenetére
Kérdés, milyen alkalmazásokról van szó, és ki miket használ. Nálam ezek a mindennaposak: Skype, Whatsapp, Viber, Facebook, ATP live, XE, Blikk, Opera meg még 1-2 hír app. Ha jól tudom, mind van androidra...
Egyébként nem, eszem ágában sincs váltani. (Bár lehet, ki kéne próbálni a droidot is.) Viszont ha az Apple 1,5 évente akarja a modelljeit frissíteni (és hardveresen ezek is pár hónappal lemaradva az aktuális csúcsmodellekhez képest) akkor nem tudom, hogy az hogy fog még újabb 1,5 évig kitartani. Az i4 idején még a HTC desire számított a konkurenciának, ami azért még döcögött rendesen. A SGS 2. viszont már hasít...
Mondjuk anyaghasználatban illetve formatervben még mindig utcahosszal az iPhone a nyerő, meg a sikernek lehet, hogy van egy olyan pszichológiai vonzata is, hogy ha az ember 2 évente lecseréli a telefonját, akkor maximum 1 újabb készülék lesz az övénél, míg egy HTC, Samsung tulaj könnyen a szürkeség részévé válhat az újabb és újabb megjelenő modellek révén.
-
qzin
csendes tag
válasz
Everman #10440 üzenetére
köszi a válaszokat.
Calibre fenn van azzal próbáltam konvertálni de a file feltöltése után azt írja ki h. a szerver elutasította. Innentől vége.
Lehet sérült a file (torrentről töltöttem).Na azért még küzdök vele kicsit ,mielőtt kidobom,mert nemigen találok ingyenes magyar nyelvű könyveket.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Everman #8271 üzenetére
Ja, hogy úgy? Már itt is még meg sem volt a készülék de már témázta volna meg launchert akart rátenni azt hitte ez is android vagy nem is értem mit gondolt.
FuRiONight
Ne sajnáld, ha helyesen csinálja valaki, (márpedig én óvatos duhaj voltam/vagyok) akkor semmi baja nem lehet a jövőben sem. Elvileg korlátlan számú fw telepítést kibír mind az android, mind a szifon. WP7-hez nem értek. -
zack
nagyúr
válasz
Everman #7449 üzenetére
Nem értem akkor.
Nem adhatnak ki egy hivatalos közleményt, ha fingjuk sincs róla mi a gond, főleg ha amit közölnek nem is fedi a valóságot.
Mert ha neked lesz igazad, rengeteg per fog indulni a Telenor ellen. Viszont ők sem hülyék, ott is vannak profi jogászok, így nem mondhatnak azt, amit akarnak, tisztában vannak a hivatalos közlemények jogi következményeivel.Kashim:
Te sem tudod mi van. Maradjunk ennyiben.
Nem vagyok kárörvendő, de aki olcsó iPhone-t vesz, annak ez benne van a pakliban. Pont a napokban volt róla vita májköl-el, hogy elég e egy adás-vételi meg egy lakcím kártya... -
zack
nagyúr
válasz
Everman #3892 üzenetére
"Bármibe lefogadom, hogy az i4 fél giga RAM-ja is kevés lesz az iOS5-höz hosszabb távon"
Az eddigi beszámolók alapján gyorsabb i4-en a Beta2 mint a 4.3.3.
Persze a végleges változat ettől még lehet memóriaigényesebb, de ezt a verziót nem tartom valószínűnek. A nagyobb memória mennyiség részben a multimédiás upgrade miatt kell, mivel egy 1080p felvétel iszonyat erőforrás gyilkos. Persze az A5-ös proci is igényelni fogja a több RAM-ot.
Ezért nem érzem létjogosultságát a full HD-nek egy 3,5-4 colos kijelzőn. A 720p a 960x640 felbontáshoz kell, de ennél több teljességgel felesleges. A 720p felvétel egy full HD megjelenítőn is kellően szép, persze egyértelmű, hogy az 1080p szebb is lehet akár.
Csak túl sok pénzt ölnek bele ezekbe a funkciókba, amikor ezt a pénzt inkább fordítanák a minőségibb és jelenleg is alkalmazott technikák tökéletesítésére. -
zack
nagyúr
válasz
Everman #3887 üzenetére
Lehet, hogy én is lecserélem az i4-et, egy külföldi függetlenre, de ahhoz nagyot kellene "villantani" i4-hez képest is. Ebben meg nem igazán tudok hinni.
Kicsi pozitív változás biztos lesz, de nem akkora hogy az i4-et tömegesen elkezdjék lecserélni.
Mielőtt megrendelnéd, beszéljünk, hátha nekem is kelleni fog, és így jóval egyszerűbb lenne a póstai út is.Mod: Gyerekek...Ez a Death Rally mekkora egy fos. A kamera nézet kb. ennél szarabb nem is lehetne. Az irányítás tényleg kritikán aluli.
"PH! kedvence" lettem, eddig észre se vettem.
-
zack
nagyúr
válasz
Everman #3882 üzenetére
Arról nem is beszélve, ha esetleg tényleg szeptemberi a megjelenés, az mire a T-hez fog kerülni, még + 2-3 hónap. Tavaly sem volt ez másképp. Sőt...Több volt az mint 3 hónap.
Erre mondták az okosok, hogy simán átcsúszhat 2012 Q1-re.
Arról megint csak nem szól a fáma, hogy azért mert elkezdték az alkatrészek gyártását, szinte semmit se jelent. Az jó esetben is szvsz. augusztus végi megjelenés lesz, feltéve ha nem lesznek nehézségek a gyártási kapacitással.Tehát ezt a "mindjárt itt van" dolgot én sem igazán értem.
Akit pedig i4 vételről próbáltak lebeszélni, ebből kitalálhatja, hogy fél évig még csúcsmodell marad hazánkban az i4, majd az i5 megjelenése után is célszerű lesz 3-4 hónapot várni, mert ki tudja milyen lesz, mennyit fog bírni az akksi, megvett progik hogy fogják tolerálni a 2 magos CPU-t, mennyire lesz bug-os az iOS5 stb.
Tehát már ott tatunk hogy 9-10 hónap is el fog telni addig amíg azt mondhatja az ember, igen, érdemes i5-re váltani...
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az i4 képes az egyik legminőségibb 720p/5Mp felvételre, ami mobil viszonylatban bőven elég mindenre. Lásd a mostani hiper-szuper Tegrás fosokat, milyen képeket és videókat készítenek ami papíron 8Mp/1080p felvételt jelent. Pont ezért nem is mozgat meg annyira az 1080p/8-12Mp, mert teljesen felesleges.
Ami jó lehet, az a dual core + iOS5, de az se megjelenés után fél évvel.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest