- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nolett
csendes tag
válasz
Totheground #50054 üzenetére
A képeknél egyáltalán nincs olyan opció, hogy üzenetként küldés, az üzeneteknél a kis fényképező ikon nem működik, és a beállítások között sincs semmilyen lehetőség MMS-re vonatkozóan. Azért is furcsállom nagyon, mert tudtam küldeni még pár hónapja és nem tudom mikor döntött úgy, hogy többet nem fog képet küldeni.
-
snooze
veterán
válasz
Totheground #50041 üzenetére
ma szedted le az 5.1.1-et?mert változott a száma..
-
JamesHun
addikt
válasz
Totheground #48789 üzenetére
a default app részre fura , hogy EU nem csapot még le
Itunes-t meg mindjárt kidobom a p*csuba
vásárlások átvételére mentem erre meg ez a barom elkefélt valamit és most nincs üres hely a iphoneon
de nem vett át minden programot, így nagyon még backupot se tudok készíteni, hogy restore-t nyomjak rá -
Kommy
veterán
válasz
Totheground #48418 üzenetére
nézd prohardveren keresztül akkor nincs ez a reklám
-
válasz
Totheground #48416 üzenetére
Nekem mondod?!
Még több mint félév de már előre nedves a bugyim...
-
törölt tag
válasz
Totheground #47854 üzenetére
Akkor te valószínűleg olyan helyen használod ahol nincs gond a térerővel.
Tibee86: "Gyenge lefedettség meg annyira mégse gyenge, mert az asztalon ott a 4 csík. Van itthon pár már őskövületnek számító telefon, meg én is nyúztam sokat, soha egyikkel se sikerült ezt produkálni, úgyhogy az én véleményem szerint, igenis sokkal gyengébb, rosszabb antenna van az Iphone-ba."
Osztom a véleményed, nálam ugyanez a helyzet.
-
Gorbesz
tag
válasz
Totheground #47774 üzenetére
en is igy gondolom. parszor kifejtettem mar
Fling-et probalta mar valaki ipaden?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #47767 üzenetére
Ami tetszett hogy bementem a napról és 10másodperc alatt helyreállt
Jaja mókás a felirat! A Slide részen nem is tudom mit írt ki.. de érdekes mert az szerintem nem angol volt.. mintha németnek tűnne!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #47764 üzenetére
Napon voltam! Nem is tudtam hogy ilyet is kiírhat..
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Totheground #47618 üzenetére
-
kapicsabi
tag
válasz
Totheground #47611 üzenetére
Igen, warez! Akkor nem is érdeklődök itt! :-(
Gondoltam itt nagy guruk vannak és hátha tud nekem segíteni valaki!
Elnézést, ha tiltott dolgot kérdeztem!
-
zaiczd
tag
válasz
Totheground #47591 üzenetére
és hogyan tudom igazolni, hogy az enyém ? nincs róla semmilyen papírom.. csak doboz, meg tartozékok
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Totheground #47500 üzenetére
Nekem megy. Nem kell belépnem a mail-ek közé, és küldi automatikusan a leveleket.
-
válasz
Totheground #46622 üzenetére
Hívásidőt méri. A kimenőt és bejövőt ÖSSZEADVA. EZzel mire megyek?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #46551 üzenetére
Ahogy írtad ezt a gesture-t tudtam hogy valamiben láttam már azóta eszembe jutott, androidon anno a Launcher Pro-ban volt egy ilyen hogy ha az alsó sor egyik ikonján felfelé csúsztattam a huvelykujjam eltűnt a felső allapotsor vagy amit hozza rendeltem pl a hivaslista. Ritkán sikerült, altalaban megnyílt az app
-
joey04
titán
válasz
Totheground #46551 üzenetére
Ilyesmi a LiMo-ban van.
Mondjuk nekem elég lenne, ha pl a naptárhoz hasonlóan több ikon is élne, pl időjárás, vagy óra (erre van is tweak, az órára biztos azt használtam). De az biztos, hogy sokkal inkább az általad felvázolt megoldás kéne, mint az androidos widgetek. -
Nems
tag
válasz
Totheground #45907 üzenetére
Király vagy, köszi. Nem állítottam azonnalra. most jó. Köszi
-
cserry193
tag
válasz
Totheground #45663 üzenetére
Tisztában vagyok vele,azért is próbáltam kicsit hattárébe szorítani az offtopic bekapcsolásával.. De köszi Főnök hogy emlékeztetsz rá
-
DanielK
addikt
válasz
Totheground #45608 üzenetére
Nem lehet, hogy nem nyomtál arra, hogy áthelyezés kukába? Ezt mindig megkérdezi, mikor törölsz egy appot az itunesból. A gépen fenthagyod és csak itunesból törlöd vagy áthelyezed lomtárba is.
Egyébként itunesban mindent jelölj ki, jobb klikk törlés. Áthelyezés lomtárba. Ezután mi marad? Azokat manuálisan töröld le. Utána itunes, apple id és ott purchase history. Innen töltsd le újból ami kell. -
DanielK
addikt
válasz
Totheground #45589 üzenetére
Én nem látom, hogy ezzel mi a gond! Mi a baj?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #44281 üzenetére
Félreértetted.
A probléma az, hogy megjegyzi az Apple ID-t és ha átjelentkezel másik ID-ra, akkor is a megjegyzett-el akarja frissíteni a nem azzal megvásárolt appokat is, amiket ugye nem lehet, mivel nem azzal az ID-val vetted meg őket... -
gzbotii
nagyúr
válasz
Totheground #42271 üzenetére
Nem, de nem kizart, hogy egy iPod touchnak megveszem.
Szerintetek hulyeseg lenne? -
sp@rtan
senior tag
válasz
Totheground #42252 üzenetére
De, ma jön.
-
Kommy
veterán
válasz
Totheground #42248 üzenetére
szerintem is csak a GPU lett négymagos.
Sőt biztos: Dual-core Apple A5X custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip with quad-core graphics form apple.comittakary: muszáj mivel 4 szer annyi pixelt kell kiszámolni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #41045 üzenetére
Link helyesen: [link]
Azt hittem találtál valami hot news-t.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #39380 üzenetére
Úriember biztosra nem fogad
Amúgy a teló hangját ki lehet nyomni teljes mértékben bluetooth kihangosítóra? Konkrétan internetrádiót hallgatnék kocsiban,de valamiért a Nokia kihangosító nem veszi át a hangot,pedig telefonálásnál tökéletes és régebbi Nokia telónak még a billentyűhangját is átnyomja a kihangosítóra...
-
keIdor
titán
válasz
Totheground #39380 üzenetére
Mármint MA-n? Tuti, és ami annál is biztosabb az a sok Androidfantroll megjelenése.
-
Tallin
csendes tag
válasz
Totheground #29854 üzenetére
Az első szervizes kalandom a Duna plaza-ban volt. Nem kellett egy hét és cserélték a 3gs-em hátlap repedés miatt. Kb négy hónapig bírta, újra megrepedt. Én is úgy hallottam, hogy a Westendben elég gyors a csere, odavittem, ma két hete hogy várok...
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #29854 üzenetére
Az lenne jó, ha a 4S home gombjára lehetne cserélni. Ugyanis az pór és robbanás bíztos.
-
Org
aktív tag
válasz
Totheground #28134 üzenetére
Már minden hülyeséget kitalálnak, de tuti h jól szólhat. ^^
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #28134 üzenetére
Ez nem semmi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #28057 üzenetére
Ha van raktáron a tieddel megegyező refurb i4 akkor már hozzák is ha nincs akkor le kell adnod.
Ragnar95
A gyártási dátumot pedig így tudod megnézniBizonyos telefonokon ez már nem működik az enyémen pl már csak betűk vannak de sztem a tieden is és ha jól tudom Manchasterén is pedig az i4. Az utóbbit úgy értem hogy nem csak 4S sajátosság.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #27371 üzenetére
Miért megjelent?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #26037 üzenetére
Mehetünk egyszerre akkor..
-
snooze
veterán
válasz
Totheground #26037 üzenetére
pedig rákészülhetsz..
vagy szerzel addig valami jobb telot kölcsönbe..
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #25539 üzenetére
Bocsi, rosszul tettem fel a kérdést. Tehát van pár albumom melyeknek hiányosak a tagjei és ezeket szeretném automatikusan kitöltetni az iTunes adatbázisával, ha volna rá lehetőség. Elvileg régen is volt olyan, hogy mikor grabbeltél cd-t akkor egy adatbázisból (pl.: cddb) lekérhetted az adatokat.
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #25536 üzenetére
"Az iTunes nem képes az olyan dalok, CD-számcímeinek beszerzésére, melyek nem az iTunes-ból kerültek importálásra" hibaüzenetet kapom minden esetben. Mit csinálok rosszul?
-
válasz
Totheground #25200 üzenetére
Nekem a kedvencem:
"- Karácsony? Mikor van belőle pót, bazze?!"
Ez a reklám hihetetlen jó
Mondjuk iPhone oltás, de akkor is
-
válasz
Totheground #25009 üzenetére
Attól még legális volt minden, az, hogy az Apple-nek nem tetszett,az már más kérdés.
-
Enjoy
addikt
válasz
Totheground #24826 üzenetére
Gondolom nekem jött
Hát ez frankó...
Tuti nem fogom még egyszer lerendezni az összes zeném albumborítóját.
Amúgy én kinézem az Apple-ből, hogy direkt rakták bele ezt a "bug"-ot, hogy ezzel is "ösztönözzék" a user-eket, hogy vegyék igénybe az iTunes Match-et..Ez így most használhatatlan számomra.
Frankó érzés volt, mikor vittem a családot rokonokhoz, s befagyott a teló..
Világított a kijelző, de nem reagált semmire. Lehúztam az AUX-ról, s kb. 3-4perc múlva előjött a kikapcsoló csúszka, majd kb 1másodperc alatt össze-vissza kezdett ugrálni a számok között. NC -
Cybertrone
veterán
válasz
Totheground #24826 üzenetére
Engem a telón a zenék borítói érdekelnek a legkevésbé... Most kicsit meguntam az andriod optimalizálatlanságát... jelenleg ez tetszik nekem, és gördülékeny, és nincs egy csepp röccenés sem! Ezenkívül végre egy olyan telefon amit el tudok tenni a zsebembe úgy hogy nem rettegek hogy kettétörik mikor leülök... pont az én méretem, és semmiben sem hátrány a 3.5" A 4.3" hoz... főleg nem akkor amikor éppen egy kézzel kell buzizni a cuccost, és nagy kijelzőt nem biztos hogy mindenki átér!
De mondom nincs bajom a droiddal sem... ha kijön egy olyan droid ami megtetszik, és frankón éri a pénzt majd válltok! ennyi! -
válasz
Totheground #24681 üzenetére
Az látom, de ha ki lehet választani a shipment részen Mo.-ot is, akkor nincs para. Ráadásul az excludes részben sem szerepel Magyarország. Valószínűleg csak annyi, hogy ide nem tudod nyomon követni a csomagot, míg egyes országokba van tracking.
A legtisztább,ha rákérdezel a sellertől és akkor biztos a dolog.
-
válasz
Totheground #24669 üzenetére
Ki lehet választani Mo.-ot, ráadásul ingyen postáznak ide... Csak győzd kivárni, free postás cuccok nem 2 nap alatt vannak itt
Rendeltem már olcsó tokot, igyen postával, 35 nap alatt jött meg, már le is mondtam róla (kis tétel volt, annyira nemzavart a dolog, de végül csak megérkezett).
Rolcsibácsi: ha fizetni kellen érte, hidd el, hogy figyelmeztetne fizetés előtt.
-
manchester85
veterán
válasz
Totheground #24380 üzenetére
Micsoda?
-
kisjimy
aktív tag
válasz
Totheground #23472 üzenetére
Szia! Nagyon szépen köszi a válszt!Sikerült is.A laptopomon amugy mac os snow leo van egész jól elkomunikál egymással.Bár a bluetooth nem sikerül,látják egymást,de még sincs kapcsolat,de majd kicsikarom belöle.Ma reggel frissitette magát 5.01-re.Remélem nem budos!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #22621 üzenetére
Pontosan
A Gorilla is törik, mint az összes többi üveg, csak elvben karcállóbb...
Amúgy azt nem vágom,h TV-kre minek raknak Gorilla Glass üveget -
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #22621 üzenetére
Youtube-n néztem töréstesztet, ott a SGS2 jobb volt jóval... de lényegtelen, én is iPhone-t vennék ettől
és veszek is.
-
Stiegliz
tag
válasz
Totheground #21699 üzenetére
" a read rec. meg a status nem akkora durranás. " hogymihogy??
-
fazr
senior tag
válasz
Totheground #21600 üzenetére
A pinkód a SIM használatát gátolja meg, igaz ha le vannak tiltva az emeltdíjas szolgáltatások, akkor ez sok vizet nem zavar.
Viszont azt nem értem, hogy ha a passcode beírása minden használat előtt nem zavar, akkor a Pinkód egyszeri beírása miért? -
Enjoy
addikt
válasz
Totheground #21595 üzenetére
Nah, igen..
Minimális értelme akkor van, pl ha kikapcsolt állapotban lévő telót lopnak, s ekkor nem tud csak úgy mókából emelt díjas számokat hívogatni..
Illetve a fazr által említett bankkártyás műveletek esetén..
Pl. tárcáddal együtt lopták el, s voltál akkor amatőr, hogy benne van a kártya PIN-edValakik ettől nagyobb biztonságban érzik magukat, akkor bekapcsolják.
Én is ki szoktam kapcsolni, ugyanúgy, mint a jelkódzárat.
Ha eltűnne a teló, akkor egyszerre tiltanám szolgáltatón keresztül, ill. zárolnám a telót iCloud-ból.. -
Kashim
őstag
válasz
Szvsz régi berögződés. Ma már tényleg nincs sok értelme, default off-nak kéne lennie, kapcsolja be az, aki szadizni akarja magát. Mai telefonok már szinte mind használhatók SIM kártya nélkül. Ha esetleg ellopják, egy hívás és a szolgáltató azonnal tiltja. Ha biztonság kell, akkor meg telefonzárat kapcsol az ember adattörléssel. Ráadásul a jobb okostelók GPS-szel is lekövethetők és van rajtuk remote wipe is, szóval... értelme 0.
fazr
Bőven nem ugyanaz a kategória, mint amivel példálózol.
Kiveszed a SIM kártyát aztán minden adatod ott van, jelszó nélkül, mivel egy iPhone semmit nem tárol a SIM-en. Szóval vagy telefonzár, vagy semmi.
(Egyébként passcode-ot is be lehet állítani, hogy mondjuk 4 óra nem használat után kérje stb... ha valakinek annyira fontosak az adatai.) -
fazr
senior tag
válasz
Annyi értelme van, mint a bankkártyádhoz jelszót használni. Persze telefonnál úgy teljes a védelem ha passcode is be van kapcsolva mellette.
Az már más kérdés, hogy a passcode-ot én is mellőzöm, mert nincs kedvem beírni mindig. Viszont a pinkód kit zavar? Egy iPhone élettartama alatt normális használat esetén nagyon ritkán kell beírni.
-
Kashim
őstag
válasz
Totheground #20963 üzenetére
Dettó...
Személy szerint nem is láttam még fehér előlapos 3G/GS-t. (gyárilag ugye csak a hátuljuk változik) -
nrbi001
senior tag
válasz
Totheground #20960 üzenetére
Nem
, legalábbis 3-3gs szériánál. a 3 pötty ahogy feljebb írta Kashim . Ha gondolod levideózom
-
Kashim
őstag
válasz
Totheground #20957 üzenetére
Kamera, fényérzékelő, távérzékelő (proximity sensor)
Totheground
De, most hogy mondod, tényleg igazad van, ott kéne lennie.
Szóval vagy áttervezték a 4S-re, vagy az nemtommi a képen. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #20957 üzenetére
Fényérzékelő..
norbi2010: igen azt restorold
-
válasz
Totheground #20810 üzenetére
Ennek a hátrányát viszont leírtam lentebb. Ha egyedül élsz/alszol, még okés is lenne
-
Jojo5
őstag
válasz
Totheground #20446 üzenetére
Amikor nekem cserélték az I4-et biztosításban akkor 6 hó garit garit adtak rá....
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Totheground #20446 üzenetére
Neked mikor jár le? Nekem december végén. A szolgáltatónál kell gariztatni, ahol vettem, igaz?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Totheground #20443 üzenetére
Ez nálam is így van. Érdemes lenne lecseréltetni?
-
greggggg
aktív tag
válasz
Totheground #20402 üzenetére
Akkor indul el ha talál vmi frissitést akár itunes, ios software, vagy safari vagy quicktime. még ha eszküz felismerésnél nem pipálod be. így ösztönöz h naprakész legyél.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Totheground #19858 üzenetére
ÓÓÓ akkor a fólia miatt volt ez.
Köszönöm.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Totheground #19848 üzenetére
Linkesítve léci szifonról nem tudom megnyitni :-)
-
zsolti093
tag
válasz
Totheground #19811 üzenetére
Igen, jailbreak-et is csináltam, de 1x működött, aztán kikapcsolt, és újra előjött az apple logó, és azóta így van.
-
Misi1979
őstag
válasz
Totheground #18947 üzenetére
Ez nem teljesen igaz.. szerződést kell írni, melyben kikötöd, hogy letiltás esetén automatikusan fizetési meghagyást bocsájtasz ki. Persze ennek a szerződésnek vannak formai követelményei, de nem bonyolult, a lényeg, hogy legyen 2 tanú az adásvételnél.
Annyit érdemes tudni, hogy ilyen esetben az eljárásnak díja van, a követelés 3%-a. Továbbá, ha az eladó ellentmond a fizetési meghagyásnak, automatikusan polgári perré alakul az ügy. Ilyen esetben egyéb költségek is előfordulhatnak, de egy jól megírt szerződéssel az eljárási díjat is át lehet hárítani, illetve polgári per megnyerésének esetén (amire elég nagy esély van) a pervesztes fél fizeti az ügyvédi költségeket.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Totheground #18703 üzenetére
Meg kell mutatni a a hibàt a szervizesnek, nekem nem sikerült
napi 1x nekem is produkálta. Ajánlották a rendszeres resetelést (lezáró+home gomb nyomva tartani alma logóig), azóta nem vettem észre home gomb hibát. Futó alkalmazásokat is időnként lelövöm.
Elküldik vizsgálatra ha kéred, de valószínűleg visszavágják, ha nem tapasztalják a hibát. (gondolom nem nyomkodják órákig)
-
joey04
titán
válasz
Többeknek cserélték már gariba, és nem nagyon szívóznak vele, mert típushiba. és a 4S-ben javították is. [link]
-
manchester85
veterán
válasz
Szerintem ha a szervizes előtt is jó százalékban tudod reprodukálni a gondot, akkor mindenképp garis a dolog, és cserélik.
Mivel újraindul a gari, és a refurb is karcmentes, gyakorlatilag új lesz, amin semmit nem veszel észre, így ezen kár is agyalnod. Ha pár hetes telóról lenne szó, akkor kicsit bosszantó lehet, de 1 évesen a lehető legjobban jársz, ha cserélik.
-
Zjunior
veterán
válasz
Totheground #18631 üzenetére
Nem a Fotókban vagyok és a piros törlés gomb szürke pedig ki van jelölve!!!
Nem értem----
Onnan hogyan tudom kitörölni a Photo Streamből???
-
Mr X
veterán
válasz
Totheground #18627 üzenetére
Ha te ilyen email-eket kapsz, akkor neked indokolt a mobilnet. De az userek többsége nem bróker, nem üzletember, nem kell azonnal elérhetőnek lennie bármikor.
A mobilnet jó dolog, hasznos. De nem nélkülözhetetlen az átlagfelhasználóknak.
-
válasz
Totheground #18310 üzenetére
Nekem sem, de szerintem no problem, megkapjuk mi azt
-
kenny123
addikt
válasz
Totheground #17381 üzenetére
Csak lehelj rá, és egy pólóval törölgesd le, nekem ezt ajánlották.
(#17383) oilkoko78: Csak olyan apple készülékek között működik az imessage, amiket ios5 fut.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #17381 üzenetére
Ne tedd! Leszedi a zsírtaszító bevonatot.
-
néha
aktív tag
válasz
Totheground #17077 üzenetére
Á! köszi szépen.
-
JamesHun
addikt
válasz
Totheground #17056 üzenetére
köszi ezt már néztem én is
kontaktot itt csak outlookkal tud mahinálni
könyvjelzőt meg csak IE vel (,ég nem is szafarival)
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Totheground #17006 üzenetére
Kb úgybeszél angolul mint amikor magyarul mondják hogy" occó"
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Totheground #17003 üzenetére
Japglish
Nemcsodálom hogy nemérti a Siri
"Read D*ck" -
pr0bi
senior tag
válasz
Totheground #16956 üzenetére
Remélem itthon nem lesz ilyen és elegendő lesz az indulókészlet. T-Mobile oldalra már jöhetne valami infó mert teljesen eltűnt az iphone kínálat róla. Főleg az árak érdekelnének.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Végignézni sem tudtam, nem még sorban állni.
-
tomy25
tag
válasz
PFFFF
Hát hol van ez a ginza ahol ennyi idiota van!
-
zack
nagyúr
válasz
Totheground #16932 üzenetére
Regisztrálj az ingyenes helyre ami 50Gb ad. Amig lehet.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Totheground #16594 üzenetére
mielott veszel valamit mindig ker permissiont, hogy biztos megveszed-e az adott dolgot. en is lehuztam a NYTimes cuccot, es nem kellett megvennem semmit. (hozzateszem nem is tudtam volna, mert jelenleg nem adtam meg credit card adatokat)
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Totheground #16538 üzenetére
Így már világos
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Totheground #16529 üzenetére
miért
-
válasz
Totheground #16527 üzenetére
Milyen nyelven tolod?
-
samgar
őstag
válasz
Totheground #16484 üzenetére
Épp ez az írásom lényege, hogy egy kép, egy mappában legyen
-
samgar
őstag
válasz
Totheground #16477 üzenetére
Ezt mondjuk megoldhatták volna másképpen is. Így nem sok értelmét látom. Ha a camera rollból kiszedek egy képet, mondjuk családi fotók mappába, akkor hadd töröljem már a camera rollból anélkül, hogy a létrehozott mappából is törli.
-
JNashville
senior tag
válasz
Totheground #15106 üzenetére
Én rengeteget hordom hátizsákban, és biztos nem lennék nyugodt, ha nem védené az egészet tok. Szerintem a legjobb iPad tok az első generáció Apple tokja, de a 2-re nem tudom, hogy valamilyen másik cég gyártott-e hasonlót. Pedig strapabíróbb és hasznosabb, mint a Smart Cover.
-
kenny123
addikt
válasz
Totheground #14774 üzenetére
Jelenleg így néz ki a hosts file-om:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client hostEbbe még kell valami?
Valamint, a 4.3.5-nek a visszatételére van valami varázsige, amit eddig nem próbáltam? Most kinyomtam a TU-t, shift+restore, 70% körül kifagy itunes. Erre megoldás van?
-
JNashville
senior tag
válasz
Totheground #14625 üzenetére
Gyakran járok Filatori felé, majd megnézem szerintem személyesen is. Mass riszpekt a készítőnek.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #14525 üzenetére
Olyan csomagnak en is orulnek hogy pl te allitod ossze a listaar szerint
percdij smsnnrt stb-t
-
mondomén
őstag
válasz
Totheground #14533 üzenetére
Köszi, akkor felpattintom én is, már nem bírok magammal.
Esetleg JB-s appokkal van tapasztalat? Mondjuk sbsettings? -
makaveli666
senior tag
válasz
Totheground #14486 üzenetére
Én úgy tudom a gm-et bárki fel tudja tenni... vagyis az írások alapján.
-
zack
nagyúr
válasz
Totheground #14415 üzenetére
Van miből esni a részvényeknek. Baromi magasan vannak.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy csak most lett bejelentve.Kicsit hülyén jött volna ki, ha keynote előtt pár nappal/ órával bejelentik.
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #14145 üzenetére
Szerintem a Cydiaban fent lesz egy héten belül, és nem a RAM-ot foglalja.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Totheground #14047 üzenetére
asszem ja
-
plus44
veterán
válasz
Totheground #13936 üzenetére
Full hibátlan amerikai (esetleg angol) akcentus kell hozzá. Szerintem ez így pont felejtős a világ nagyobb részének.
-
JNashville
senior tag
válasz
Totheground #13917 üzenetére
Én is abban bízom. Mondjuk ha Apple TV upgrade lesz, akkor lehet, hogy epic facepalm lesz a vége.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #13579 üzenetére
Sztem nem lesz, holnap már a véglegest fogják bejelenteni hogy tölthető. Tim Cook nem híve holmi golden mastereknek
Persze csak viccelek, fogalmam sincs mi lesz mindenesetre teljesen másképp mennek a dolgok mint szoktak. -
plus44
veterán
válasz
Totheground #13579 üzenetére
Senki nem tudja, lehet hogy igen, de lehet hogy később, az I5 megjelenésével egy időben. (de az is lehet, hogy már az ötös iphone-t is lehet venni egyből, bár inkább a hónap közepére várja minden szolgáltató).
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest