- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Tallin #42375 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy neked mi fontos. Nem hozhatunk meg helyetted egy ilyen döntést
De Kommynak igaza van: nem ezzel a frissítéssel találta fel az Apple a spanyolviaszt, szóval ha már berendezkedtél ikonokkal tweakekkel + mindenféle JB beállítással, akkor hagyd a fenébe
Ha még egy: mostantól tud mindenki törölni PhotoStream mappából
-
hatesz
tag
válasz
Tallin #41291 üzenetére
Egyszerűbb a Cydiából a Speingtomize 2 nevű tweeket leszedni, ott a docktól kezdve a mappák ikojain át a lapok ikonjait is tudod 5 oszlopba tenni, betűtípist váltani, ikonok méretét módosítani stb. Meg még csomó dolgot tudsz állítani. Arra figyelj, hogy a betű színét ne változtasd, nekem attól ment safe módba. Amúgy csak ajánlami tudom
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Tallin #39992 üzenetére
Egy teljesen "tiszta" rendszerre raktad fel a Jailbreaket, vagy már egy meglévő "használtra"?Néha ez szokott segíteni, ha az ember Restore-ol, uj telefonként beállítja, és úgy próbálja meg újra. Amugy esetleg ha nem kapcsol be, a Restore előtt egy Hard Resetet mindenképp kiprobálnék (Home+Power gomb nyomod addig, ameddig ujra meg nem jelenik az Apple logo).
-
KZP
őstag
válasz
Tallin #30400 üzenetére
Én a helyedben visszakérném és átmennék vele az Europarkba, ott nagyon normálisak voltak eddig mindig velem a szervizesek. Még én is a 3GS-emet vittem be hozzájuk, szintén hátlap repedéssel, meg mondtam nekik egy kis wifi időnkénti hálózat eldobást is (bár néha tényleg eldobálta), hogy biztos legyen a csere. Szó nélkül ráírták az utóbbi hibajelenség tapasztalását is a munkalapra. Akkor még nem volt divat az azonnali csere, az volt, hogy 10 munkanapon belül lesz meg az "új" (refurb), de 4-5 munkanap múlva mindig (2 alkalommal volt ilyenre szükségem) jött az sms, hogy lehet menni a készülékért.
(a 2. alkalommal a refurb példányon 1 bizonyos sávon nem működött az érintőkijelző, ezért kellett megint menni a szervizbe. Amit utána kaptam, azon pedig egy pár tized mm-t kiállt a kijelző egyik felső sarka. Ez a használhatóságot nem befolyásolta, csak az én kényességemet az ilyen hibákkal szemben.)
Tehát hiába is mondják sokan, hogy a refurb majdnem olyan, mint egy új (sőt, még jobb, mert többször bevizsgálják bla-bla-bla), nekem inkább negatív tapasztalatom van ezekkel a készülékekkel kapcsolatban. -
BossBoss
őstag
válasz
Tallin #30387 üzenetére
Nem tudom mit szarakodnak vele ennyit. Nekem 20 perc alatt csereltek. Ha egyertelmu a hiba, akkor mit majomkodnak es miert nem cserelik azonnal. Nem a helyi szervizes dolga, hogy ott helyben bevizsgalja es megalapitsa, hogy most garis hiba vagy sem? Tenyleg van ilyen, hogy elkuldom bevizsgalasra?? Mar regen rajuk boritottam volna az asztalt. Csurhe banda...
-
_ak_
addikt
válasz
Tallin #30387 üzenetére
"A hatályos előírás alapján a szerviznek törekednie kell arra, hogy tizenöt napon belül elvégezze a munkát. Az általános tapasztalat szerint ezt nem mindig tartják be. Ha emiatt kifogást emelünk, hivatkozzunk a jogszabály azon részére is, amely előírja hogy a javítást a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. Ha a kereskedő hajthatatlan, ügyünket a területileg illetékes békéltető testület elé vihetjük. Az eljárást ingyenesen vehetjük igénybe. A békéltető testületek elérhetőségei itt olvashatók."
forrás: [link]
Régi, de legjobb tudomásom szerint ez érvényes a mai napig.
-
-
boogie84
veterán
válasz
Tallin #29574 üzenetére
Használtan vettem ismerőstől, azt az infót kaptam tőle h az 5.0-ás szoftverrel semmi baja nem volt. Én frissítettem 5.0.1-re, nálam sincs baj.
Hogy hardveres e a gond ,ezt majd a szervizben megmondják. Nem tudom h az 5-ös szoftverekkel miért csinál ilyet.
(#29579) vadászcsiga: Éppen olyan mint PC-n.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest