Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
Solar_Wind #49386 üzenetére
Igen ezt néztem és jókat mondanak róla.
-
atirag
őstag
válasz
Solar_Wind #49384 üzenetére
Köszi. Ez az appstore-ban van? Mert nem találtam így. Ingyenes vagy fizetős?
Találtam egy 4eurosat ami jónak tűnik,de olyanért akarok pénzt adni amit használni is tudok. -
eszgé100
őstag
válasz
Solar_Wind #48674 üzenetére
akkor először lövök screenshotokat, el ne felejtsem a sorrendet
-
Nems
tag
válasz
Solar_Wind #48436 üzenetére
Köszi széken
-
szabopali
aktív tag
válasz
Solar_Wind #48436 üzenetére
Azért ez nem "olcsó". Gyorsan bekerült a whis list-be, hátha lemegy az ára mostanában.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Solar_Wind #48398 üzenetére
Jah elvileg backupolta az sms-eket, bár volt egy kis bug frissülés közben, lehet ez miatt vesztek el. Lehet, hogy meg vannak még valami régebbi backup-ban, de annyira engem nem zavar.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #48338 üzenetére
Nem akartam leírni, mert egyszer már tárgyaltunk erről, de maximálisan egyetértek. Pedig próbálkoztam, de nem ment.
-
szijartg
őstag
válasz
Solar_Wind #48207 üzenetére
ha frissítem, akkor utána ugye nem kell beállítani újra semmit?!
azaz marad minden úgy, ahogy most van -
vadászcsiga
félisten
válasz
Milyen csendben jött ki. Jobs idejében hetekkel előbb cikkeztek a hamarosan megjelenő fw-ről, most meg egyszer csak itt van.
Egy olyan probléma megoldása is benne lehetne ami megakadályozza a safari "www" beírásakor előforduló akadást
-
válasz
Ez sem az a világmegváltó update. De a HDR javítás jól jön, ugyanis én is észrevettem, hogy néha renderesen elQrja...
icecave: ez a magyar fordítás szabályosan b....a a szemem. Rettenetes
-
válasz
...és ezt tartalmazza a cucc: [link]
-
Kommy
veterán
válasz
Solar_Wind #47777 üzenetére
settings / notifications megkeresed a messagest és a repeat alert-et never-re állítod
-
sipi723
tag
válasz
Solar_Wind #46567 üzenetére
Solar_Wind és kisbandima: köszönöm a gyors választ!!
és a rejtett mappát hogy tudom megjeleníteni, illetve a biztonsági mentést máshova áthelyezni? -
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind #46237 üzenetére
Most megnéztem és valóban, ebben az esetben valamilyen csengőhang készítő vagy vágó szoftverrel kell megemelni a csengőhang hangerejét.
-
kovipetii
csendes tag
válasz
Solar_Wind #45926 üzenetére
Szia én ezt használom
igasoft Iphone ringtone Maker. Gépre telepitettem és mindent megcsinál, ha kell még fel is másolja a Iphonra .
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #45926 üzenetére
Valami ringtone maker a store-ból? Úgy tudom azokban van ilyen funkció.
-
F-ECT$
titán
válasz
Solar_Wind #45643 üzenetére
Köszi. Más platformon is hasonló a helyzet 1 navit kivéve: a sygic érezhetően kevesebbet eszik, óránként 20%-kal vagy akár egy kicsit kevesebbel is beéri. Csak a térképe nem olyan jó...
-
válasz
Solar_Wind #45060 üzenetére
Szia! Én a szerverportot 110-re tettem, az smtp-nél is beírtam a felhasználó nevet-jelszót.
SMTP beállításnál elsődleges szerver - be -
manchester85
veterán
válasz
Solar_Wind #45067 üzenetére
Már én is akartam szólni.
Japmas!
Ez nem egy chatszoba 14 éves kislányoknak. Próbáld meg egy hozzászólásban megfogalmazni, amit szeretnél, és ne rakd tele smiley-kkal illetve felkiáltójelekkel a hozzászólásaidat. Ez egy szakmai topik, nem a vidámpark.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Solar_Wind #45060 üzenetére
én pl a fibermail/inviteles fiókot nem tudom beállítani
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Solar_Wind #44674 üzenetére
Megmaradnak, csak a mentések vesznek el.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Solar_Wind #44055 üzenetére
Journal a neve, és nincs sajnos.
(#44060) menyko: Csak US-ben megy a navigáció tudtommal.
icecave: Mutogatásra fölös, csak a Journallal tud többet ilyen szempontból a gyári appnál. Meg másak a diavetítések. Ja meg még annyi, hogy itt a mappákat "a polcról veszed le".
Amúgy szerintem nagyon jó app, szóval kreditekért megéri.
Twitteren írtam a FreeMyAppsosoknak, hogy rakják be a Sparrowt. Nem válaszoltak, de remélem majd berakják.
-
tildy
nagyúr
válasz
Solar_Wind #43936 üzenetére
No igen, de Ipad1, igy fenykepet nem osztogattunk rola (nincs kamera) , de telefonalasra sem hasznaltam
No mindegy, volt mar az iOS-el tapasztalatom, majdnem egy evnyi, de a felhasznalas mas terulete miatt nem tunt fel jopar dolog. -
eszgé100
őstag
válasz
Solar_Wind #43715 üzenetére
Oké, freemayappses témát ezentúl oda írjuk
-
leroyclub
senior tag
válasz
Solar_Wind #43662 üzenetére
Tudom!
Csak arra gondolok hogy más dolgoknál megjelenik feltelepített program. Pl emailben ha jön csatolmányom akkor ott berakja a listába hogy dropboxal nyitom meg. Valami ilyesmire gondoltam.. Remélem azért majd valamikor bekerül a facebook integráció is. Szerintem sokkal népszerübb mint a twitter. Jailbreaknél sincs lehetőség erre?
-
leroyclub
senior tag
válasz
Solar_Wind #43659 üzenetére
Értem, csak ha feltelepítem a facebookot akkor igazán hozzáadhatná a menühöz :S
-
ooloo
őstag
válasz
Solar_Wind #43429 üzenetére
Rendben ... a hangok mappában a kívánt fájl , de hiába szinkronizálom , nem jelenik meg az IPhone csengőhangok menüjében .
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Solar_Wind #43407 üzenetére
iTunes-ba jobb klikk a számra-info mutatása-opciók. És ott van legfelül.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Solar_Wind #43407 üzenetére
iTunes-on belül tudod állítani a hangerőt.
-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind #43398 üzenetére
Az iClouddal már telefonra is lehet syncelni. Nem csak a gépre.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Solar_Wind #43321 üzenetére
újraindítottam az iPhone-t, és most úgy tűnik, működik.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Solar_Wind #43323 üzenetére
Elég 1 szer is elküldeni
A gépedre töltsd le az iCloud Control Panel-t és abban tudod aktiválni. Illetve külön a telefonon is, a Settings-iCloud alatt
-
belovary
senior tag
válasz
Solar_Wind #43296 üzenetére
Igen, úgy vittem át... Ha rányomok, hogy szinkron, akkor ki is írja, hogy átviszi az iTunesról, és a telóról törölni fog mindent. :S
Nem tudom mit csináljak... Nincs kedvem közel 150 app-ot újra rendszerezni, meg elég sok játékot végigvittem, stb...
Ez igen szerencsétlenül van megoldva az tuti. De ha marad így, se a frissíéseket, se semmit nem tudok iTunes-ról nyomatni... Ördögi kör... -
belovary
senior tag
válasz
Solar_Wind #43293 üzenetére
Oksa, de hogyan? Most az alkalmazásoknál vagyok. Bal oldalon a lista is, meg jobb oldalon az iPhone képét ahogy mutatja az is szürke, illetve nem lehet vele semmit csinálni. Egy dolgot tudok, hogy szinkron, és akkor a telóról leszed mindet, és a bal oldalról az iTunes listájából felnyomja a készülékre az appokat. De akkor minden mentésem gondolom kuka. Szóval hol, vagy hogyan rendezem?
-
válasz
Solar_Wind #43230 üzenetére
Mindenhol jó, de a legjobb akkor lenne, hogyha nem lenne fizetős benne minden.
Gyakorlatilag digitális újságok.
-
válasz
Solar_Wind #43187 üzenetére
Tuti hogy nem igaz
-
Játékos
addikt
válasz
Solar_Wind #43166 üzenetére
Pontosan így van!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #43127 üzenetére
Én foglaltam össze és úgy látom te sem nagyon írtál mást. A gyáriban még nem volt heti nézet, akkor megvettem ezt és megszoktam, ennyi. Ezért jobb nekem a Week Calendarban használt heti nézet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #43118 üzenetére
Köszi, gondolom nekem is szantad. Ezekszerint mindenkinek más teendő app jön be. Ez a week calendar miben jobb mint a gyári calendar?
-
válasz
Solar_Wind #43049 üzenetére
Ja. Na próbálom újra.
-
kenny123
addikt
válasz
Solar_Wind #42914 üzenetére
Köszi. Laza 17gb, egy óráig eltart mire átmásolom..
-
plus44
veterán
válasz
Solar_Wind #42888 üzenetére
Köszi.
-
manchester85
veterán
válasz
Solar_Wind #42876 üzenetére
Persze, az értesítéseken belül be tudod állítani, mi szerepeljen benne. De állandó jelleggel csak az időjárást és az árfolyamokat tudod elérni, a többi csak akkor bukkan fel, ha jön épp valami.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #42876 üzenetére
Még a facebokba sem lehet belevarázsolni nemhogy a noticenterbe
-
manchester85
veterán
válasz
Solar_Wind #42865 üzenetére
Próbáljátok ki FB-on egy fotónál, mennyivel hatékonyabb, és hasonlítsátok össze egy galériás képpel vagy a böngészővel. Alig mozdítod el az ujjad, máris azonnal megindul a dolog. Mármint FB-on. Gondolom, ez annak is köszönhető, hogy a képek kisebb méretűek FB-on.
Lehet, hogy kukacoskodásnak tűnik ez az egész, de mégis észrevettem valahogy frissítés után, apám telóján pedig csak most tudtam kipróbálni. Iszonyat idegesítő, hogy újabb mozdulat kell sok esetben, hisz már lecsúszik az ujjad a kijelzőről. FAIL!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #42596 üzenetére
Ok, de az iTunes-ban a sajátomból akkor is csak egy lesz ugye? Nem azért, mert baj, csak hogy tisztán lássak.
-
válasz
Solar_Wind #42026 üzenetére
Írnál róla bővebben, mitől jobb, mint a gyári? Egyre több dolog van, amit rendszeresen feljegyzek a gyáriba is, és kérek róla értesítést notif centerbe, vagy a lockscreenre és érdekel, hogy ezeken kívül miben tud többet egy week calendar.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #41842 üzenetére
Az ünnepeket megvetted a week calendar-hoz? Vagy valaki vett bármilyen prémium kalendárt?
-
válasz
Solar_Wind #41165 üzenetére
valakinek biztos van ideje és kedve is, nincs is azzal bajom, de nekem nem hiányzik!
ismerősök telefonjait - főként android - néha még frissítgetem/helyrepofozom kérésre, de ennyi! -
ferikek
aktív tag
válasz
Solar_Wind #40617 üzenetére
100k sztem is sok sem gondoltam 70-75 körül van, de én ennél majd lejjebb megyek
köszi -
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #40590 üzenetére
Hát igen de a másodikat megelőzzük.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Solar_Wind #40583 üzenetére
Tudom tudom, de amíg nem esik le, hadd áltassam már magam azzal, h megvédi
Meg elviiiileg a wrapsol azért vmennyire véd, bár majd úgyis kiderül előbb utóbb, remélem minél utóbb
-
sCr89
tag
válasz
Solar_Wind #40074 üzenetére
-
TBMC
addikt
válasz
Solar_Wind #39939 üzenetére
plane, hogy 2 kulon embernek irtam
-
TBMC
addikt
válasz
Solar_Wind #39928 üzenetére
jogos, ertelek
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Solar_Wind #39788 üzenetére
a legeslegegyszerűbb megoldás a dropbox amúgy. meglesz az adat gépen, felhőben, telefonon. pazar.
Cleaner app: leszedtem, amíg még olcsó. azt hiszem, h sokat fogom használni. fél nap nyomogatás után nehéz eldönteni, h mennyire jó, de sztm. be fog vállni.
-
Gazda1
tag
válasz
Solar_Wind #39788 üzenetére
-
válasz
Solar_Wind #39336 üzenetére
Igen az volt az
De mekkora hülyeség h nem engedte törölni
Más: Tudnátok mondani egy olyan videolejátszót ami boldogul az .mkv, .avi formátummal is?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
Solar_Wind #39331 üzenetére
na ez az akkor sehogy se lehet megoldani hogy fusson xp-én?
-
Xero
nagyúr
válasz
Solar_Wind #39168 üzenetére
A világon semmi.
-
zsoleer
senior tag
válasz
Solar_Wind #38879 üzenetére
nem hála istenek minden gyári még a dobozából se vettem ki semmit!
-
gyurika981
tag
válasz
Solar_Wind #38660 üzenetére
Köszi
ki is probálom!
-
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind #38660 üzenetére
Nem jó. Hanem a legjobb.
-
eszgé100
őstag
válasz
Solar_Wind #38305 üzenetére
Pár hete én is beszivtam mikor másik particióra költöztettem az itunest, de mókásabb volt, mert két telefont kellett újra beállítani
-
WuuWuu
tag
válasz
Solar_Wind #38094 üzenetére
oks kösz toltam neki egyet
-
Sickboy25
addikt
válasz
Solar_Wind #37404 üzenetére
köszönöm, mindkét választ
-
DonMedve
addikt
válasz
Solar_Wind #37350 üzenetére
Nem is lenne rossz,pont márcuis elején akarom megvenni!
-
Kommy
veterán
válasz
Solar_Wind #37288 üzenetére
De van, belépsz iTunes-ban a profilodba és ott van, mint ahogy Windows-on is ott találod meg.
-
jenei92
senior tag
válasz
Solar_Wind #37285 üzenetére
Értem én, csak ebből körülbelül 4gépet újraraktam(vagy már nincs is meg a gép) és már nincs is rajta az iTunes...
-
-Ben-
veterán
válasz
Solar_Wind #37238 üzenetére
Értem. Akkor nem az enyém rossz ezek szerint.
A színével egyébként semmi bajom, de nagyon „piszkos” :S kár érte...Más:
Ezt írja a telefon amikor beakarok jelentkezni az apple ID-vel:
This Apple ID has not yet been used before in the iTunes Store. Tap Review to sign in, then review your account information.Nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni, olvastam, hogy kenny -nek is volt ilyen problémája, de a mai napig nem tudta megoldani....
-
hemaka
nagyúr
válasz
Solar_Wind #35881 üzenetére
Csak a mentéseket pakolja vissza.
vadászcsiga
Szerintem műanyag + festék. -
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind #34879 üzenetére
Szerintem egyrészt nem ennyire kényes a hátlap, másrészt az az erő, ami a súrlódás miatt a teló rezgésekor fellép gyakorlatilag semmi
Nem elég ahhoz, hogy kárt tegyen a telóban és amúgy is ahhoz durva felület kéne, tök mindegy, hogy milyen anyag, ha egyszer sima a felülete
Criton: nekem iSkin Claro-m van, de az csak színében más és nekem nem szedte fel a fóliát felrakáskor
Tutivesztes: nehogy fizess a kártya cseréért, verd ki a balhét, nehogymár te fizess azért, mert egy sz@r a cégük....bezzeg Vodánál szólt apám,h nem jó a kártyája, dobálja el a hálózatot meg a hívásokat és egyből cserélték neki kérdés nélkül.... -
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind #34879 üzenetére
Nekem fólia van rajta és nincs beállítva rezgésre...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind #34874 üzenetére
Miért karcolná meg egyáltalán
Nincs rajta semmi éles kiálló rész és teljesen sima a felszíne... -
máyköl
veterán
válasz
Solar_Wind #31278 üzenetére
Kicsit drága.
50-55 -ért is lehet már kapni.Mit lehet tudni róla?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind #28497 üzenetére
Attól, hogy az iTunes más gépen lesz, miért veszne el bármi is a telóról?
Csak ugyanazt az iTunes Libraryt kell használnod és nem veszik el semmi
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #28494 üzenetére
Nem. A te saját backupodat teszi vissza, az fw marad ahhoz semmi köze. Ha a telefonod neve, plusz jobbkatt restore from backupra gondolsz.
-
Stiegliz
tag
válasz
Solar_Wind #28043 üzenetére
nem egesszen ilyenre gondoltam... valami mas otlet ?
-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind #27847 üzenetére
Hír/RSS olvasó, könyv/magazin formában (iPad), telefonon meg szép naptár hajtogatós módon. Szép és tényleg tetszetős.
kenny123: akkor az nem igazi. Az igazinak a belső oldalsó oldalán (jobb - ha veled szemben áll, mint mikor beletennéd a telefont) ott van az ozaki felirat!
-
paavoo
aktív tag
válasz
Solar_Wind #27847 üzenetére
Lényegében Metro UI 2, kipakolod a news, sport, facebook, twitter stb kategóriákat és úgy mint windows phone-ba friss dolgokat kipakolja tudsz fentről lefele elég szépen megoldva lapozgatni + van egy google reader tab is rajta amin a feedeket frissítgeti, és erre lennék kiváncsi hogy ezeket belepakolni a news stb kategóriákba...mert csak angol oldalak vannak
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Solar_Wind #27450 üzenetére
Feltöröm a telót muhahahaa
-
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind #26781 üzenetére
Lehetséges, erről még nem volt szó, ittakary kollégát kérdezd, hiszen ő már felrakta az 5.1-et
-
SÖ
addikt
válasz
Solar_Wind #25629 üzenetére
Nekem nem sürgős, de beigérték, hogy ez mostmár tényleg... Olyan üzemidő javulásokat olvastam, ráadásul 4S-re vonatkoztatva, hogy csak na
Nálam brutál jó az üzemidő, de ha igaz, még jobb lesz a király 4-en. Hát ezért várom nagyon. De köszi az infót, türelmesen várok. Jövőhétig.
-
pr0bi
senior tag
válasz
Solar_Wind #25629 üzenetére
Állítólag volt a memória címzéseknél valami támadható felület így elhalasztották a releaset.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Solar_Wind #25434 üzenetére
mit értesz a kiforrott alatt? mik a problémák az ötössel?
-
Archibald69
csendes tag
válasz
Solar_Wind #25355 üzenetére
Sikerült, köszi!
A Nod32-őt is ki kellett kapcsolni, nem csak a tűzfalat. -
Archibald69
csendes tag
válasz
Solar_Wind #25355 üzenetére
Köszi szépen, próbálgatom...
-
Archibald69
csendes tag
válasz
Solar_Wind #25343 üzenetére
Tűzfal kilőve, mégsem műxik...
( Ugyanaz a szöveg: "A hálózati kapcsolat időkorlátja lejárt" .
Még az Airplain módot is beállítottam, mert azt is olvastam valahol... Valami más ötlet?
(a net egy rooter beiktatásával jön a gépemhez, ez lehet gond?) -
Archibald69
csendes tag
válasz
Solar_Wind #25343 üzenetére
Köszi, próbálom...
-
JamesHun
addikt
válasz
Solar_Wind #25303 üzenetére
ezzel lementi gépre, de a sznkronizálja a programjaimat a telefonnal pipát nem tudom betenni azaz nem aktiválta be sajnos
-
válasz
Solar_Wind #24943 üzenetére
Ajánlom nekik hogy iparkodjanak. nem azért vettem egy 200k-s készüléket, hogy szarakodjon...
-
jilian
addikt
válasz
Solar_Wind #24680 üzenetére
-
Mr X
veterán
válasz
Solar_Wind #24686 üzenetére
Semmi
-
Scoobyka
addikt
válasz
Solar_Wind #24680 üzenetére
Ez minden ios-en megy...csak az appot rakd fel...
-
jilian
addikt
válasz
Solar_Wind #24596 üzenetére
Amire én gondoltam abban olyan "F16" szerű géppel kellett menni és állandó felülnézetben haladt a játék. azért egy próbát ez is megér.
-
tajati
aktív tag
válasz
Solar_Wind #24290 üzenetére
én most a zenéket újra beszereztem....appokat a másik gépre át másoltam meg képeket....de az üzeneteket nem tom hogy hogyan tom le menteni a telórol....
-
makaveli666
senior tag
válasz
Solar_Wind #23912 üzenetére
oké köszi.
-
Stiegliz
tag
válasz
Solar_Wind #23632 üzenetére
ez az amibe a Jáksó dumál? azt már keresem egy ideje
-
Hooper
őstag
válasz
Solar_Wind #23639 üzenetére
sziasztok!
barátnőm váltott 3GSről i4s-re, pár kérdés/felmerülő "probléma":
már 2szer merítette le teljesen (nem az aksibikázós direkt lemerítős történet, hanem egyszerűen csak elfogyott a kakaó), és töltőre dugást majd automata bekapcs követően nem kért egyszer se PINkódot (sima kikapcs/bekapcs-nál kér, szval a PINkérés bevan kapcs), ami kicsit fura, valamint ha így kapcsolt ki akkor a hívószámkijelzés is átállítódott rejtettre.
más: safari is fagyott 1-2szer > tölti-tölti az oldalt majd kilép a homescreenre.
még 5.0val vette, pár napja rajta van a friss.
ezek még ios bugok lehetnek? -
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind #23617 üzenetére
N9...147k. Szerintem nem ér ennyit, bár kétségkívül az eddigi egyik legjobb Nokia.
Meg aztán ki veszi meg ennyiért kérdéses supporttal?
A hardver 2011 végén pedig enyhén elavult ahhoz képest hogy csúcsmodell.
1Ghz 1 magos proci, SGX530 GPU, 480x854 kijelző. Ez nálam manapság a 100k alatti kategória szintje.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IKEA
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest