- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
japmas01
tag
válasz
JNashville #22942 üzenetére
Áááááááááááááá!!! Köszönöm szépen a segítséget!
Az hittem már mindenki csak az üzemidőn nyüszít és soha nem is kapok választ!
De nagyon köszönöm, hogy segítettél!
Jól esik!Ha már az üzemidős nyüsszögés a téma, akkor elmesélem a tapasztalataimat én is..
Frissítettem tegnap előtt, de még nem volt időm korrekt tesztet és így korrekt választ adni rá!
Ami azt jelenti, hogy még nem tudtam tteljesen lemeríteni azóta a telefont és újra feltölteni teljesen!
Viszont a megfigyelésem, hogy én nem lőttem ki semmit rajta!
Ez azt jelenti, hogy fut a "Barátok", van rajta Flashlight, Bump, (Speedometer, Photosynth, Hound Sound,) Fahrinfo, vannak rajta zenék és hallgatom is, reggel a telefon ébreszt, néha napközben is beállítom, aktívan használom a Safarit és a kamerát, a YouTube-t, a Mail-t és a Diktafone-t, mennek az e-mail-ek folyamatosan és az sms-ek(pl hangüziket is küldünk egymásnak és MMS-eket, néha videó csevegés is(ez valóban jobban eszi az akkumlátort, ezt észrevettem, hogy kb.10perc beszélgetés után 3-5%-kal kevesebb a töltöttségem), fut rajta az Időjárás progi és valami Yahoos-tőzsde infó futófény..amit még nem volt időm megszüntetni..
No! Ezek ellenére azt mondhatom, hogy 1 napot bír a telefonom! Az, hogy ez jó-e, vagy sem, nem tudom! Mivel nagy a kijelző, így azt gondolom, hogy nem olyan rossz! Tekintve azt, hogy állandó használatban van és mindig fut rajta valami!
VOLT NEKTEK MÁR SE X10miniPró-tok?!Áááááá! Mintha egy rossz kapcsolatból kilépnél a fényre, a szabad életbe!
Nyilván azt szeretném én is, hogy boldogan használhassamés 1hétig ne kelljen tölteni ilyen aktív használat mellett sem!?
De nem lenne ez kicsit irreális?!
Mivel nekem ennyi használattól elég jól bírja szerintem..az olvasottakhoz képest..mert ugye még telefonálok is rajta sokat(kb.3-4órát naponta), így azt hiszem vagy szolgáltatót, vagy országot kéne váltani!
Azt hiszem, Magyarország és a magyar szolgáltatók erre sincsenek kellően felkészülve!
Mint más országok sem, pl.köztük Németország sem!
Csak Ők elismerik és még mindig felkészültebbek, mint a magyar szolgáltatók! És nem ködösítenek! Viszont a hibát itt hamar ki is javítják!
Tehát, kíváncsi leszek, hogy mennyit javított rajta a szoftverfrissítés!?
Ellenben tapasztaltam egy érdekeset, megpróbálom mindjárt ezt is feltenni a képét, hátha valaki járt már így! Bár ez nem a telefon hibája szerintem!?JA?!
A zárójelesek fentebb, nem állandó használatban vannak, csak alkalomszerűen, mondjuk naponta 2x?!
És ugye a WIFI állandóan megy! -
válasz
JNashville #22436 üzenetére
Nem számít, belefér, meg is tudom oldani, csak jó vége legyen...
-
válasz
JNashville #22419 üzenetére
Így van. Ma reggel felhívott a csávó, ha lemegyek tatabányára, visszaadja a pénzt.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
JNashville #21811 üzenetére
persze, wifit használja, gyorsabb is többnyire, meg akkukímélőbb is.
orient: ahhoz hogy appokat tölts le nem kell számítógép, telóról is ugyanúgy elérhető az appstore
-
irgum
addikt
válasz
JNashville #21811 üzenetére
Ebben az esetben természetesen csak wifi-t használ.
Orient84: telón is be tudsz lépni appstoreba, program telepítéshez nem muszáj az iTunes.
-
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21743 üzenetére
mondjuk utánna néztek,h van e máshol előfizum. másfél éve RBM es vagyok / voltam.
tehát gondolom, ez is számit valamit, meg az, h nem részletre vettem.
csak két igazolványt kértek, meg közel egyhavi fizut. -
Cybertrone
veterán
válasz
JNashville #21726 üzenetére
2560*1440es hatterkepem van no problem es eles mint a tű!
-
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21726 üzenetére
hát igen, nem mindegyik " konfekcio " meret
-
válasz
JNashville #21723 üzenetére
Ezek hihetetlenül jók, köszi szépen
-
greggggg
aktív tag
válasz
JNashville #21719 üzenetére
Kicsit elvont.
-
Xero
nagyúr
válasz
JNashville #21719 üzenetére
Még nem ismertem, köszönöm a linket!
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21714 üzenetére
nem a tok miatt siratom meg, mikor mekis kaját ettem ma 3x is. (ejj de geci vagyok tudom
)
kisÁdi: köszi szépen, épp ZH-ra tanulok, te meg rámhozod az éhséget.
A te lelkeden szárad, ha holnap csúfos vereséget szenvedek...de legalább pörköltös lesz a szám széle.
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21701 üzenetére
Hát vagy épp nyúzták a bocit, ne viccelj!
-
válasz
JNashville #21701 üzenetére
Én így jártam a brando iPad tokkal... (írtam is itt). Írtam ügyfélszolgálatnak, hogy wtf (nem így, kedvesen), és írták,hogy ja, másnap adjuk is fel.
Már csak az kell,hogy ide is érjen egyszer
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21687 üzenetére
Amerikából jön a kedveske.
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #21673 üzenetére
Tegnap akartam írni, de írtad, hogy szerdáig nem kapnak, na mondom, akkor még egy bő hétig nem is lesz ebből tok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #20759 üzenetére
Egyetértünk vagy az ellenkezője jött le neked?
-
JamesHun
addikt
válasz
JNashville #20752 üzenetére
csak nem kiderült, hogy elég a vas az ipad1 ben is erre?
a végén még SIRI is lesz, miután mindenki törve fogja ezért használni a telefonját -
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #20681 üzenetére
Plusz lemásolták a Facebook arculatát.
Valaki írta hogy töltés közben nem működik az értesítés a locksreenen, nem mutatja az elmulasztott hívást pedig de
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #20337 üzenetére
Egy ipari kém nem is az árakat lesi. Ha már csak azt látja az régen rossz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #20335 üzenetére
Egy ipari kémet szivesen látnék itt a topikban
-
DonThomasino
veterán
válasz
JNashville #20068 üzenetére
Hát nem tudom, lehet velem van a baj, de én akkor se ezt a szót használnám.
-
GALARDO
addikt
válasz
JNashville #20057 üzenetére
Én ezen kívül még két dolgot vettem észre:
1: A kamera alkalmazásba, ha fényképezek, és utána kitörlöm, és visszamegyek a kamerába, akkor a bal alsó sarokban a kis képen, látszik még az a fotó.
2: Amikor pl a beállításokba turkálok, és rákattintok az egyik menüpontra, néha nem érzékeli elsőre, csak bekékül az egész rubrika, és csak második kattintásra érzékeli.Ez csak néha jelentkezik.
-
kenny123
addikt
válasz
JNashville #19988 üzenetére
Na látod, erre nem is gondoltam. Én a "szerencsésebbek" közé tartozom, ma is meló.
-
kenny123
addikt
válasz
JNashville #19986 üzenetére
Akkor szerintem telefonálj be, vagy várj picit. Valakinek a 3g/net nem ment egy darabig. Picit még rááll a t-mobile, náluk van a probléma.
-
kenny123
addikt
válasz
JNashville #19983 üzenetére
Új kártyát kaptál a telefon mellé? Mintha itt panaszkodtak volna páran, hogy nem tudják aktiválni, ilyesmi.
-
SÖ
addikt
válasz
JNashville #19926 üzenetére
Én inkább megvárom az i5-t, abban már lesz NFC. Idáig ez a legszebb tok amit láttam, de mintha azt írták volna, hogy csak az USA-n belül szállítanak. 3GS korszakomban ugyan ilyen megoldásút használtam egy ideig.
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #19926 üzenetére
Na akkor majd sasolom a Logout-ot!
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #19917 üzenetére
Megrendelted? Mikor, hol, mennyiért, valami mini-tesztet publikálnál majd, mert nálam napi szinten megrezeg a léc, hogy vegyem, vagy ne...
-
h1n1_900
senior tag
válasz
JNashville #19917 üzenetére
Tolvajnak ideális lesz az fix. Telefon igazolvány minden egy helyen
Nekem ilyen lesz. -
Jojo5
őstag
válasz
JNashville #19908 üzenetére
Welcome!
-
h1n1_900
senior tag
válasz
JNashville #19911 üzenetére
Az persze
Egyszer ejtettem le. Mi sérült meg legelőször? Természetesen a fém keret
Vigyázni kell rá és egy tok ajánlott. Én vapor-t fogok venni.vadászcsiga:
Nekem még a 16-os is furcsa a 32GB-os után. Nem mintha kevés lenne a hely de értedAz 1.4passat meg röhej...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Hmm...érdekes ez a 8 gigás i4, kicsit olyan mint egy 1.4-es VW Passat. Elegáns de mégis. Persze nekem is 8 gigám van és sosem teltem még meg pedig van rajta mnden, mondjuk játszani nem szoktam akkor viszont kevés lenne.
Egyébként gratula hozzá! -
h1n1_900
senior tag
válasz
Strapabíró? Csak egyszer ejtsd le kőre szép pókhálós lesz...
Ezt megelőzendő vettem egy tokot én is hozzá plusz egy gyári hátlapot amit 2csavar kitekerése után cserélni tudok. -
h1n1_900
senior tag
válasz
JNashville #19900 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehet.
Én egyenlőre az iPhone-val szórakozom. Ugye nem ismeri fel a régi kivágott simet. De itt a topikban egy másik usernak meg igen -
h1n1_900
senior tag
válasz
JNashville #19896 üzenetére
Nekem tökéletes.
iPad 1 32GB Wifi iOS5 + safari. -
whitezo88
nagyúr
válasz
JNashville #19814 üzenetére
gyűlünk
-
varsam
őstag
válasz
JNashville #19539 üzenetére
Akkor el van írva sajnos. Higgy nekem, meg tudod venni, de hívj fel egy iPhone-t is árusító T-Pontot.
-
varsam
őstag
válasz
JNashville #19535 üzenetére
A 8GB-os i4 már elérhető egy hete, nem hiszem, hogy olyan nagy rohanás lesz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #19502 üzenetére
Ennél k*csögebb műintézmény nincs a világon sztem. Nem viccelek olyan jogokkal rendelkeznek mint az adóhatóság, durva történeteket lehet olvasni a neten.
-
DonThomasino
veterán
válasz
JNashville #19251 üzenetére
1 évnél igen.
2 évnél 25 róka.
kicsire nem adunk. -
DonThomasino
veterán
válasz
JNashville #19216 üzenetére
Én is eljátszottam a gondolattal, azért kérdezem.
Úgy hallottam már nagyobbak új alkalmazások, kérdés mire elég 8Gb. -
DonThomasino
veterán
válasz
JNashville #19213 üzenetére
Kevésnek mondható a 8GB?
-
kenny123
addikt
válasz
JNashville #19213 üzenetére
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #18941 üzenetére
Azért pénztárcának nem nevezném, mert szinte alig fér el benne valami, pénz például alapból nem. Nem rendesen van neki hely hagyva, furcsán kell hajtogatni, ráadásul egy bizonyos számú papírpénz után úgy néz ki, mint egy bereggelizett hetedikes, úgy hogy ezt a részét inkább félmegoldásnak érzem. Egyébiránt a Sena-nak is van ilyen tokja, meg még 2 gyártó jut eszembe, csak a név nem ugrik be, 12.xxx forintos tokokról beszélünk, és ugyan ez. Szóval ehhez képest olcsóbbak, mert ezt 15és18k között árulják, bár van egy helyen 14k-ért, ami még a legnormálisabb ár szvsz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
JNashville #18847 üzenetére
Ez mindenkeppen jo fejlesztes!!
-
cserry193
tag
válasz
JNashville #18838 üzenetére
Hogyha bankkártya nélkül akarsz regisztrálni,akkor így kell most is
-
FefeeX
veterán
válasz
JNashville #18461 üzenetére
film, játék, fotók, videók! (ez akkor játszik igazán, ha van mellé maced iMovie-val
), navi... Ha ilyenekben gondolkozol, durván kevés lesz a 8 giga szerintem is.
A nagy "marhaságokhoz" egy észrevétel:
Azért én mondjuk rengeteget telefonálok, használom a mobilnetet is mint a fene, de havi 7k alatt van mindig az előfizum. Tehát elhiszem, hogy van olyan ember, aki többet telefonál nálam, és szüksége van többre, de hogy ennyien vannak, azt már nem. Aki egyéni vállalkozó, annak nyilván a havi 20k is szűkös lehet, aki viszont nem az, annak a fix minimum 20k havonta elég durva. Szerintem. De persze mindenki úgy költi el a pénzét, ahogy akarja... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Ha sokat fogsz hangfelvételt készíteni meg navi is lesz rajta, akkor nagyon hamar megtelik.
-
Kashim
őstag
válasz
Szerintem a 8 gigát meg fogod bánni. Nagyon kevés.
Inkább próbálj kifogni egy maradék 16 gigás i4-et, vagy a 4S dömpingben keress egy használtat, úgyis kicsit lemegy majd az áruk. -
hoby36
senior tag
válasz
JNashville #18367 üzenetére
Nekem is a következő számlában volt a 4000ft rá.
-
rep3at
őstag
válasz
JNashville #18038 üzenetére
A Siris rész valami brutális
-
Kashim
őstag
válasz
Bitch
-
C4mp3r
addikt
válasz
kriét nyu kontekt ilyen kiejtessel mit var az ember? ha nekem beszelne igy kirohognem
-
sirály69
őstag
válasz
JNashville #17759 üzenetére
Ez egy titkos infó volt!
-
pr0bi
senior tag
válasz
JNashville #17753 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy csepegtethetnének valami plusz infót. Régebben lehetett lefoglaltatni telefont vagy csak személyesen, sorbanállás aztán amig a készlet tart ?
-
fazr
senior tag
válasz
JNashville #17528 üzenetére
Safari beállításaiban állítsd át az Accept Cookiest Alwaysre és a következő bejelentkezés után jo lesz.
-
m0h0senator
őstag
válasz
JNashville #17000 üzenetére
.
-
Ragnar95
félisten
válasz
JNashville #17016 üzenetére
Közben megtaláltam és rájöttem, hogy csak átkell helyezni a jegyzeteket az iCloud fiókba és felszinkronizálja őket az iCloudba úgy
Bár nem értem,h minek kell a fiókokkal szórakozni
-
Ragnar95
félisten
válasz
JNashville #17016 üzenetére
És amit nem gépről szinkronizáltál rá,hanem iPhone-on írtad meg?
-
Ragnar95
félisten
válasz
JNashville #17008 üzenetére
De akkor nem is rakta fel az összes jegyzetedet iCloudba? -
Ragnar95
félisten
válasz
Beállítások>iCloud és bepipálod a jegyzeteket
-
Kommy
veterán
válasz
hát úgy hogy icloudban bekapcsolod.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #16779 üzenetére
Nem kardigan, garbó.
-
SÖ
addikt
válasz
JNashville #16779 üzenetére
Kék farmer, fekete garbó. De fekete póló is megteszi, legfeljebb holnap megfagyok.
-
barnaki
aktív tag
válasz
JNashville #16773 üzenetére
Ja értem, és akkor csak azokat lehet betenni, amiket app store kidob.
-
robi0604
őstag
válasz
JNashville #16555 üzenetére
Akkor várok...
A másik kérdésre esetleg tudsz mondani valamit?
-
Kommy
veterán
válasz
JNashville #15918 üzenetére
meg az airport utility is.
-
sirály69
őstag
válasz
JNashville #15809 üzenetére
Én is... csak sokan várják mint a messiást...
-
sirály69
őstag
válasz
JNashville #15802 üzenetére
Ezt találtam a frissítésről:
Mikor is?
Csak türelem.... -
bandigno
senior tag
válasz
JNashville #15465 üzenetére
hmm, ezek szerint ma a szifonverzió is frissült, 4.0...ránézek!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Sőt iPhone-ra is elég komoly facebook frissítés érkezett.
makaveli666
Nem lenne ésszerűbb a magyar kartyadra 20€-t rakni és megvenni a hu-ro igot? -
plus44
veterán
válasz
Kellene hozzá egy Ipad 2.
Valakinek eladó?
-
Ragnar95
félisten
válasz
JNashville #15418 üzenetére
Szerintem simán elképzelhető, de a méretarányon nem hiszem,h változtatnának, szal pl. 1280x854
De simán lehet,h valóban nem változtatnak majd rajta, bár jövőre tényleg valami nagyot kéne alkotniuk
Igaz, felesleges bele az n és úgy már mást jelent -
Ragnar95
félisten
válasz
JNashville #15411 üzenetére
A Retina Display egyáltalán nem HD...
Gyönyörű a képe, sőt talán a legszebb a piacon, de ettől még nem HD.... A HD a 720p-nél kezdődik és (egyenlőre) 1280p-nél ér véget
-
Blue@X
senior tag
válasz
JNashville #14930 üzenetére
Erre a programra nem is gondoltam. Töröltem belőle a cache képeket és az eredmény:
1,7GB-al kevesebbet foglalnak az appok, tehát ennyi volt a remekül optimalizált program cache (5 percig tartott míg kiürítette a cache-t), Hálás köszönet a tippért...
(#14931) Kasza08: Én is így gondoltam, de ezek szerint az összes képet lementette cache-be, amit legalább automatikusan ürítene, de hát az se játszik. 3 hónap programhasználat eredménye amúgy az 1,7GB. De legalább írná ki hogy ennyi a cache vagy valami... Ezek a mai programozók...
-
Kasza08
őstag
válasz
JNashville #14930 üzenetére
Szerintem az csak egy kliens a neten lévő képtárhoz. Legalábbis a Wallpapers nevű app így működik.
-
Blue@X
senior tag
válasz
JNashville #14928 üzenetére
Oplayer-t töröltem, a benne lévő videókat is. Azon appok listája ami installálva van nekem és a 2GB-ot eredményezik:
Twitter,Feeddler,Dropdox,iBooks,OTP Smartbank, Wordpress, Facebook, Google+, miCoach, PayPal, Radio Hungary, Retina Wallpapers, Skype
Lehet jobban járnák egy Restorral nem?
-
libaháj
csendes tag
válasz
JNashville #14907 üzenetére
HP-PhotoSmart B110A, ez egy kombinált cucc, szkenner, printer, másoló, tintasugaras. Egész jó, eddig epsonos voltam, de az nem tud nyomtatni semmivel, ha már egy patron kifújt. Erre azt mondta a szaki, hogy ez tudja, hogyha kimegy egy színes pukkancs, akkor még tudsz feketével susmorogni, az epson ezt nem tudta. Itt még nem derült ki. Ráadásul fajlagosan olcsóbb a hp patron mint az epson. De ha neled csak nyomtató kell, abban is biztosan van ilyen. Legyen rajta a wifi jel meg az ePrint.
-
libaháj
csendes tag
válasz
JNashville #14890 üzenetére
Nos, nem tudom a lista teljes-e, de én vettem egy 20k-s hp mindenest wifi-vel, e-print szolgáltatással. A másik szobában van, tök jól megy routeren keresztül. Az iphone-ra letöltöttem a hp ePrint appot, és dolgozik gond nélkül. Az e-mailen keresztül történő nyomtatás is megy, amikor nem vagy otthon, de a router és a printer be van kapcsolva. De ehhez be kell regisztrálnod a hp-nél, és kapsz egyedi mélcímet hozzá. Summa summarum, amin rajta van, hogy wifi meg e-Print, az műxik.
Most jut eszembe, ha nincsenek bekapcsolva, akkor is tárolja, és amikor bekapcs, akkor nyomtatja. -
plus44
veterán
válasz
JNashville #14890 üzenetére
Most olvastam egy akciós újságban (nem tudom melyik, de aktuális), hogy van airprint-es Canon nyomtató 20k-ért. Szóval nem ez az összes.
-
libaháj
csendes tag
válasz
JNashville #14858 üzenetére
király
)
-
SÖ
addikt
válasz
JNashville #14777 üzenetére
Kiadták a 4-es CDMA változatát is. Itt is valami ilyesmire gondolok, semmi plus, csak az LTE. Az USA-ban már nagyban nyomják a szolgáltatók, és az Androidos szekció egymás után dobja piacra a saját megoldásait.
-
válasz
JNashville #14527 üzenetére
Új előfizető vagyok szóval semmi ilyen akadály nincs ezúttal.
Egyszerűen az a díjcsomag nem felel meg az elvárásaimnak.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
JNashville #14524 üzenetére
mediamania csomagokban tobb perc tobb sms van csak epp barmilyen iranyban.. csak kevesebb net, de meg azt sem hasznalja ki az ember altalaban..
danielk: had ne mondjam mit csinaljon a torvenyeivel magyarorszag. -
sirarcheer
senior tag
válasz
JNashville #14519 üzenetére
Én Mediamánia S-el vettem. Szerintem jobb mint az ikonok.
Bár a mobiltévé elég felesleges, de forma 1-et szoktam rajta nézni, vezetés közben arra jó. -
válasz
Telefon lesz külön, kizárólag a SIM-et veszem T-nél
@rolcsibácsi: JNashville egyáltalán nem álszent, én is háyningert kapok a gevey sim függetlenítési módszerétől...
Amúgy egyszer felhívtam még T ügyfélszolgálatot, és ezt ajánlkották:
Like díjcsomag + GoNet 500MB
Ez így 3500 Ft havonta, viszont nekem az 1GB lehet kellene. Illetve nem is tudom: nem nagyon vagyok tisztában vele, hoyg vajon mennyi netet használ egy telefon
Az a gáz GoNetből van 500MB-os és 4GBos... Köztes megoldás nincs :-/
Vagy van és csak én nem tudok róla?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
miert nem jobb a media mania? abban van tv is, es az smsek is barmilyen iranyban kuldhetoek.. 2giga net helyett 1et kap az ember de akkor is jobb sztem..tobb benne a perc is es nem kell attol felni hogy kinek kuldod az sms-t..
te kis tudatlan alszent(gevey)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
JNashville #14496 üzenetére
Mi a gond a gevey simmel?
-
Mr X
veterán
válasz
Én nem használok ilyesmit, a 3G-m kezeli a T-s kártyámat.
A kérdésem csak elméleti jellegű volt.
-
kerekfej
őstag
válasz
Az újfajták teljesen legálisak (nem kell a segélyhívás), nem tudom mi bajod vele.
-
válasz
JNashville #14119 üzenetére
Ez semmit nem jelent, sosem szoktak beszélni a RAM mennyiségéről
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #13997 üzenetére
Ez tényleg jó kérdés, ráadásul most hogy van Apple Store...szerintem ez lehet nem szolgáltatói még.
-
manchester85
veterán
válasz
JNashville #13997 üzenetére
Jó kérdés!
-
válasz
JNashville #13951 üzenetére
Most jöhetne a HD kijelző, mondjuk 4.5 collon
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #13925 üzenetére
Csöpögtetnek okosságokat, de igaz amit mond Handras: ICsalódás eddig.
szerk: na meg itt van a Siri/Assistant, ami ugye nekünk felejtős...
-
máyköl
veterán
válasz
JNashville #13893 üzenetére
Azt tudom, hogy máshol van, mint szokott, de elég otthonias...
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #13837 üzenetére
Ez igaz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest