Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szilrobi
aktív tag
Ilyen tok van rajta, nagyon ötletes és praktikus. Angliában vette. Nálunk lehet valahol kapni puregear cuccokat? Kell nekem is
-
szilrobi
aktív tag
Ismerősöm nem használta egy ideje az egyik iphone készülékét, és nem emlékszik a lezáró kódra. Adatok veszhetnek azt mondta, van mentés icloud-ban.
Gombokkal lehet resetelni a készüléket, vagy csak gépre dugva?
Köszi a segítséget, üdv: Robi
-
szilrobi
aktív tag
válasz
manchester85 #42668 üzenetére
Én is észrevettem (i4), először safariban, és a fotóknál is ugyan olyan.
Előtte 4.3.5 volt, sokkal simább, gördülékenyebb volt vele a használat. 5.1-en megszünt a smooth érzés, még a bill is akadozik néha.
Lehet a mentés miatt, majd ujra rakom egyszer. -
szilrobi
aktív tag
válasz
jimhun #40313 üzenetére
Elektronikai alkatrészekre még véletlenül sem ajánlják a honlapján, de tényleg jó sok mindenre (fűnyíró, bicikli, láncfűrész pl.) Szervizes véleményét kérdezd meg, sok elektromos készüléket úgy adnak be, hogy messziről bűzlik a wd40, folyik bebőle szétszedés után. Sajnos a "szakértők" mindent telefújnak vele, legyen az autórádió vagy dvd lejátszó
később csak jobban ragad majd bele a por
-
szilrobi
aktív tag
Tap the frog játék ingyenes a store-ból, ha valaki szereti a kijelző-bökdösős játékokat, jól el lehet vele szórakozni
-
szilrobi
aktív tag
válasz
nederlanden #34558 üzenetére
Ezt én is tanusíthatom, egyszer burkolatot cseréltettem egy 3g-n, de sosem lett olyan, mint a gyári, valami gond mindig előjött rajta. Sokba volt, hetente vissza kellett vinni javítani, még jó hogy gart vállaltak a burkolatcserére
nem éri meg vacakolni vele!
-
szilrobi
aktív tag
válasz
KonzolKartel #33978 üzenetére
Előbb-utóbb biztosan elérhető lesz nálunk is. Hogy mennyire jó? Engem meggyőznek a videóik
-
szilrobi
aktív tag
Vízhatlan bevonat telefonokra Bocsi ha volt már
-
szilrobi
aktív tag
válasz
ittakary #32582 üzenetére
Átolvasom, hogy milyen hátrányai, hibái vannak jelenleg az ios5.0.1-nek. Megfontolom a frissítést, mert a 4-es ios nekem hibátlanul működik és nagyon gyors is, imádom vele a telefont és félek a bugoktól, lassulástól, mindenféle nyűgöktől. Vissza már nem tudnék térni a bevált 4-es rendszerhez.
(#32583) Hatvan9: Pont erről beszélek
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Stef@N #30788 üzenetére
Csak vigyázz honnan rendelsz, sgp termékből rentgeteg a hamisítvány. Sgp neo hybrid- ből rendeltem olcsóbban, az eredetit mellé rakva is alig volt különbség. Nem olyan passzentosan állt a telón, gyengébb műanyag és filléresnek látszó fólia volt benne. De ha nincs az eredeti sose mondtam volna meg! Az eredetit viszont imádom, tökéletes
-
szilrobi
aktív tag
válasz
vadászcsiga #30634 üzenetére
csak sehogy sem tudom eltüntetni a kis piros egyest a sarkából
Végül is elfér. Ios5 mit is várhatnánk tőle. Ezért van a még 4.3.5 az i4-en, azzal semmi ilyen nem fordult még elő. a 4s-nek napokig nem volt hangja, majd magától megjavult
Ja igen, restore majd megoldja
irgum: ios5.0.1, azt írja nincs újabb, icloud nem volt még használva
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 4s-en (ios 5.0.1) a beállítások ikonon mit jelent a piros 1-es? Nem tudok rájönni, belépve nem jelez semmit.
Kellemes ünnepeket, üdv: Robi -
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 2 napos i4s (ios5.0) 16gb vodafone, ami lenémítja magát, nincs semmi hang, se lezárás/feloldáshang, se billentyűhang, játékhang. Tunein rádió írja: "no sound avaliable" De ha belépek a hang menübe, ott van csengőhang, illetve fülessel is szól. Egy visszaállítás(csak a beállításokra) megoldotta, de fél óra múlva megint elnémult. Azután magától visszajött, egy percre...aztán megint rossz. Néha jó, néha nem
Valaki tapasztalt ilyen hibát? Próbáltam rákeresni itt, de nem jártam sikerrel
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Kicserélték garban az i4-emet, de "visszaállítás biztonsági mentésből" mindent visszatesz, csak az appokat nem. Ha letöltöm store-ból, telepítés után eltűnik, itunes-ban sem tudom visszarakni őket. (4.3.5)
Valaki járt már így?
-
szilrobi
aktív tag
Urak, mennyit lehet elkérni ma egy bontatlan 3GS 8Gb fekete, T-függő, garanciás készülékért? Az aprókat böngészve vegyes kép alakult ki az árról. El kell dönteni, hogy eladás lesz vagy használatba vesszük
-
szilrobi
aktív tag
válasz
vadászcsiga #20698 üzenetére
Holnap beviszem T-be (I4 4.3.5 négy hónapos) home gomb hibával, ott biztosan nem fogom tudni megmutatni, de három videót sikerült ma készíteni a hibáról, amiben az imei szám is benne van.
Napi 6-8 alkalommal rosszalkodik, már nagyon idegesítő! Csak a 2 hetes drága SGP fóliát sajnálom náluk hagyni.
ha ott lerántom róla és átragasztom egy plexire, akkor később lehet azt még normálisan felhasználni?
-
szilrobi
aktív tag
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Totheground #18703 üzenetére
Meg kell mutatni a a hibàt a szervizesnek, nekem nem sikerült
napi 1x nekem is produkálta. Ajánlották a rendszeres resetelést (lezáró+home gomb nyomva tartani alma logóig), azóta nem vettem észre home gomb hibát. Futó alkalmazásokat is időnként lelövöm.
Elküldik vizsgálatra ha kéred, de valószínűleg visszavágják, ha nem tapasztalják a hibát. (gondolom nem nyomkodják órákig)
-
szilrobi
aktív tag
Discovery Channel, November 1. 21.00: iGenius: Hogyan változtatta meg Steve Jobs a világot?
-
szilrobi
aktív tag
Bőrtok valakinek? Nekem jobban bejön a bumper
-
szilrobi
aktív tag
válasz
tevfik #17730 üzenetére
Az enyém eladó, ha érdekel!
Vadászcsiga: tokban azért nem ejtem el, mert nagyon vigyázok rá
Erősen szorítom a tokot
de ilyet még nem láttam egy készüléknél se, ha fejjel lefelé fordítom, és a két szélén fogom, akkor saját súlyától csúszik ki belőle a telefon.
Mondjuk farmer zsebben nincs gond, de egy tágabb zsebben már nem biztonságos. Viszont én nem tennék rá semmilyen keretet, vagy olyan tokot, amiből nem lehet kikapni, ha hívnak. Ezt a műszaki csodát vétek lenne egy bumper mögé rejteni és a csúcsminőségű anyagokat olcsó gumival meg műanyaggal burkolni!
Zack: nem lehet hogy az én tokomnak nem stimmel a mérete? neked is ilyen könnyen kijár belőle. Régi mobiljaim a mai napig karcmentesek...és egyik sem volt 9 ezres bőrtokban
-
szilrobi
aktív tag
Aki jót akar magának, az ne vegyen ilyen tokot! Már harmadszor ejtem el a telefont úgy, hogy a tok a kezemben vagy a zsebemben maradt!
Pedig nem egy olcsó vacak, azért vettem, hogy megóvjam a telt, erre ütött-kopott két hónap alatt
-
szilrobi
aktív tag
Van valakinek ötlete, hogy a beállítások\általános\használat menüben miért egyezik meg percre pontosan a készenlét és a használat ideje? Mi okozhatja ezt? (i4 4.3.5 no JB)
-
szilrobi
aktív tag
Egy nap használat után úgy tűnik, mintha nekem is javult volna a home gomb ezzel a kalibrálással. egy próbát mindenképpen megér, ha rakoncátlankodik
-
szilrobi
aktív tag
Azért dobhattak volna valami ütős új design-t, engem is pont hidegen hagy a kamera meg a videó minősége, ami tökéletes a 4-esben is (egy telefonhoz mérten).
legalább nem esz a fene, hogy váltsak 4ről 4s-re
Remélem az ios5 majd ütni fog, mert ez a keynote nem hozott olyan újdonságot, amitől leesne az állunk és mennénk sorbanállni az új iphon-ért
-
szilrobi
aktív tag
-
szilrobi
aktív tag
Nekem is megvan ez a bosszantó hiba, én úgy vettem észre, hogy hívások után rakoncátlankodik leginkább. Pl. nem akar visszamenni híváslistáról főképernyőre, csak 3-4 gombnyomásra. Szerintem sw gond lehet, de rohadt idegesítő...
Valakinek van ötlete, hogy a használati diő miért egyezik meg percre a készenléti idővel? (i4 4.3.5) Minden program leállítva, újraindítás után is ez van
Néha pedig gondol egyet, és látványosan gyorsan kezd merülni, pedig nem telepítettem semmit, nem indítottam semmi extrát, max safari meg passziánsz.
-
szilrobi
aktív tag
Megnézem majd a használati időket is. Ugye legtöbbször éjjel rajta van a töltőn, de egyszer valamiért levettem, és reggel 70%
Home gomb nekem is sw gondnak tűnik, nyomom, nem reagál. Nyomom megint és kettőnek vette, felurik a multitask
tehát lassú kicsit. De ha egyszer akarom megnyomni, arra meg nem reagál. Lépnék ki egy alkalmazásból, de nem akar kilépni, csak sokadik gombnyomásra.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
máyköl #11177 üzenetére
Nekem két hónapos az i4 (T-s, garos), napi egy-két alkalommal előfordul, hogy nem reagál a home gomb, csak 4-5 nyomásra. Ez másnál is így van? (sw 4.3.5)
Ha éjjel bekapcsolva hagyom (wifi és 3g nélkül), akkor reggelre 30%-ot esik az akku töltöttsége. Ez is normális? Ki nem kapcsolhatom, mert akkor nem kelt fel
-
szilrobi
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7593 üzenetére
Bluetooth zenehallgatás közben nálam is van hiba, autóban hallgatom (JVC AVX33 fej) vezeték nélül, de sűrűn megakad, meg el is hallgat fél másodpercre a zene egy-két percenként. Másik telefonnal nem művel ilyet az autórádió. És akkor is csinálja, ha hozzá sem nyúlok a telefonhoz.
Más is használja bluetooth streaming zenehallgatásra? Csak nálam jelentkezik ez a probléma? Van megoldás?
-
szilrobi
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7370 üzenetére
Igen, a 4-es nem fekszik fel úgy a tokba, szinte csak az élei érnek hozzá. Ha egy picit meglendítem, már ugrik is ki belőle. Elkapni is alig bírom. Jobban örültem volna ha fűben vagy szőnyegen mutatja be először
Járhattam volna rosszabbul is, mondjuk ha eltörik az üveg. Nem is akarom tudni, hogy mennyi egy burkolatcsere
-
szilrobi
aktív tag
válasz
runner 125 #7348 üzenetére
Nekem is hasonló tokban van, more classic fekete. nem olcsó, de nagyon minőségi darab. Viszont tegnap megszívtam vele, kiugrottam az autóból, a telefon meg pont fejjel lefelé volt a kezemben és szépen kirepült a tokból, kijelzővel csúszott az aszfalton
Hát sajnos meglátszik a sarkain.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Solar_Wind #7229 üzenetére
Köszi, ez a jegyzettömb dolog bevált
Már megy fel az új szoft. Köszi!
-
szilrobi
aktív tag
Szia!
Próbáltam feltenni 4-es iPhonera 4.3.5-öt (jelenleg 4.3.3), mert jókat írtok róla. De 3194-es hibával leáll. Visszaolvastam, ezt a host file dolgot megtaláltam, de nem látom a megadott elérési útvonalon (win7 64bit). Mi lehet a gond?
Nagyon kezdő vagyok a témában és nem szeretném elcseszni a telefont
Lehet rá is hagyom a frissítést
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest