Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jimhun
senior tag
válasz
szilrobi #40317 üzenetére
Persze en is ezt mondom, hogy talalkoztam mar olyannal aki egyszeruen az SE w800-be belefujta a wd40-et mert szarakodott a joy, utana az egesz telo tonkrement
De szerintem ha csak egy cseppet rakott volna a joyhoz es mellette letorli akkor meg jot is tett volna talan. Velemenyem szerint lehet elektronikai szerekhez is "hasznalni" (mar ha egy csepp hasznalatot jelent), de nagyon esszel kell csinalni es nagyon keveset...Egyebkent az erdekes, hogy megjavult tole a gomb, mivel ezt azt jelenti szerintem hogy a mechanikus kontaktot tisztitotta.
Az is teny hogy kesobb a port jobban odavonzhatja. -
jimhun
senior tag
válasz
szilrobi #40309 üzenetére
En nem is ajanlottam masnak, de nekem 2 honapja tokeletes.
Egyebkent sok baja nem lehet egy csepptol mivel nem vezeti az aramot a wd40, tehat ha akar az alaplapra veletlenul racseppentesz egy cseppet semmi nem tortenik. Ugyhogy annyira nem kell azert kiborulni, mivel egy csepp toredeke ami oda bejut kart nem okoz.
Az egy eleg durva leegyszerusites hogy csavarlazito. 2000+ felhasznalasEttol fuggetlenul tenyleg nem erre lett kitalalva es ezert nem is ajanlottam masnak. Foleg ha valaki eszetlen es belefuj egy nagy adagot, biztos hogy pl beszivarogva a kameraba, a kepernyohoz tonkreteszi azt.
Csak leirtam en mit csinaltam.... -
válasz
szilrobi #32589 üzenetére
Őszintén mondom azt csináltok, amit akartok... Én ezt a "maradjunk régi OS-en mert az olyan jó meg stabil" dolgot mélyen elítélem (pl Windows XP használókat sem értem), de ti tudjátok
Számomra egyszerűen nélkülözhetetlenek az iOS5 újdonságai...Ja és: nagyon nagyon remélem, hogy nem JB huszárok irogatják ezeket az iOS 5 fikázó hszeket... Az azért kemény lenne
-
-
Kommy
veterán
válasz
szilrobi #30571 üzenetére
Menj be a beállítások általános és az infóban nézd meg a verziót 5.0.1 (9A40x) mi van az x-el helyén ha a végén nem 6-os van akkor van "újabb" firmware, csak az nem rakható fel úgy, hanem csak restore-al iTunes-ból. (vagy egy kis hack-el letölteve és shift gombot nyomvatartva rányomni az update-ra és aletölött legújabb firmware-re frissítani)
-
majestic
őstag
válasz
szilrobi #24983 üzenetére
Én vettem egy 4s-t okt. 28-án tehát az elsők között voltam. Annak rossz volt a vibra motorja, visszaküldtem. Az akkuidő lemérésére nem is volt alkalmam. Most vettem meg az új szállítmányból az újjat és este felnyomtam 100%-ra, na mondom kipróbálom reggelre mennyit merül. 96% volt de úgy hogy a háttérben futott vqgy 8 app
Szóval nálam ok az akku. Ja és az eredeti 5.0 van rajta. Én már többször leírtam, hogy szerintem valami hardver komponens nem minden telóban ugyanaz, ezért merül az egyik a másik pedig nem.
-
zack
nagyúr
válasz
szilrobi #17707 üzenetére
Nekem is pont ilyen tokom van van. Hasonló gondom még nem volt. Mi több, szerintem az egyik legjobb tok ami jelenleg kapható 9-10k környékén. Csomagolnak hozzá ajándékba elő és hátlap fóliát is.
Nem lehet hogy benned van a hiba, és nem a tokot kellene hibáztatnod?(#17732) JamesHun
Ahelyett hogy a lóvét inkább fejlesztésekre költenék.
Idióta mind a két cég. A pereskedések árából beleférhetett volna egy 12MP nagy látószögű optika a 4S-be pl.
A Samu előbb fog kifogyni a lóvéból mint az Apple...De egyiknek se tesz jót, az biztos. -
tevfik
tag
válasz
Pont most akartam vásárolni az ünnepekre egy ilyen tokot
+ 1 napja iOS 5 tulaj vagyok, én úgy tapasztalom alap használat mellet is jobban merül a telefont mint 4.3.2 -n ezelőtt....
( Kikapcsoltam az értesítéseknél, kivettem az időjárás widgetet, my find phone... Illetve diagnosztika küldését is! )
Kinek mi a véleménye?
A páromnak is i4-e van - > 4.3.3 ról iOS5-re frissitettem majd hasonlóképpen már régen írtam ide a jelenségről továbbra is fentáll, rosszul vakuzik és fényképez a program, készülék. ( A kép elsütése előtt nincs erős vaku éppen, hogy pont kialszik az expo előtt ezáltal elég sötétes képet készit természetesen rosszabb fényviszonyok közöt.
Ebbe az új fajta legördülő értesítéseknél " csak értesítések " vagy más jópofa dolgok is felrakhatok, berakhatok? ( pl. rss, vagy facebook főoldal bejegyzések )
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Már harmadszor ejtem el a telefont úgy, hogy a tok a kezemben vagy a zsebemben maradt!
De miért nem ejtetted el akkor amikor tokban volt?
Egyébként nekem is ilyen volt míg el nem vesztettem de egyszer sem esett le sem tokban sem tok nélkül. GS-nek mondjuk ilyen szempontból jobb a kialakítása jobban bele szorul viszont nehezebb előkapni.
Kashim
lekaparom a kijelzőt mire leérek a fórum aljáraVigyázz ne kapard erősen mert lejön a zsírtaszító réteg, tudod
-
manchester85
veterán
válasz
Egy ilyen tok pont úgy funkcionál, mintha egy külön zsebet tartanál fenn a telefonodnak egy farmernadrágban. Ki nem esik, ha elég feszes a nadrág vagy/és mély a zsebe, karcolódni nem fog, és a készülék elővétele után se kell pepecselni a telefon "ready to use" állapotának eléréséhez. Tehát ez egy "mobil" (értsd: hordozható) zseb, ami plusz tevékenységet, kétkezes használatot igényel. Véleményem szerint semmi értelme.
-
zack
nagyúr
válasz
szilrobi #11178 üzenetére
Másnál is így van. Nem hiszem hogy hardveres a gond. Ha igen, akkor az garis gond. De azt gyanítom, hogy szoftveres a hiba, és a dupla gombnyomás érzékelésének az ideje lassabb lett. Ezért értékeli 2x1 gombnyomásnak, mert túl gyorsan nyomjuk. Ha lassabban nyomod jónak kell lennie.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest