- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
nrbi001 #39327 üzenetére
A piaci árakat nem az határozza meg, hogy neked mennyit ér.
(Nyilván, mindenki a lehető legolcsóbban szeretné megvenni mindent, hisz ez teljesen természetes, de egy iPhone 4 nem 70 ezret ér, főleg nem úgy, hogy a 3GS-ek meg majdnem 60 körül mennek.)
Aki 70 körül szabadul tőle, az szinte bizonyos, hogy nem tiszta előéletű telefont adott el. 90 körül pár nap alatt elkelnek az i4-ek, ha valakinek nagyon sürgős, az is 85-ért simán el tudja adni. 70-ért nagyon nagy baleknak kell lennie az eladónak, vagy belőled csinál balekot, és szépen letiltják a telót.
-
válasz
nrbi001 #38910 üzenetére
Ha leszeded az iCloud panel-t winre, akkor ott,amennyiben a fotóadatfolyam aktív, megadhatod,hogy a gépre is felkerüljenek a képek, amik a folyamban is benne vannak.
Na, most ezek megmaradnak restore után is. Viszont az,hogy visszamenőleg előkeríthetőek-e a képek, azt nem tudom, elvileg a backup azt is tartalmazza, sőt, nem csak elvileg, én legutóbb iCloudból raktam vissza a backupot, és a képek is megvoltak utána. -
válasz
nrbi001 #38462 üzenetére
Szerintem meg aki okostelefont vesz, elvárható, hogy - bár lehet csak én gondolom így - legyen annyi IQ-ja/tájékozottsága, hogy felismerjen és be tudjon tenni egy telefonba egy simet, egy akkut, és rá a hátlapot...
A manual még oké is volna, bár a lapozgatás helyett 5-10 perc nyomkodás után már 80%-ban ki is ismerheti valaki a telefont.Félre ne értsen senki, szeretem,ha szép és igényes a csomagolás, de én speciel nem örülnék, ha ennyire hülyének néznének... ez a szamárvezető tökéletes lenne a "nagyifonokhoz", ott tényleg magyarázni kell, de azért, mert egy más korosztályt képviselnek, akik megveszik. Ott mindenképp lenne létjogosultsága (és ezzel nem nézek le senkit, a szüleimnek is el kellett magyarázni ezeket, de mint mondtam, az ő korosztályuk számára ezek a dolgok ismeretlenek).
-
keIdor
titán
-
greggggg
aktív tag
válasz
nrbi001 #26084 üzenetére
biztos olvasta amiket írtál és rájött...
áh fa^^om nem ér ez annyit h börtönbe menjek...jah vegyél neki egy pár ezer ft-os whiskey-t vagy jó bort a karácsonyi asztalra aztán jobban vigyázz a telódra.
a meki meg nem adna ki semmilyen felvételt, a rendőrök meg nem keresnék mint a csi-osok a telót kockáról kockára... frissen felmosott padló tükrözédéséből se derítenék ki h hol is eshetett ki a telefon,sajnos.
ps.: jó h van ilyen ember aki talál vmit de nem él vele vissza. a mekis társadalom összefog.
-
Lmh
őstag
válasz
nrbi001 #26072 üzenetére
fúú hát jah, az lehet, de ha tegyük fel nem tudom vmiért visszajuttatni a tulajnak ( hozzáteszem én is törekednék rá, de ez most lényegtelen ) ha beviszem a rendőrségre, az első hekus aki megteheti legelső dolga az lesz,h a legelső zsebébe eltegye aztán vagy a legelső telefonjává lépteti elő vagy a legelső embernek megpróbálja eladni.
mindenesetre remélem igaz ez a számos tiltás vagy felkeresés, mint iphone tulajnak, nekem is érdekem.
-
manchester85
veterán
válasz
nrbi001 #26072 üzenetére
Az egy dolog, hogy mit mond a törvény, és egy másik, hogy gyakorlatban mi valósul meg belőle. Mindenesetre ha te hagysz el egy telefont, nehogy már azon járjon az eszed, hogy még csukják is le a szemétládát.
Persze, nem mondom, hogy az a helyes, hogy valaki eltulajdonítsa öntörvényesen mások tulajdonát, de millió egy olyan esetről tudok, mikor valakit megvernek, kirabolnak sötét utcákban, aztán semmi nem történik a rendőrségi eljárás végén. Te meg egyszerűen ott hagytad valahol. Igen, a törvény szerint ez is bűncselekmény, meg van még egy rakás dolog az életben, ami elvben az. Szolgáltatónál letiltathatod a telefont, de senkit nem fognak szerintem előállítani azért, mert ott hagytad valahol a telefonod, és már nincs ott. Szerintem előbb találod meg a find my iphone segítségével, mint hogy a rendőrség ezzel foglalkozzon...de azért hátha.
-
greggggg
aktív tag
válasz
nrbi001 #26055 üzenetére
ezt te sem gondolod komolyan....
rendőrség nem fog ezzel foglalkozni, hidd el. de menj be a saját magad megnyugtatása érdekében és tegyél feljelentést(nem fognak csinálni semmit sem)
ez a priusz meg ilyenek meg tök nagy baromságok.
esetleg valahol nem regelted a telód? find my iphone? -
FefeeX
veterán
válasz
nrbi001 #23067 üzenetére
Az új Viber nálam nem meríti. Régebben nekem is volt vele gond, de most fenn van és mégis jól megy...
Mr X ilyen butaságot meg hol olvastál?
majestic: két éve én is ezt mondtam volna. Hogy nincs olyan hely ahol nincs nyílt wifi. Most már azért más a dolog, sok figyelmeztető ment ki, főleg arról, hogy ha ilyenkor a netedről valaki bűncselekményt követ el, azért Te is felelős vagy, mert védned kell a neted. Ezért most már nagyon ritka a nem védett net, ha helyeken vagy, ott többnyire már jelszavas (kávézók, éttermek - tapasztalat), amihez ugyan megkaphatod a jelszót, ha fogyasztasz, de mégsem olyan egyszerű a dolog (mondjuk gyakran járok ilyen helyekre, így mondjuk bár mobilnetem is van, szinte az összes ilyen hely netelérése mentett a telefonomban). Ettől még nem KELL mobilnet, de felesleges vitázni rajta, mert sokaknak meggyőződésük, hogy csak akkor emberek, és csak az az ember, akinek mobilnetje van. Az ilyenekkel meg felesleges vitázni. Én tudom, hogy mobilnet nélkül is frankón lehet mindenre használni az iphone-t, szerintük nem, szerintem az aikido egy német tengeralattjáró, meg még nem voltam ott, remélem érthető, mit akarok ezzel mondani...
-
Shodan
őstag
válasz
nrbi001 #22969 üzenetére
nem igazán találom egy-kettő ilyet próbáltam de ios5 alatt el se indulnak.
Sbsettings alatt ugy rémlett hogy van, de sajnos ott sincs ilyen opció.Igazából csak 3 dolgot szeretnék.
- Status barban kijelezze ha némítva van.
- Dockot cserélni
- ikonokat cserélniwinterboard nélkül hogy tudom a dokkot cserélni? régebben bosspaper-t használtam amiben lehetett de sajnos az nem megy ios5 alatt.
-
Xero
nagyúr
válasz
nrbi001 #20623 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon sokan a 3G és az iOS 4.2.1 párosából fognak levonni következtetéseket, ami nem feltétlenül előnyös.
Én is elajándékoztam a 3G-t, mert iOS-re szeretne átállni a megajándékozott, de nem akar kapásból kiadni egy kalap pénzt 4S-re, úgy, hogy nem tudja számára megfelelő lesz-e!? -
-
vadászcsiga
félisten
-
_ak_
addikt
válasz
nrbi001 #19417 üzenetére
Ezt egyszer én is eljátszottam, Desire-ről mentem vissza 3G-re. Az android így nálam is nagyot bujott, de WP7-el próbálkozott valamelyikőtök? Nem mintha nem lennék biztos abban, h jobb, az iphone, de azért mégis kíváncsi vagyok.
norbi2010: szerintem tutira megvárják az első iOS frissítést vagy legalábbis ilyesmi rémlik a 4-es időszakból.
-
KZP
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
nrbi001 #17739 üzenetére
Ez egy marketing bullshit.
Kipróbáltam én is. Pont olyan gyorsan nyitja meg a telóm az Apple honlapját, mint a videón a 4S. A könyvejelzők megnyitása nem is mérhető, annyira egyformán nyitják meg.
Az hogy a videón miért ennyire gyenge az i4...Gondolom hogy el lehessen adni a 4S-t is. -
Mr X
veterán
válasz
nrbi001 #15343 üzenetére
Az átláthatóság nem gond, sokkal egyszerűbb, mint az android, fura is volt. Andoidot ezért szerettem.
Jelenleg már nagyjából minden tiszta, az hamar megvolt. Most már csak azért olvasom a fórumokat, hogy kiszúrjak egy jó appot, beállítást, trükköt, bármit, ami érdekelhet.
-
Mr X
veterán
válasz
nrbi001 #15341 üzenetére
Onnan jöttem, volt pár androidos telefonom, asszonynak jelenleg is az van. Én imádtam.
iOS-re a kíváncsiság hozott, mivel ezt a rendszert még nem ismertem belülről. Nos, van, ami tetszik benne, és van, ami nem. Nem mondom sem azt, hogy jobb, sem azt, hogy rosszabb a droidnál. Más. Nagyon más.
Időnként hiányzik a robot, de az iOS is bejön annyira, hogy ne akarjak ész nélkül visszaváltani. Még tanuló fázisban vagyok, folyamatosan fórumokat bújok, egyre okosodom.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
nrbi001 #15335 üzenetére
Idegbajt kapok tőle. Másfél óra zenehallgatással mutat 3% merülést, aztán meg 5 perc telefonálással vagy mobilnetes böngészéssel merül 15%-ot. Gőzöm sincs így, hogy valójában hogy állok a töltéssel.
Tegnap is, feloldom a zárat, mutat 48%-ot. Mobilnet bekapcs, Opera Mini-vel volt 5db oldalletöltésem itt a fórumon, mire végeztem 32%.
Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest