- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Stiegliz
tag
nos, ujra felteszem a kérdést, hátha okosabbak lettunk. Iphonon VIDEO csengohangot hogyan csinálok? nem JB-kelt, 5.0.1 . köszönöm
-
Stiegliz
tag
[link] erre valaki ?
-
Stiegliz
tag
Hmmmm.....? Valaki tud egy jo kis nevjegykartya gyarto appot.?
Igazsag szerint olyat akarok, ami ugy nez ki mint a face, alatta termeszeesen az elerhetosegek, vagy a hatoldalon vagy valahol egy qr code ami a protfolio mappara mutat es meg hasonlo otletek. Ps-be nem ig van kedvem ezt osszedobalni, viszont a telom ugye mindig nallam van es egy laza 40 perces metrozast soran, amit naponta tobbszor is megelytek siman ossze lehetne rakni.
Szoval csak ilyen hulyesegeken gondolkozom, ha valaknek van otlete szoljon -
Stiegliz
tag
hali. nemrég rendeltem/ tunk az apple.hu rol telot, ha az van kiirva,h érkezés jan 9-16 az életlenul se érkezik meg hamarabb . ?
és hogy lehetett volna gyorsabb kiszálliást igényelni ? vagy lehetne. ? -
Stiegliz
tag
láma kérdés, de most nem igen van kedvem visszaolvasgatni.
hogy is van ez veszek egy fuggetlen eu garis i4s-t. akkor hol tudom érvényesiteni a szerviz, és gari igényemet ? ( itt hardver apron venném )
vagy ha az apple.hhu-n veszem akkor ,hogy muxik ? -
Stiegliz
tag
errol a hirdetésrol tud valaki valamit ?
-
Stiegliz
tag
[link]
Erre valaki ? -
Stiegliz
tag
tobb kérdésem lenne :
hogy tudom azt beállitani, ha egyaltalan lehet. Dupla home gomb, kétszer jobbra huz, és ott van a hengero gomb, na ezt kellene lecserélni fényerore.aztan : párom akart venni egy tabot, végig jártuk az elejetol a vegeig, majd hosszas merlegeles utan sikerult arra kijukadni,h vagy egy htc sensation xe, vagy egy iphone 4. ( nekem ugye 4s van )
ha azzal, h sokkal ertek allobb, szebb, es jobb a felhasználoi élményt nyujt, és egy op rendszert nem 60 fajta gyártora terveznek, es a programok is jobban ellenorzottek, nem sikerult egyertemusiteni a dolgot ; nem azt mondom,h a HTC-nem jo, de mégis csak androidos. Nos szoval mivel lehetne "segiteni " ,h szegenyke dulore jusson..?ja igen, : fuggetlenul lenne, mivel telefo..-os. ha a t-tol veszem, majd kifuggetlenittetem 20 e pénzért akkor is a t-be kell szervizbe vinni ? ( gondolom igen.. )
és ha az apple.hu-rol akkor hova viszem be szervizelni ? -
Stiegliz
tag
Alig pár órával ezelőtt ingyenessé vált a WhatsApp Messenger alkalmazás is.
Töltsétek, amíg ingyenes! -
Stiegliz
tag
Nekem ket alkalmazasra lenne szuksegem: az egyik az amivel gmailbol, le tudom tolteni a doc-okat, telora, h nem net nelkul is elerhessem, mert sajnos nem mindenhol van terero, meg wifi.
A masik egy olyan blucucc program amivel tudok kepeket kuldeni. Nemreg vettem egy instant foto nyomtatot, egy ilyen polaroid zero inkeset. Es arra / ahhoz szeretnek bluetoothon kapcsolodni. Az a problematika, h mar tobbet is letoltottem, es egyik se mukodott.. ( wan egy ipod touch 4g-m. meg egy iphone 4s. A touchon szoktam warezkedni, mielott megveszem az appot, azt nem feltem. Nem is ez a legyeg, hanem , h egyik blucucca se talalja a nyomtatot, mikozbe a macbook es a htc igen, azokrol tobb izben is sikerult nyomtatnom... -
Stiegliz
tag
én meg vettem egy ipod touch 4g -t
-
Stiegliz
tag
vettem egy polaroid pogo instant nyomtatot, ami bluetooth-on keresztül nyomtat ugyebár, csak épp a szifon sehogy nem akarja azt amit én , és a b. -sem akarja még érzékelni sem. valami ötlet ?
-
Stiegliz
tag
erre valaki ?
-
Stiegliz
tag
válasz
Solar_Wind #28043 üzenetére
nem egesszen ilyenre gondoltam... valami mas otlet ?
-
Stiegliz
tag
miiiiiiiiiii ?? hm. ok.
( ezek szt kevertem valamelyik andros teloval )
vadászcsiga :
hogy legyen egy kis on.
tényleg nem tud senki ilyen progit ?
felirom a havi tehhendoket, h mi mennyi, és ez ugye minden honap, számla konyvelo, stb..
és kiszámolja nekem, h mennyibe kerul, ha akarok hozza irok, vagy elveszek es ugyan ugy szamolja ki a vegosszeget.
és jo lenne ha azt is tudna,h ha mar kikipaltam valamit attol meg ott marad ugyan azon a feloleten, csak a meg befizetendobe nincs benne de jelzi,h kifizetbe.szoval remelem sejtitek mire gondolok.
-
Stiegliz
tag
válasz
Ragnar95 #28033 üzenetére
ebben teljesen igazad van, ezért is valasztottam az ios-t.
viszont nokia. ami sajnos ma mar nem jelent sokat.
es mondjuk a wint, nem szeretem , de ez egesz teteszetos.
es mondjuk a legnagyobb problemam, h 512 ( ram , rom ) van benne .. bar eleg nagy herzen horog .
szoval igy osszesegbe kettos erzeseim vannak a dologgal kapcsolatba. -
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #28020 üzenetére
nyugi olvasom folyamatosan.
Djuree : szerintem tapizd meg az uj nokia lumia 800- at . fantasztikus.. nekem nagyon tetszik. ( bár én a workshopp-on tapogattam meg ) bár inkább az ios ( lehet, hogy csak még.. , majd kiderul )keresek olyan progit, amivel ossze tudom gyujteni,h mit kell kiadnom, és esetleg masszinuvel jelzi,ha mar kifizette.
valami excel szerut, de nem azt. ( az a program gyuloletes ) -
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #28008 üzenetére
Valaki nonemut keresett: Jelen
-
Stiegliz
tag
válasz
vadászcsiga #27384 üzenetére
nekeme valami mas volt, de siteglizxxxx lett
-
Stiegliz
tag
válasz
manchester85 #27086 üzenetére
Szerintem is eleg ronda.
Attol, h arany meg gyemant, nem szep.
Legalabbis igy kepen boztosan... -
Stiegliz
tag
keresek valami jó foto appot ( filter, lomo, thiltshift efext, stb.. ) volt egy jo kis app, csak már nem emléxem a nevére. ( és ugye már nincs installousom,h kiprobáljam, és utánna vegyem meg )
-
Stiegliz
tag
5 óra 38 perc készenlét
23 óra 45 perc
1 % on maradt. -
Stiegliz
tag
nos, eltelt a 15 nap van egy ilyen a garancia papperon... link ( amit a t-topikba megirtam...)
nos, a kérdés,h mivel nem javitanak, ezért nem is rendelnek alkatrészt, ezért hogy értendo a 15 napon beluli szandék amit a kedves kollega irt. ?" Az aktuális jogszabály azt írja, ami a linkben szerepelt (törekednie kell a kötelezettnek a 15 napon belüli javításra). Amennyiben bizonyítja, hogy törekedett (pl. megrendelte 15 napon belül az alkatrészt), akkor megfelelt a jótállási kötelezettségeinek. (Sajátos magyar EU-s jogharmonizáció.) "
akkor most ez ,hogy is van ?
-
Stiegliz
tag
válasz
FefeeX #24450 üzenetére
mi értelme az apple garinak, ha a T-miatt nem tudom érvényesiteni ?
( kéréds, ha külföldön vagyok, pl Bécs. és mondjuk hangszoro, vagy rezgőmotor, vagy pixel hibás, bevihetem az apple store-ba, és csinálnak vele valamit / kicserélik, vagy .... / vagy haza kell jönnöm a t-hez ? )
-
Stiegliz
tag
hol tudom törölni az icloud mentést ? ( ha nincs nállam a telom ) és mac-em van.
-
Stiegliz
tag
csak egy LÁMA kérdés. : ha refurbished telot kap akkor mi lesz a dobozzal ? és ha már " nem kell" akkor hogy lehet ugy eladni, h a teló, és a doboz imei-e nem ugyan az vagy valami szutyok fekete dobozt kap? vagy mi?
-
Stiegliz
tag
nemrég, 9 -én vittem vissza atelot, ugye rezgő hibával, most vizsgálodnak.
ha esetleg kapok egy javitottat, akkor ugyan ugy 1 év garim lesz rá?
-
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #23756 üzenetére
pl: mint Én is.
-
Stiegliz
tag
válasz
Solar_Wind #23632 üzenetére
ez az amibe a Jáksó dumál? azt már keresem egy ideje
-
Stiegliz
tag
válasz
manchester85 #23588 üzenetére
vagy Láma vagyok.
esetleg helikopter, vagy Én sem értem.
nekem a T-szervizes azt mondta,kiküldik USA-ba javitásra, de én azt hittem, gndoltam , h az iphonet, csak cserélik.akkor most hogy is van . ?
-
Stiegliz
tag
válasz
banánocska #23471 üzenetére
lehet,h nem véletenül adtak ki uj verziokat
na, de a viccet félretéve, szerintem a i4 mindenképp alap. azt a plusz 40-50 et mindenképp megéri.
hatalmas válltozás van a 3gs és a 4 között a 4 és a 4s között szerintem nem akkora. nekem pl a 4 jobban tetszett, és jobban is élveztem a tapicskolását. -
Stiegliz
tag
válasz
TheMarci #23177 üzenetére
itt St Pöltenben, a házigazda eleve ugy vette a wifi-ét,h gyárilag be volt állitva a kod.
mikor kint voltam amcsiba néhány helyen volt free wifi, pl : 2x2 es ut, gyalogátkelő és az ut közepén volt wifi, ha átmentem bármelyik oldalra eltünkt.
( bevallom onnan elküldtem vagy 3 e-mailt,h még élek, és küldjenek pénzt
)
nem igazán volt vicces. majd bementem egy boltba,h adjanak valami netes kártyeszt.
SÖ: nekem is megcsapta a fülem,h nem ugy szol ahogy eddig.
-
Stiegliz
tag
válasz
alibaba78 #23142 üzenetére
a válasz általánosságba ment !
attol fugg milyen nyilt wifi. pl: az ilyen plázás nyilt vifit használja mindenki egészségére.
de ha pl, nyitva hagyom az otthono wifimet, akkor ne már,h valaki rácsatlakozzon, és azon töltögessen szépen lefele. én fizetek érte. !
ha otthagyom a telefonom az asztalon ( társaságba , étterembe, akkor bárki szabadon elveheti,? mert otthagytam? )
nem feltétlenül lopás, de nem igazán illendo.és akkor az adathalászokrol ne is beszéljünk....
-
Stiegliz
tag
16 évesen nokia 8850-esem volt
-
Stiegliz
tag
-
Stiegliz
tag
válasz
kecskesadam #22699 üzenetére
jb nincs , de ahol olvasgattam, ott mindenki dicserte az ios5 öt 3gs-re.
-
Stiegliz
tag
válasz
Bling95 #22693 üzenetére
az is meglesz, hidd el mindent meg fogok tenni. ! ritka bosszus vagyok!
dolgozni csak gépről tudnék, ( most szerencsére nem kell ) nem mellesleg egy havi fizetést raktam le az asztalra, ami szintén füldhöz vágja az idegeket.
ezek után elvárnám , azt a hires apple garit.
ami eddig nem is volt gond az angol telommal.wááááááááá...... utálom a magyar rendszereket !
talán ez [link]
-
Stiegliz
tag
hol vannak hivatalos apple bolt a szomszédos országokba?
googlen nem találtam -
Stiegliz
tag
válasz
ittakary #22577 üzenetére
ha tudott a dologrol, akkor feketét neki, ha nem és csak egy felelötlen tobvabbado, akkor ij.
járhattál volna rosszabul is, de ez nem mentség.
spyduck Te is és mindenki irja már, meg,h mi lett a rezgőhiba vége. ugye már köztudott,h én visszavittem, és vagy 2 hétre megukévá tették a T-sek.
( és ez igen is boszant,h egy 4 napos telot kifizettem egybe kp-ra, és nem képesek helyén kezelni a dolgot. Ráadás egy szar / nem androidos / cseretelefont kaptam. e-mailozz, netezz vele, ha tudsz. és még hotspotnak sem lehet használni. )
-
Stiegliz
tag
sajnos a fogyasztovédelemnél nem találtam témába vágo dolgot, igy abbol nem ig vagyok felkészülve.
ez biztos,h igy lesz. vagy max, kiviszem Bécsbe az appstore-ba. mert nincs szivem összetröni egy fónt.
Solar_Wind: nos ezt én sem értem.
am sms-nélkül azok használhatják ,akik eddig is, mármint a bevezetés elött is használták online a kártyát, és nem kérték ezt az sms izét.
nekem pl az otp-be automatikusan beálitotta a Nő. szintén az online visszaélésekre hivatkozvan.
Bár én örülök neki. -
Stiegliz
tag
fogalmam sincs, valszeg nem mert elég negativak voltak.
és ugye nem egy helyen jártam ezzel a problémaval.
Másik: ha visszaadják hibásan és elismerik, he ez igy tökély, kötök rá egy biztot, kicsit összetöröm, kicserélik?
kenny123: elm nem, mert nem szedhetik szét a telot. amikor tőlem átvették, akkor is csak a simes számot nézték meg. rá se dogta itunes,re. mert ugye ott is kiirja.
/max ha mégis rádugja, jajj öszekeveredtek ezek a kis vackok..
/
-
Stiegliz
tag
kitaposom neked / nektek az utat. majd szerintem irok valahova egy cikket, bejegyzést, mert ez sztem igy nem nónormális.
sarkan: akkor nem boszantalak, h imei alapján nézik, ami pedig a sim tartoba van belegravirozva, tehát ha szerzel egy t-st és sim izé kicserél begariztat, mintha saját lenne, mert gépre nem dugják rá, megnézni az imeit, csak abbol a simtartoz isébol nézik ki.
akkor eljátszható nett volna a biztositásos csere. ( szerintem )Kenny123:
most , ha jol értem akkor a t 2 hétre elvitte a telomat, és semmi nem fog történni?
a másik ,ha viszont kimegyek Bécsbe és az appstore-ba ( remélem ott van ) ott cserélik a széria hibát? -
Stiegliz
tag
Ki volt az aki pár napja pofára ejtette az uj 4s-ét? azthiszem találtam neki egy olcso és garanciális megoldást, ha még nem cseréltette ki a kijelzőt.
-
Stiegliz
tag
válasz
vadászcsiga #22399 üzenetére
nekem US es ID-m van
bárki tud ugy regelni, vagy válltoztatni. (sztem)Fülee1: több boltban is probálkoztam, gondolván arra amit leirsz.
én se tudok meglenni nélküle, füleg,h egy használhatatlan samsungot kaptam ( valami sajat op rendszereset ) cseretelefonnak.
és valahogy tényleg nem akarom elhinni,h egy közel 200 e ft os telefonnal, ez az eljaras..
-
Stiegliz
tag
válasz
alibaba78 #22388 üzenetére
itthon? mint MO?
nem, nincs is alma bolt.csak istyle. ott voltam , aztmondtak,h aT-mobile foglalkozik ezzel , és ök nem tehetnek semmit.
felhivtan a coool centert, ők is ugyen azt mondták.hülye barom vagyok?
most megyek ausztriába, ott sztem van apple bolt. ott kicserélték volna? még akkor is ha előfizus?
-
Stiegliz
tag
mar megvolt a cool center is.
azt mondtak,h mivel ezt az apple nem ismeri el hibanak ,valszeg ezert nem cserelik a t nel. Es egyepkent is a t-sel nem tudnak mit kezdeni,probaljam meg oket piszkalni.
betipegtem a juro parkba ahol az ember szinten elmondta az altalam mar tudott informaciokat,majd felajanlotta,h elkuldi szervizbe,ami ugye ket 7.
Es bar en ezt nem igen ertem,de majd ott kicserelik a hibas alkatreszt. ?(nem ugy van,h az apple nem javit,hanem cserel? ) -
Stiegliz
tag
Nos. Bementem a T-be. Azt mondtak, h igen fura fura. De mivel a mukodesben nem gatol, ezert nem cserelik. Bementem az isyle ba. A srac pislogott, h ez nem jo igy. Kiprobaltuk, egy masik "erosebb rezgomotoru" tehat 4s sokkal halkabb volt, es nem zugott..
De sajna mivel a t nel vettem, ok sem tudnak mit kezdeni a dologgal.
Tehat? Szerintetek ilyenkor mi a teendo, ha nem szeretnem,h ez az allapot igy maradjon? -
Stiegliz
tag
remélem müködik a link. egy gagyesz nikoával csináltam vidit. nemog és fog, majd a végén nemfog. azért van külömbség..
[link] -
Stiegliz
tag
válasz
Cybertrone #21962 üzenetére
i4s ?
akkor lehet valami sorozatgyártás hiba?
többen irták,h nekik is ilyen..
azért érdeklődom, mert nem akarom bevinni, majd 2 hét mulva visszakapni azzal,h nincs semmi baja. -
Stiegliz
tag
ez kell!!
-
Stiegliz
tag
válasz
whitezo88 #21947 üzenetére
nem a kamera mozog, az ok. a rezgőmotor a gegyesz. olyan mintha rossz lenne, mintha el lenne mozdulva, és ha a telo alját lefogom, akkor meg ugy csinál, mint a i4.
azt tudom,h a kamera lencse "kotyog " a teloba. nincs is vele gond.
csak tényleg a csendes játék, nem csendes... (sikitva rezeg, vagy nem is tudom, ezt hogy megfogalmazni )
-
Stiegliz
tag
másik topikban megkérdeztem, de azért biztos ami.. , i4s-nel a rezgomotor furán mukodik, ha lefogom a jobb sarkot akkor rendesen remeg a telefon, ha nem akkor ióolyan mintha az uveg rezonálna.
ez valami gyárihiba?
vagy ez igy teljesen normalis, ig csak játéknál zavar amikor neman van a telefon, de akkor nagyon.. -
Stiegliz
tag
válasz
JNashville #21743 üzenetére
mondjuk utánna néztek,h van e máshol előfizum. másfél éve RBM es vagyok / voltam.
tehát gondolom, ez is számit valamit, meg az, h nem részletre vettem.
csak két igazolványt kértek, meg közel egyhavi fizut. -
Stiegliz
tag
válasz
#56691712 #21738 üzenetére
vodárol azt tudom elmondani,h bementem,h kp-ra megvenyem a telot, kérdeztem,h ezzel a 7500 ft os előfizuval, amibe van 1 gb net mennyi lenne?
erre a csaj,h azt nem tudja pontosan megmondani, mert egy ilyen meg olyan izé kell.
-pl?
- mióta lakik egy helyen, mióta dolgozik ugyan ott, és hol?
- konkrét apeh vizsgálat.pfuuj ..
aztán maradt a t.
westendbe , azonnal tudták adni a telot.
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest