- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Rage47 #20861 üzenetére
A durva az hogy van már kismillió streaming szolgáltatás, de totál nincs verseny helyzet. Egyik sem vág alá az árnak vagy ad valami pluszt, hogy hé ide gyere ne oda. Egyszerűen nem értem. Talán a google music tud pluazt adni, azzal ha ott előfizetsz akkor reklámmentes és offline is tud lenni a youtube, de ott nincs family plan.
-
törölt tag
válasz
Rage47 #20735 üzenetére
Nekem nem, igazából ha telótól töltöd fel akkor kválasztható, melyik mappáhot szeretnéd adni.
----------
Kaptam a Spotify-tól egy mailt, hogy adnak 2 hónap ingyen próbaidőszakot a prémiumcsomaghoz. Idézem: Légy Premium-tag! Légy boldog!
60 napig ingyenesen próbálgathatod a Premium csomagot.* Utána is csak 4.99 EUR/hó. Az ajánlat érvényessége: 2015. július 5.[IEzennel meghatalmazod a Spotifyt, hogy az előfizetés általad kezdeményezett lemondásáig fizetőeszközödet havonta megterhelje az előfizetési díjjal. Ha nem szünteted meg az előfizetésedet a próbaidőszak lejárata előtt, fizetőeszközödet az előfizetés lemondásáig havonta automatikusan megterheljük a normál összegű havi előfizetési díjjal. A próbaidőszak lejáratának napját a fiókoldaladon tekintheted meg. A szerződési feltételeket és a lemondás módját ez az oldal ismerteti részletesen.]
Namost ha rányomok hogy kerem akkor von le pénzt, vagy majd csak a próbaidőszak lejárta után?! Csak mert kéri a kártya adatokat, de gondolom azt a kédőbbi levonásért. Tehát én úgy értelmezem, hogy most nem von le penzt, csak a próbaidőszak lejárt utan, ha nem mondom le. Prémiumot. (Ha lemondom az hogy működik?)
-
törölt tag
válasz
Rage47 #20730 üzenetére
Én is használom, egyszóval kifejezve zsír! Iszonyat megvagyok vele elégedve, épp tegnap fejeztem be a videőim feltöltését, amin minőségromlás nem latszik, de még a képeimen sem. Bár én 8MP-es iPhonnal lövöm a képeket és elvileg 16MP-ig nem ront a minőségen szemmel láthatóan. Még ha fizetős lenne akkor is ezt használnám!
-
-
istnag
addikt
válasz
Rage47 #19494 üzenetére
mert a telefonon is tárolnod kell és a "felhőben" is. Ha egyikről törlöd, törlődik a másikról is, tehát vagy duplán tárolod, vagy sehogy. Vagy csak a telefonodon.
, ha kiterjesztett tárhely lenne, akkor elég lenne csak a felhőben tárolni és net segítségével elérnéd bármikor, de fizikailag a telefonodon nem foglalná el a helyet.
(#19495) nikilauda
Úgy érted, hogy fotózol és mikor wifire csatlakozol, akkor egyből elkezdi feltölteni a képeket, anélkül, hogy te az appot(dropbox) megnyitnád? Ez lenne a cél, eddig nekem nem ment, de ha nálad megy, akkor nálam van gebasz. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Rage47 #18843 üzenetére
Nekem egyből felugrik! Igaz én teljesen kikapcsoltam a gyári billentyűzetet, meg az emoji-t is, mert a frissítéssel a swiftkey beépítve tartalmazza a smiley-kat. Próbáld ki úgy! Beállítások-Általános-Billentyűzet-Billentyűzetek-csak a swiftkey legyen bent, a másik kettőt töröld. Ja és van billentyűhang is már, eddig nekem az hiányzott.
-
pomk
őstag
-
TheMarci
addikt
válasz
Rage47 #17471 üzenetére
Ha be van kapcsolva, akkor sem tudsz nem gyári bill.-el jelszavak bevinni.
Itt van leírva, hogy mire jó a full access:
http://apple.stackexchange.com/questions/145696/what-does-the-option-to-allow-full-access-for-my-ios-keyboard-do -
HardRic
addikt
válasz
Rage47 #16304 üzenetére
Nekem annyira nem rossz iPaden, mert 10 ujjal gépelek rajta és az ékezeteket is gyorsan be lehet vinni (autocorrectet egyáltalán nem használom) de azért jól fog jönni ha ezt még megfejelik a swiftkey féle jósolással. Alig kell majd pötyögni. Egyedül azt nem szeretem benne hogy az igekötőket nem igazán tudja, ebben a Swype mindenképp jobb.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Rage47 #15614 üzenetére
Google drive-nak szerintem nem túl nagy a felhasználói bázisa, egyszerűen túl jó a Dropbox ahhoz, hogy el lehessen tőle szipkázni felhasználókat, ráadásul ott van csomó ingyenes, bár gyengébb 50GB körüli tárhelyet adó szolgáltató is (box.net, mega), de az Apple-nek az a nagy előnye, hogy óriási a felhasználói bázisa és biztos vagyok benne, hogy gyakorlatilag tökéletes működést fog garantálni Apple eszközökön, ráadásul olcsón, így könnyű lesz viszonylag új felhasználókat szereznie, akik eddig nem használtak felhőt.
-
-
R a y
senior tag
válasz
Rage47 #12906 üzenetére
Tudom, de azt kenytelen vagyok hasznalni. Igy most hogy nincs se viber se whatsapp nagyon jo az uzemido. Amig fent volt az a ket app akkor is elfogadhato volt az uzemido, de igy megjobb. Rajottem hogy felesleges a whatsapp meg a viber. Akiknek van viberjuk meg whatsappjuk azok fent vannak facebookon, na meg ha iphoneja van akkor imessagen is. Ennek a ket appnak akkor volt nagy jelentosege mikor meg nem volt az imessage, de az mar regen volt. Fb messenger meg imessage nekem boven eleg.
-
buci30
addikt
válasz
Rage47 #10914 üzenetére
Pont azt akartam irni ,hogy gusztustalan lett
Vastag kék amibe a szöveg van semmi dizájn a hangok meg mmm
Meg ezt a telefonszám alapján bárki megtalál nem is ertem mi?
Nekem levan tiltva a szamom Fb-n ne hogy mar publikus legyen!Meg nem ertem a Fb app-ba benne van a chat réz minek akkor külön?
En töröltem teljesen fuhh -
erdoke
titán
válasz
Rage47 #10138 üzenetére
Mivel az AppStore (szokás szerint
) nem jön be, csak az AppShopper linket tudom megadni.
(#10139) Totheground
A Pocket Informant Pro elég jól kezeli egyben a Task/Reminder funkciókat is. 4.49-ért vettem jó régen, de legalább univerzális. -
Inkább az utóbbi. Meg vagyok elégedve a droiddal is, most csak azért lett alma, mert még sosem volt ilyen készülékem, pénzem pedig pont akadt rá. A WP azonban messze alulmúlta a várakozásaimat, nagyon kezdetleges rendszer még. Pár év múlva talán valóban jól lesz használható, de jelenleg ott tart, ahol az Apple és a Google rendszere öt éve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest