- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
#68036352 #21141 üzenetére
Nem érné meg, mert mobilom a felhasználók nagy része nem hajlandó 1-2€-nál többet kiadni egy játékért, márpedig ha több órányi sztorit akarsz egy játék kögé rakni, ott nem lesz olcsó a fejlesztés.
Ráadásul mobilon a casual game-ekre van igény, ami pár percre leköt, nem kell vele órákat játszani egyben.
Komoly játékra még mindig konzol/PC kell... -
cibere11
tag
válasz
#68036352 #21141 üzenetére
Max paynet próbáljátok ki
Én azt nem tudtam letenni.Csak egy idő után már tudtam honnan jönnek
És igen.Engem is zavar hogy nem tudnak kijönni egy igazán jó fps játékkal.Mint anno volt a Dead trigger.De abból is a 2. részét elcseszték az iapal.
Manapság már a Call of Duty 1-2-4-5-6 részeit szerintem kisebb butításokkal lehetne portolni.Lásd GTA:SA
Én azt hittem hogy ios rendszeren igenis ütős játékok vannak
További tiszteletem. -
SoldierL
senior tag
válasz
#68036352 #21139 üzenetére
Jól tetted, hogy kiírtad. Nem sokadlagos szempont egy játék. Vagyis kinek mennyire fontos. De nem ott tartunk, mint kb. 10 éve, hogy nem is érdekelt milyen gagyi game van a telefonon. Komoly fejlesztések ezek, pc szinten vannak. Én úgy tekintek az ipadre mint a laptopomra. A többivel nincs gondom mint pl. Nova 3(pc szint), Asphalt 8 multija stabil(pedig gameloft), Nfs most wanted(ritka kivételek egyike nincs iap) Nem akarom mindet leírni, de tényleg sok pc szintű játék van. De ami nálam a mc3-4nél jelentkezik elfogadhatatlan. Itt nem napokig tartó kockulásról beszélek, hanem az első 5percen belüli crashelésröl rendezett, tiszta rendszer alatt.
-
erdoke
titán
válasz
#68036352 #20613 üzenetére
Utána kell nézni, milyen mennyiségi/idő korlátot állítottak fel. Biztosan van valamiféle szabály, pl. hogy 30 napon belül csak 1 vagy 2 appo árát lehet visszakérni. Januári híreket találtam, ahol már leírják, hogyan tesz keresztbe az Apple a többszörös refundot kért usereknek az általatok is említett választó ablakkal, de a pontos szabályt nem részletezik.
Excessive refund-nak hívják, és nem tiszta, pontosan mennyi visszatérítés után feketelistáznak valakit. Úgy tunik, arra még mindig használható, amire kitalálták. Az Apple baja szerintem az, hogy eltávolítani nem tudja a tartalmat, tehát kvázi ingyen használják azok, akik visszakérik a pénzt. Ez így valóban nem korrekt, szerintem iOS9-ben lesz távoli törlés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest