Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mivel a fotózást még a kilencvenes években kezdtem filmes gépekkel és lassan tíz éve folyamatosan használom a digitális cserélhető objektíves rendszereket is, fotófeldolgozó szoftverek garmadájával, ezért igen, van némi fogalmam a zajszűrésről.
Így azzal is tisztában vagyok, hogy a zajszűrés az élességet vágja tönkre (vízfestmény-hatás). Ha a zajszűrt képet újraélesíted, az zajt hoz elő. Csodák nincsenek. Egy használhatatlanul zajos képből sose tudsz rendes végeredményt előállítani. Márpedig alapesetben, ilyen kevés fényben az iPhone gyári fotótudása bizony nagyon gyenge.Az irodámban nem sok lehetőség van, de csináltam egy gyorstesztet:

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Memóriakártya topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Yettel topik
- Crimson Desert
- Acer blog: Teljes a gamer-élmény
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így azzal is tisztában vagyok, hogy a zajszűrés az élességet vágja tönkre (vízfestmény-hatás). Ha a zajszűrt képet újraélesíted, az zajt hoz elő. Csodák nincsenek. Egy használhatatlanul zajos képből sose tudsz rendes végeredményt előállítani. Márpedig alapesetben, ilyen kevés fényben az iPhone gyári fotótudása bizony nagyon gyenge.