- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
joey04 #38426 üzenetére
-A real-time NLP-nek (Natural Language Processing) azért van egy erőforrás igénye, ugyan nem probléma egy mai telónak, de nem a háttérben, jelentős akksihasznalat nélkül.
- minden létező nyelven kéne hogy működjön, ha pedig van és ennyire hatékony (magyar nyelven!) egy táska mélyén egy reptér zajában, akkor az már alkalmazva lenne máshol is.
- adatforgalom
- plusz a linkelt okokSzemély szerint értem és megértem, hogy a bigtech algoritmusai jobban ismernek minket, mint mi magunkat. Sőt, én úgy gondolom, hogy nem ők tanulnak minket, hanem mi viselkedünk kiszámíthatóan, a rólunk alkotott profilnak megfelelően, és sokszor vissza is vezetem hogy mi alapján kapom azt a hirdetést/contentet amit, miért tartják azt relevánsnak. Egy dolgot nem tudok sosem beilleszteni a képletbe: az időzítést:
oké, összerakta, hogy van 2 gyerek, meg mindent ami alapján tudhatja hogy célközönsége vagyok az emeletes ágyaknak is, de miért pont akkor dobál emeleteságy hirdetéseket, amikor arról beszélgetünk, hogy elég szar minőségűt vettünk, és rozoga. (de még nem kerestünk rá újra, csak észrevettem). Sok ilyen eset van, de mindig az időzítés a kérdéses számomra. -
bobooo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest