- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Hogyan tudom a telefonról ki exportálni a fényképeket olyan sorrendben, amilyen sorrendben a fotók között a camera rollban látom őket? Ha ugyanis normálisan felmásolom őket a számítógépre, a képek nem időrendi sorrendben vannak, hanem össze-vissza mindenféle névvel, két mappában.
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Diokhan
addikt
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
col
addikt
Mi ezt használjuk Walkmeter .
Még az ingyenes is remekül, pontosan működik és ami neked kell az szerintem bőven benne van (táv, sebesség, átlagsebesség, szintkülönbségek, táv összegzése, térkép, stb.)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
szabeska
addikt
Sziasztok.
Windows 10-en megosztott mappából szeretnék filmeket lejátszani telefonon.
2 hónappal ezelőtt a VLC simán működött is a célra, most viszont a nagy üresség fogad a pc-m könyvtárában.
Nplayer "connection reset by peer" feliratot dob.A vicc, hogy a reklámokkal bőségesen kitömött player xtreme simán lát, és lejátszik mindent a könyvtárból.
Mi lehet a probléma? Szeretném, ha a VLC ismét működne, mert az 5 percenként előugró reklámokból elegem van a másik programban.....
F1
-
veterán
Van értelme US accot csinálni? Mennyivel jobb az ,tud többet ?
3njoy the Lif3
-
szabeska
addikt
-
Ragnar95
félisten
Kevés app van eléggé, ami a Magyarországon is hasznos lenne is nincs fent a magyar store-ban. Persze ettől függetlenül csinálhatsz US accountot, ingyen van és kb 5perc alatt megvagy vele, nincs mit vesztened.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Sziasztok. Kezdő IOS-es vagyok, droidos voltam idáig
Másik topicban is feltettem a kérdést, megpróbálom itt is:
Transmission remote controllra van progi? Nem lelek sajna. Tehát nem kliens kell, hanem távoli vezérlő.
Másik: Wifi network analyzer progi kellene, ami listázza a közelemben lévő wifi hálózatokat, és hogy azok melyik csatornán mennek. Droidon mindkettőre van lehetőség, remélem itt is -
domerator
veterán
Sziasztok!
Segítsetek!
OneNote-ot használok már vagy 3 éve a napi tevékenységek dokumentálására. Ez abból áll, hogy minden szakasz egy hónap, minden lap egy nap és egy lapra 6-8-10 fotó kerül, az elvégzett munkák munkalapjairól és egy fotó a napi kilométerről.
Eleinte minden jól ment, a telefonon készÍtett fenti fotókkal megtöltött OneNote szépen szinkronizálódott az onedrive tárra, onnan meg vissza a laptopra (erre is szükségem van, mert a laptopon csinálok offline mentést minden hónapról), viszont az utóbbi időben (kábé egy évben) a szinkron nagyon nyögvenyelős... ha megnyitom a laptop OneNote-ot, akkor várhatok az idők végéig mire leszinkronizálja a telefonon beletett adatokat (fotókat), van hogy ki kell törölnöm kézzel a C-ről a cache-t és akkor mindent elölről szinkronizál, de legalább akkor nem fagy bele.
Az iOS alatti OneNote is sokszor arról nyafog, hogy nem tudott bejelentkezni és az utóbbi idők "frissÍtéseinek" köszönhetően van hogy lefagy és szimplán kilép, faképnél hagy (persze ez még mindig mérföldekkel jobb mintha magával húzná az egész iOS-t, de kurvára nem jó ez így).Keresgélek valami hasonló naptár-jegyzet progit, amiért szívesen fizetek is, de amit maximum csak egyszer kell megvenni (tehát nem előfizetéses) és annyit tud, hogy a jegyzetekbe lehet fotót menteni, lehet valahogy felhőbe szinkronizálni, van valamiféle PC megfelelője és offline el lehet menteni a laptopra.
A nyomorult Google Keep-et kezdtem használni a múlt hónap elejétől, nem is lenne rossz, mert drive mentést is lehet csinálni, kereshető is, de baccákmeg... kb. 25 jegyzetet csináltam benne fotókkal ahogy eddig a OneNote-ba és már dadog az egész a scrollozás közben, valamint mindennek a tetejében egy jegyzeten belül ha van pl. 6 fotó, akkor 4-et szinkronizál, kettőt meg sz@rik szinkronizálni, ott van beszürkülve sarkában a kis kerek nyíllal hogy nincs szinkronizálva... ÉS NINCS KÉZI SZINKRONIZÁLÁS!!... vagyis sehogy nem tudom a nem szinkronizált fotókat kézzel baxogatni és a netes Keep-ben nincsenek is ott! Röhej, hogy aznap készített fotókról van szó, max pár óra eltéréssel.
Mobilnetes szinkron is be van állítva, van bőven adatkeretem.Valamit nagyon kellene találnom az OneNote helyett, mert az kínszenvedés, a Keep meg vicc, nem egyéb.
Ha valaki ezek alapján tud valamit, kérem segítsen tanácsokkal.
Ha már érkezett válasz de valaki valami mást is tud tanácsolni, azt is írja ide légyszi... több szem többet hall!
Előre is nagyon köszi!!!
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #28918 üzenetére
Igazság szerint vagy 1 éve rá se néztem, de pont azért, mert már hónapok óta nem jött sose szponzor app. Mondjuk most ránézve vannak megint appok, szóval lehet újra működik a dolog.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
antocskin
tag
Üdv!
Ebbe a topikba irányítottak a kérdésemmel…
A nem fogadott FaceTime hívásokról hogyan lehet értesítést kérni? Ha valaki keres és éppen nincs netes kapcsoltat később nem jelzi, hogy kerestek.
Ha hívok valakit (FaceTime) aki éppen nincs netkapcsolatban úgy hallom mintha a telefon kicsengene, holott nem történik semmi. Érdekes mert egyéb alkalmazások (Viber, WhatsApp, stb.) legalább azt jelzik hogy kerestek korábban. Be lehet értesítést erre valahogy állítani?
Köszönöm! -
moleculez
veterán
válasz domerator #28920 üzenetére
Szia, én a helyedben lezavarnék egy 10 best note app ios keresést, valamelyik nagyobb oldal biztos tesztelte őket, aztán találsz olyat, ami jó. Sőt talán a munkádhoz specifikus appot is. Nem erre van kitalálva, de talán a Wunderlist is tudja ezeket profi módon. OneNote-t én is megutáltam, hetente kb frissítés, és syncelt mindent elölről, persze csak a legroszabbkor, mikor kéne az adat... Most Keepben jól megvagyok.
- most látom PH! Addikt lettem!!!-[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
domerator
veterán
válasz moleculez #28923 üzenetére
Hali
Köszi, jogos a tanács, egy alternative.to onenote keresésen túlvagyok, onnan jött a keep, de mint írtam kicsit nagyot csalódtam benne.
Wunderlistet megnézem, nem tudom van-e neki szinkronja és offline mentése.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
batai15
félisten
sziasztok! létezik pc remote app , és ha igen melyik a legjobb?
Unefied remotet kerestem, de nem találtam
Illetve vlc remote melyik a legjobb szintén?
leszedtem elvileg az officialt, és egy 3rd party appot , ha úgy van meg veszem majd a teljes verziósat belőle.
Az official drágább, viszont alapból nem dobálja fel a hülye reklámokat, viszont youtube videót nagy nehezen sikerült rajta el indítani, de a tekerés stb nem ment rajta. A másik appon ezt nem tudtam ki próbálni.
Pénzt lehet vissza téríteni? mert akkor meg veszem ezt is azt is és amelyik jobban bejön akkor. köszi! -
domerator
veterán
válasz moleculez #28925 üzenetére
Megnéztem, havidíjas sajnos.
Egyelőre inkább azzal próbálkozom, hogy más struktúrában töltöm fel az adatokat a Onenote-ba, hátha több kisebb adathalmazzal jobban elboldogul, mint egy nagyobbal.
Köszi a segítséget, de most még nem vágnék bele az Evernote havi fizetős verzióba. (Így is van már pár dolog amiért havonta fizetek, mondjuk szívesen, mert megéri pl. Spotify, iCloud)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
BaLee
addikt
Létezik valami jó alternatíva az Androidos Wallet (iOS WalletApp, zöld ikon) applikációra? Van iOS-en is, de nem igazán úgy működik ahogyan kellene, fele le sincs fordítva és funkciók hiányoznak benne. Igazából annyi elvárás lenne, hogy kezeljen 3 számlát (bankszámla, hitelkártya, kp) és ne legyen havidíjas. Lehessen automatizálni pár havi kiadást és viszonylag könnyen kezelni.
-
moleculez
veterán
Siri-nek van olyan parancs, hogy fogadja a hívást, kihangosítva?
-
tepenzed
őstag
Srácok, tud valaki olyan kamera alkalamzásról, amivel elindítom a felvételt és ha megnyomok egy gombot, akkor mondjuk az utolsó 3 percben történtek (videón) kerülnek mentésre, a korábbi tartalom megy a kukába? El kéne csípjek pár pillanatot, de nincs annyi tárhelyem, hogy folyamatosan menjen a kamera, majd megvágjam
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz moleculez #28933 üzenetére
Szerintem azt, hogy folyamatosan megy a felvetel, es annak a megallitasa nelkul tudja discardolni azt a reszt, amit eddig felvett, ha ott nem tortenik semmi erdekes, igy sporolva a hellyel, hogy folyamatosan tudjon rogziteni, amig be nem kovetkezik, amit var.
En nem tudok ilyen appot.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
tepenzed
őstag
válasz Totheground #28934 üzenetére
így van, közben találtam egy fizetős appot, de az csak 10 másodpercre képes:
[link]akkor marad a youtubera streamelés majd utólag megvágás, csak így lényegesen gyorsabban le fog merülni a készülék, a folyamatos feltöltés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Praetorianus
aktív tag
válasz domerator #28929 üzenetére
Én évek óta Evernote-ot használok. Egy évig volt Pro-m, a maradék kb öt évben csak az ingyenes. Semmi egetverő veszteség nem ért, amikor visszakerültem a basic-ba, max annyi, hogy itt (elvileg) korlátozott a havi feltölthető adat. Kevésnek tűnik az az 50 mega, de ha fájlokat nem csatolsz a jegyzetekhez, csak szöveget szinkronizálsz, akkor soha nem fogsz kifutni a keretből. Próbáld ki, szvsz a legjobb ilyen jellegű alkalmazás.
-
moleculez
veterán
válasz Praetorianus #28939 üzenetére
Képet is használ a kolléga, igaz csak párat.
-
domerator
veterán
Köszi nagyon, de én inkább képet mentek... sajnos a Onenote egy egy szakasza így ahogy én használom 50-100 mega ...
Most ebben a hónapban azt akarom kipróbálni, hogy a hónap lesz a jegyzetfüzet, a szakasz a hónap napja és a szakaszon belül egy lap egy fotó (ügyfél)
Hátha így struktúrálva könnyebben elboldogul a szinkronnal az Onenote
Semmi bajom nincs amúgy vele csak működjön.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Van olyan felhő szolgáltatás (kliens), ami automatikusan letölti az összes fájlt, és nem csak akkor, ha én megnyitom? A iCloud Drive-ot, és a Google Drive-ot probáltam. Ezek olyanok, hogy csak akkor töltődik le az adott fájl, ha megnyitom a készüléken.
Illetve létezik olyan Wifi File Transfer féle program, amivel PC-n böngészőn keresztül át tudom dobálni a cuccokat (mappástul), és a iOS-en a programon belül megtudom nyitni, illetve társítani tudom más programokkal?
indul a sörös aludni
-
wolf13
őstag
Nem tudjatok lesz az iCSEKK helyett másik app? Vagy esetleg már most is van alternatíva ,
ami megbízható is ?[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Szerintem az ingyenes EN-al az a legnagyobb baj, hogy max 2 eszkozt enged. Azaz ha van egy gep, egy telefon meg egy tablet, akkor valamelyik maris kiesik.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
galaxys80
veterán
Jött egy frissítés az AdBlock-ra. Azóta a vpn beállításokba szeretne valamihez engedélyt kérni az ujjlenyomatolvasó segítségével.
Tudja valaki, hogy egész pontosan mihez is? -
RetroJack
tag
Üdv!
Tudtok ajánlani reklám mentes RSS app-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest