- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
antocskin #35907 üzenetére
Csatlakozom, Android alatt millió és egy appot próbáltam. Az AccuWeather alapú kuka (nem győzök hálálkodni, hogy törölhetem), meg nem mondom már a szolgáltatók neveit, de tényleg mindent kipróbáltam. A legtöbb ott kezdi, hogy XVI. kerület helyett Csömör vagy Gödöllő, amit megjelöl, mert ott van valami állomás szerű, vagy nem tudom pontosan hogy hívják ezeket. Volt Dark Sky appom is, de sajnos az sem pontos,l (volt Hogy azt jelezte esik csontszáraz időben, vagy hogy napos idő van, pedig elég hideg esős idő volt) tényleg egyedül az időkép, ami leginkább pontos volt. Legalábbis Budapesten, szvsz. Egyelőre marad időkép nekem. Mivel nem autózom, gyerek van, szeretem tudni mikor milyen idő várható.
-
stvnppp
senior tag
válasz
antocskin #34542 üzenetére
Lehet, hogy rá kellene nézned újra, mert bár sokáig tényleg pakoltak bele minden szart, most az irány, hogy mindent kiszedegetnek belőle. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy jó lett, csak ráéreztek az üzenetküldő app esszenciájára: bőven elég, ha üzenetet tudsz vele küldeni és fogadni.
-
válasz
antocskin #34177 üzenetére
Egy rakatot kipróbáltam, mire rátaláltam a korábban említett kedvencemre. A linkeltjeidből például csak az első volt meg.
Amire szükségem volt, hogy minél egyszerűbben/gyorsabban tudjam átváltani pénznemek adott mennyiségeit egy másikra. Ezt a Valuta+ meglehetősen praktikus formában nyújtja - pont azt, ami nekem kell. Igen, egyszerűbb, de pont elég. Leszámítva, hogy nem tartozik hozzá widget -
RexpecT
addikt
válasz
antocskin #34099 üzenetére
Valóban lassabb lett a fizetés a régi apphoz képest, de ha Simple fiókban fizetek választod a képernyőn, és ott van is tárolt kártyád, akkor a Google vagy Facebook belépést választva csak pár másodpercet veszítesz.
Az átállás pedig a PSD2-es erős ügyfélhitelesítés miatt szükséges.
-
antocskin
tag
válasz
antocskin #34121 üzenetére
****és abban meg egyáltalán nem vagyok biztos, hogy szabályos/jogszerű eljárás az, hogy egy kifizetett (megvásárolt) alkalmazást eltávolítanak mindenféle ellentételezés (pl. visszafizetés) nélkül. Esetemben a fentebb írt DataMan Pro-ra gondolok.
Ez kb. kicsit olyan mintha vennék a MediaMarktban egy TV-t használom három hónapig, aztán elköltözök és az új lakásban már nem működik a TV.
Mert ok hogy le lehet tölteni bármikor a megvásárolt alkalmazásoknál, de később egy újabb oprendszeren már nem biztos hogy rendesen fog műxeni.
-
dptrsk
addikt
válasz
antocskin #33087 üzenetére
jegyzet: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod amit akarsz tudni, elmented.
e-mail: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod a címzettet, beírod, amit akarsz tudni, elküldöd.A második küldésnél már fel fogja ajánlani a saját címedet a 3.-4. karakter után. Tehát 5 gombnyomással több, mint egy jegyzet app, cserébe online, bárhonnan elérhető.
Sőt ha létrehozol egy szabályt a leveleződben, hogy a (nincs tárgy), saját magam feladótól érkező levelekre tegyen (sárga) jegyzet címkét, akkor 1 kattintással látod az összes jegyzetedet egy mappában.
Esetleg töltsd le a Telegram Messenger-t és a Saved messagesbe tudsz írni, ott lesz időbélyeg.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
antocskin #30912 üzenetére
És azt be lehet benne állítani, hogy egy mappába ugráskor ne nyissa meg az első olvasatlan levelet? (Nekem ez azért fontos, mert én úgy szoktam meg, hogy ha halasztani akarok egy feladatot, akkor olvasatlanná teszem, hogy el ne feledkezzek róla. A szundi nem jó, mert az irodában az outlook nem tudja, hogy ipaden szundiztam egy levelet)
-
univerzita
addikt
válasz
antocskin #29538 üzenetére
Most próbáltam. Csatlakoztam a iPad -el a gépre majd megnyitotam a programot ( iFanBox a neve) majd megnyitotam Instal App(ipa ) részt és megnyitota a Mobile Aplikácions a gépen és itt már nem csak 4-5 ipat mutatott hanem 40-50 -et. Kettőt próbakén fel is telepítettem.
-
univerzita
addikt
válasz
antocskin #29535 üzenetére
Nem. Igaz nekem is csak 4-vagy5 van ott,lehet hogy a iTunes frissítésel törölte a Apple. Viszont a program amivel már több aplikáció,,ipa "fájlt már régebben vissza tettem ha megnyitom akkor mutassa a összes aplikációt amit idáig letöltöttem a stórból. Majd kipróbálom hogy amiket csak a program mutat hogy tudok -e közülük telepíteni.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
antocskin #29283 üzenetére
A vezérlőközpontban csak a kapcsolódást tudod engedélyezni avagy nem. Kikapcsolni csak a beállításokban lehet. Ezért 3 állású a kapcsoló. Kapcs. eng./nem eng. és kikapcsolva. Ennak az az értelme, hogy ha engedélyezed akkor semmit nem kell várni, azonnal kapcsolódik, fogyasztani meg nem fogyaszt észrevehetőt az eszközök keresése így nyugodtan bekapcsolva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest