- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
-
wolf13
őstag
Rákeresek valami rémlik. Ha jól emlékszem hasonlóan működik , mint a cydiaba az iCleaner.
Nincs JB a telefonon, nem is áll szándékomban törni. Viszont érdekelne milyen alternatíva van Facebookra.
Bár az asszony lehet nem örülne nekiMagamnak már rég megoldottam volna, simán nem használnám.
Köszönöm a válaszodat.
-
Diokhan
addikt
Droidon nekem is az tetszett, hogy amikor modnjuk minden reggel köszöntem valakinek viberen, akkor csak a "Jó reggelt és szép napot kivánok"-ból a "Jó"-val kellett kezdeni, utána csak felül nyomkodni és be írta a szöveget végig. Viszont most iOS-en annyira kényelmes a gyári billentyű, hogy nem érzem szükségét annak, hogy le cseréljem. Anno azért is volt jó a swiftkey droidon mert a HTC gyári billentyűzete annyira pontatlan volt, hogy többet töröltem vissza, mint amennyit írtam. iOS-en viszont a gyári bill nagyon pontos, nem kell vissza törölni.
-
Diokhan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest