- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
peugeotmate #49179 üzenetére
Ha tiktokhoz kell valami videó részlet, akkor mindig úgy "szedem össze" youtube-ról, azt hiszem ilyen ~10 perc körüli volt a legtöbb amit rögzítettem, de nem volt vele gond.
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
peugeotmate #49177 üzenetére
A gyári képernyőrögzítő alkalmazás nem jó?
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok, iPad 10-re mi a legjobb screen és rendszerhang felvevő app (egy 2 órás meetinget tervezek hanggal rögzíteni, ne a mikrofonon keresztül vegye a hangot)? Hasonló kéne mint az OBS Macre. Köszi!
-
zoli62
addikt
válasz
consono #49173 üzenetére
Fordítva sok értelme nincs lebutított alkalmazásokat számítógépen futtatni. Ez csak az Apple heppje,, Windowson és Linuxon ez nem divat. Macen asztali webhelyeket illik használni, amik tartalmilag többet tudnak, mint a lebutított alkalmazások. . Én például pont egy ilyet tesztelek most, az asztali webhely tartalmilag sokkal többet tud, mint a Macen is futó iPad/iPhone alkalmazás.
-
zoli62
addikt
Mivel a 18-as Developer Béta tapasztalataim szerint nem biztos, hogy automatikusa átvált az új számozásúra (26), ezért az iPad Air 2020-asomon váltottam 26-os Fejlesztői Bétára. Vannak érdekes újdonságok, mint például beállítható az, hogy az appok alapértelmezetten teljes képernyöben nyíljanak meg, vagy pedig átméretezhatőek legyenek. Ez is azt bizonyítja, hogy az iPadOS már közelebb van a macOS-hez, mint az iOS-hez.
-
Az iPad 2025 elvileg támogatja a PD 3.0-t, de a Toocki kábel LCD kijelzője nem írja ki:
-
Süvi
őstag
Igen, ez csak azokra vonatkozik, akik jogosultak rá, azért is írtam a fórumtársnak, mert iskolába keres a kislányának.
Bár szerintem az Ipad2025 olyan jó lett, hogy ha nincs speciális igény, akkor felesleges Airt vagy Pro-t venni, ott meg sajnos nincs Pencil és a kedvezmény se olyan jelentős -
Süvi
őstag
válasz
Sch0ll #49152 üzenetére
El is indult az idei Iskolakezdési akció. Ajándék Pencil Air és Pro esetében.
-
Kornel1212
csendes újonc
Sziasztok!
Adott egy 5. generációs iPad. Az imént cseréltem benne akkut-t mert teljesen meghalt. Viszont valamilyen oknál fogva, ezután sem ad életjelet. Esetleg valami tipp valakinek, hogy mi lenne a megoldás, valamint hogyan tudom letesztelni, hogy a töltőcsatlakozón keresztül kap-e áramot? Válaszokat köszi. -
-
MLA
aktív tag
válasz
peugeotmate #49160 üzenetére
Én iPad (11.gen) -nek kerestem.
-
MLA
aktív tag
Az 1.gen Apple Pencil biztos kompatibilis a APPLE 11-INCH IPAD (2025) WI-FI 128GB , mert én nem találom a kompatibilitási listában.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Sch0ll #49152 üzenetére
Szia!
Én még a kettővel azelőttit (9es) használom jegyzetelni, bőven elég lesz, pdf szerkesztésre (beleírásra, rajzolásra), olvasásra, böngészésre, YT-ra hibátlan kis gép.
Az ESR ceruzát nem próbáltam és amúgy én nem szívesen költök egy eszközre az indokoltnál többet, de az apple pencil (még 1.genes, már 3 éve megvan) az utolsó fillért is megérte, így én azt mondanám vedd azt, hosszú távon tuti nem bánod meg. Sose volt vele bajom, nagyon jól bírja az akksija, gyorsan tölt.
-
Sch0ll
újonc
hello,
lányomnak szeretnék egy Ipadet sulira jegyzetelésre, YT, böngészésre stbsb
ezt néztem ki:
APPLE 11-INCH IPAD (2025) WI-FI 128GB,
gondolom ez megfelel erre a célra.
nem tudom milyen pent válasszak ?
azt olvastam, hogy ez a pen Apple Pencil (USB-C) megfelelő hozzá.
köszönöm a segítséget előre is -
-
Bilux
veterán
Ez a spigen paper like kijelzővédő elég fura. Más márka matt üveget tudnátok javasolni iPad Pro 11 M4
-
Nyugi srácok, ebben a melegben ne idegesítsétek magatokat, nem kell egymást piszkálni.
-
-
-
DanielLong
senior tag
válasz
DanielLong #49136 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy az M1 ipad pro főkamerája 28mm-es fókusztávval rendelkezik, ehhez képest az iphone-oké 26mm, az én telóm meg 24mm. Sajnos az ipad mini szériáról semmi infót nem találtam.
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Egy speciális alkalmazást használnék munkához és ehhez fontos lenne tudnom, hogy van-e különbség az ipadek hátsó főkamerájának látószögében? Most egy 2021-es ipad pro-t használok és ezen elég szűk a látószög. Esetleg akinek van tapasztalata más 2021 után megjelent ipadről, kérem ne tartsa magában. Továbbá az is érdekelne, hogy egy iphone-nak a fő kamerája ehhez képest szélesebb látószögű-e. Előre is köszi a válaszokat! -
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPad 9 genem, és most vettem egy 11 gent. Próbálok átköltözni az újra, egy ideig megy szépen, majd nagyon belassul, végül "A folytatáshoz vigye közelebb az eszközt" hibakóddal eldobja a dolgot. Egymás mellett van a két ipad, közelebb nem lehetséges
Kb a router mellett van mind a kettő, a wifivel semmi gond nincs.Találkozott már valaki hasonlóval? Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
-
-
Rage47
veterán
Szerintetek ez kijelzőcsere vagy valami kábel lecsatlakozott? Láttatok már ilyet? iPad Air 2.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Laikusként kérdezem, hogy kollégám iPad(A16) tabletjére miként tudok filmeket másolni? PC-re rádugva szépen felismeri látom az internal storage-t, de a másolásra kattintva semmi nem történik. -
dussy
őstag
Sziasztok!
Elő közvetítés (M4 sport) állandóan megszakad, lefagy 2022es iPad-en. Több böngészőt próbáltam, mindenhol ugyan az a jelenség. Azonos wifire csatlakoztatott iPhone-nál nincs ilyen probléma.
Esetleg ötlet valakinek? -
SharpSA
veterán
válasz
lazoltan #49114 üzenetére
Ez másodjára sem sikerült, gondolom ez lesz a jó hivatkozás.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Nemrégiben vettem egy iPhone-t sok-sok év androidozás után. Aztán annyira beszippantott az Apple érzés, hogy hirtelen felindulásból vettem egy iPad Mini 7-et. Viszont nem maradt pénzem a Pencilre. Van olyan toll ami ajánlott, megközelítőleg van olyan jó mint az eredeti?
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ipad 11 (A16) hoz szeretnék tokot vásárolni. Létezhet, hogy ugyanolyan tok kell rá, mint az iPad air 11genhez? -
alba-regia
aktív tag
Naptár appban be lehet valahogy állítani, hogy ne törje meg a hetet hóváltáskor (havi nézetben)? Előre is köszönöm!
-
nonsen5e
veterán
Pár hete elkezdett olyat csinálni a tablet (ipad 9), hogy ha lezárom a kijelzőt, akkor legyilkolja az Apple Books alkalmazást és ezzel kitöröl mindent amit az adott session alatt a könyvbe írtam ceruzával.. Restart természetesen volt. Tárhely van, semmi más alkalmazás nincs nyitva, stb... Találkozott már valaki hasonlóval? Ez így borderline használhatatlanná teszik az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest