- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
Sch0ll #49152 üzenetére
Nekem van az iPad 2025 (A16)-hoz USB-C-s Apple Pencil, ESR Digital + és filléres alis is. Egyik sem nyomásérzékeny, arról így nem tudok nyilatkozni, jegyzeteléshez használom őket, oda nem is kell. Az ESR nagyon közel áll reakcióidőben, használhatóságban a Pencilhez, viszont amiért mégis a Pencilt javasolnám az az, hogy az ESR-t a tetején külön be kell kapcsolni 2 koppintással és 5 perc tétlenség után kikapcsol, míg a Pencilt párosítás után csak kezedbe fogod és használod, nem kell vacakolni vele. Szerintem ez olyan kényelmi többlet, ami elsőre nem tűnik nagynak, de a mindennapi használat során nekem mégis jelentős.
Az alis 1000 Ft-os meg nem jelzi ki a töltöttséget rendesen, hiába van rajta 4 led. Mondjuk gyereknek firkálgatni az is megteszi, de folyamatos jegyzetelésre nem annyira alkalmas.
Egy ilyen cuccnak valóban az a lényege, hogy használod és kész, nem akarsz odafigyelni a menedzselésére. -
Süvi
őstag
válasz
Sch0ll #49152 üzenetére
El is indult az idei Iskolakezdési akció. Ajándék Pencil Air és Pro esetében.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Sch0ll #49152 üzenetére
Szia!
Én még a kettővel azelőttit (9es) használom jegyzetelni, bőven elég lesz, pdf szerkesztésre (beleírásra, rajzolásra), olvasásra, böngészésre, YT-ra hibátlan kis gép.
Az ESR ceruzát nem próbáltam és amúgy én nem szívesen költök egy eszközre az indokoltnál többet, de az apple pencil (még 1.genes, már 3 éve megvan) az utolsó fillért is megérte, így én azt mondanám vedd azt, hosszú távon tuti nem bánod meg. Sose volt vele bajom, nagyon jól bírja az akksija, gyorsan tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest