- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schor
tag
Sziasztok!
Van egy Ipad air 5 -öm, ami alig használok, mert túl nagy nekem. Főleg jegyzetelésere használtam, amihez továbbra is szükségem lenne egy Ipad-re.
Szeretnék helyette egy minit venni.
Mit gondoltok egy Ipad Mini 5-öt megéri még megvenni? -
schor
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Először volt egy ESR, ami tökéletes volt, a duplatapi kivételével. Megvettem a gen.2-t, de már bánom.
Szinte kizárólag jegyzetelesre használom, amire ez bőven sok. -
-
schor
tag
válasz
moleculez
üzenetére
Persze, attól függ, hogy mik a preferenciák.
Én ritkán nézek rajta filmeket, nekem az elsődleges felhasználás a jegyzetek készítése Apple Pencillel. Emiatt döntöttem az állandó paperlike fólia mellett.
Remélem, az általad választott megoldás megfelel majd az elvárásaidnak.
-
schor
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
[link]
Nekem ilyen ESR van, igaz, már vettem egy Apple Pencil 2-t is, de az ESR is tökéletesen működik. Tulajdonképpen nem is érte meg a váltás. Egyetlen hiányossága van, az oldalán taperolással váltás nincs rajta.
Ha ez nem olyan fontos, szerintem szuper választás. Az ESR eleve egy jó név, eddig egyik termékükben sem csalódtam. -
schor
tag
Sziasztok,
Ipad Air 5 -re szeretnék jó minőségű paperlike fóliát venni.
Jelenleg egy Spigen üvegfólia van rajra, azon pedig egy mágneses ESR paperlike. Eleinte jó megoldásnak tűnt, a mágnesek jól tartanak, csak időközben kissé vetemedett, amitől a széleken néhol nem illeszkedik tökéletesen, vagyis az írás, rajzolás ott akadozik. Baromi zavaró. Az pedig különösen bosszantó, hogy ez az ESR fólia egyáltalán nem volt olcsó.
Mivel sokkal többet használom a Pecillel, így logikusnak tűnik, hogy egy állandó paperlike fólia kerüljön rá.Tudnátok ajánlani valamit, ami már bevált?
Túl nagy a választék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Arc Raiders
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Marathon (2025)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest