Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
Nagyon jó tartalom fogyasztásra telefonnal szemben. Dolgozni...attól függ, mit csinálsz. Én csomószor kell (nem kell, de így szoktam gondolkodni) kinyomtatott tervekre jegyzetelnem, firkálnom, ezt teljesen ki tudom váltani ipaddel, ráadásul minden nálam van. Word doksit írni is hibátlan, akár autóban/repülőn is. (nyilván utasként
) -
Cyberbeni
addikt
YouTube reklámok nézésére én biztos nem vennék iPadet. Plusz több, mint egy éve nem jött új iPad, ha a legújabb kell, akkor már megvárnám a következő szériát. De egyébként meg alap felhasználásra inkább iPad 9. Vagy ha a céges laptophoz használt usb-c hubbal esetleg ki akarod tenni monitorra, akkor iPad Air 5. De ahelyett is azért megfontolandó, hogy iPad 9 plusz egy 10W-os Intel procival szerelt mini PC. Vagy 100k alatt lehet kapni normális 32"-os full hd tv-t, abból ha veszel 2-t, azon több youtubeot lehet nézni, mint az iPad 10-en és árban kb ugyanott vagy.
De ha játszani is akarsz rajta, akkor jó az iPad.
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Hogy felesleges vagy sem, azt megmondani én nem tudom.
Szerintem érdemes valahol megnézned élőben is, hogy neked tetszik-e az iPad működés közben (Media Markt vagy iStyle) vagy ha egyből vásárlásra adnád a fejed, talán egy használt készülékkel is tehetsz egy próbát, így kisebb a befektetett összeg és az anyagi veszteség, ha mégis túladnál rajta.Kellemesebb a nagyobb kijelzőn tartalmat fogyasztani, az biztos. A lányon pl. nagyon szívesen nyomkodja.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Szerintem érdemes valahol megnézned élőben is, hogy neked tetszik-e az iPad működés közben (Media Markt vagy iStyle) vagy ha egyből vásárlásra adnád a fejed, talán egy használt készülékkel is tehetsz egy próbát, így kisebb a befektetett összeg és az anyagi veszteség, ha mégis túladnál rajta.