Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Marathon (2025)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest