Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arch Linux
- Asztrofotózás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest