Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Sajnos nem! Az első cserekor körbejártam a témát és gyári aksit sehol se tudtak bele rakni.
Fel is púposodott kb 1 év után az első. Másodiknak más másik helyre vittem, de itt is talán pont ugyan az a márkájú utángyártott aksi került bele idén augustusban, tehát még garis, de nincs nyoma púposodásnak, csak újraindulgat.
És merülni se merül drasztikusabban.@koma106: Áh, csak újonnan vennék iPad-ot, így a 3. gen iPad Air kilőve. Új iPad 9, 10-et nézek én is. Ezek körül mind a kettő visszalépés kijelzőben? UPDATE: Úgy látom igen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fel is púposodott kb 1 év után az első. Másodiknak más másik helyre vittem, de itt is talán pont ugyan az a márkájú utángyártott aksi került bele idén augustusban, tehát még garis, de nincs nyoma púposodásnak, csak újraindulgat.
És merülni se merül drasztikusabban.