- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Sajnos nem! Az első cserekor körbejártam a témát és gyári aksit sehol se tudtak bele rakni.
Fel is púposodott kb 1 év után az első. Másodiknak más másik helyre vittem, de itt is talán pont ugyan az a márkájú utángyártott aksi került bele idén augustusban, tehát még garis, de nincs nyoma púposodásnak, csak újraindulgat.
És merülni se merül drasztikusabban.@koma106: Áh, csak újonnan vennék iPad-ot, így a 3. gen iPad Air kilőve. Új iPad 9, 10-et nézek én is. Ezek körül mind a kettő visszalépés kijelzőben? UPDATE: Úgy látom igen!

Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fel is púposodott kb 1 év után az első. Másodiknak más másik helyre vittem, de itt is talán pont ugyan az a márkájú utángyártott aksi került bele idén augustusban, tehát még garis, de nincs nyoma púposodásnak, csak újraindulgat.
És merülni se merül drasztikusabban.