- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jaroslav #47384 üzenetére
“Az pedig valóban elképzelhető, hogy hosszútávon tényleg menedzseli a rendszer a letöltött és tárolt adatokat.”
Ebben annyira nem bíznék.
Nálunk van a családban egy i11-es, amin kb a kora nyári beüzemelése óta egész ezidáig 29GB foglalt területet mutat a “Rendszeradatok” az iPhone-tárhely menüben, a 64GB tárhelyből.
Mondjuk az lehet, hogy valóban lenne benne dinamikus kezelés, mert végülis a szabad hely nem fogyott még el rajta és egyszer azt szeretném amúgy kipróbálni vele (ha megint a telefon közelébe tudok kerülni), hogy elkezdek legmagasabb minőségben videót felvenni és lerakom a telefont percekre az asztalra.
Ha videózás közben valóban csökkenteni fogja a Rendszeradatok méretét a videózás érdekében, akkor igaz lesz az állítás. 😁 -
Parson
addikt
válasz
jaroslav #47382 üzenetére
Nézted már esetleg az 'Akták' / 'Files' (remélem magyarul vhogy így van, mert nálam németül 'Dataien') applikációt (egy kék mappa az ikonja). Azon belül applikációnként is lehet nézni öket...
Na most gondolom itt a direktben letöltött és tárolt adatok vannak csak, mert az összes automatikusan letöltött és használt adatot a rendszer automatikusan (temporary adatként) kezeli, úgyhogy emiatt is van az, hogy 'csak simán használd a rendszert', de ezzel nem mondtam újat sztem. -
-
consono
nagyúr
válasz
jaroslav #39937 üzenetére
Azért a youtube nagy paperlike imádata leginkább a fizetős influenszerek miatt van... Nekem első kézből nincs tapasztalatom, de cimborám használt gyári paperlike-ot. Mikor egy év után leszedte, hogy cserélje akkor jött rá, hogy milyen szép is az iPad kijelzője... Nem ment vissza a másik fólia. Ja, ez még a "régi" iPad Pro volt.
-
Kapanyél
őstag
válasz
jaroslav #39934 üzenetére
Ez nem kásás, nincs durva moiré hatás, így nem zavaró. De nem tudom pontosan, milyen típusú ez a fólia, már rajta volt.
Nem emlékszem jobbnak a pixel2pixel kontrasztot és úgy általában a vonalálességet sem a régin. Nyilván egy víztiszta üveg kevesebb zizit jelent, de együtt tudok élni vele, fel sem tűnik, ezért nem merült föl a csere (főképp, mert az üveg tényleg idegesítően csúszkál és maszatos folyton). Ez már miniLED-es, ami önmagában fegyvertény - nekem nincsen hiányérzetem, szuperjó a HDR videók bámulása. Jelenleg csak egy glossy laptopom van, de az meg OLED, amellett azért a iPad is elvérzik…
A lényeg, hogy a jó matt fólia nem ront az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest