- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
chester91 #10637 üzenetére
Az első 2 mondatod valahogy ellentmond egymásnak, de sebaj, nálam megvan a 10h, mint látod 2 nap után tartok 7h+ és 58%-nál, tehát még van benne kb 3,5 óra használat.
Nyilván minden a beállításoktól függ, felesleges megmagyarázni, hogy mitől több a másiknál, nincs két egyformán telepített eszköz, én használom és nekem megvan a 10h uh. ezen kár gondolkodni. Zenehallgatásra, sorozatnézésre és böngészésre használom valamint RR3 és egy-két logikai játékot iy nyomok, közben szinkronizál is.(#10638) univerzita
Még nincs magyar vonatkozás, se szinkron, se felirat, amúgy úgy működik mint egy normális lejátszón, pillanatok alatt kiválasztható a hang v. a felirat, a kezdetekhez képest már bővült a kínálat és iPaden egész jó a minőség, BD-lejátszón meg jó a HD valamint jön az 5.1 is. -
_adaml21_
őstag
válasz
chester91 #10487 üzenetére
Valóban nem szerepelt az irományban a külföldi készülék, én egy kicsit továbbgondoltam, és a partnerogsm-től vásárolt iPad Air-emet, amihez UK töltő jár, józan átgondolás után tekinthetem "külföldinek".
A jogi dolgokba én nem nagyon szeretnék belemenni, mert a fórumozók többségével egyetemben én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hosszabbodik-e a garancia, kapok-e új készüléket. Mert lássuk be, anyagilag nagyon nem mindegy, ha esetleg később eladnám.
A tapasztalataim alapján pedig a garanciázás így történik, ahogy a hozzászólásomban leírtam, nem tudom, abban van-e olyan, amivel nem értesz egyet, és vitatkoznál rajta?
-
_adaml21_
őstag
válasz
chester91 #10465 üzenetére
Ez egyáltalán nem értékesítői parasztvakításnak való bedőlés, hanem 6 év tapasztalata, mely alatt garanciáztattam elég sok iPhonet és iPadet.
Ezek között volt Telekomos iPhone, külföldi független iPhone, és iStyle-nál vásárolt iPhone, és ugyanígy, külföldi és hazai forgalmazótól vett iPad.
És a garancia pontosan úgy működik, ahogy mondtam - ha hazai forgalmazó, újraindul az 1 év, ha nem, akkor az eredeti készülék garanciája marad, illetve ha 3 hónapnál kevesebb maradt, akkor 3 hónap gari.Az az állításod, hogy "amennyiben fő eszközt cserélnek..." azért nem helytálló, mert minden esetben a teljes készüléket cserélik egy újra (pontosabban refurbre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest