- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Themes #10714 üzenetére
Nekünk ilyen van, ma is rendeltem 3db-ot (baráti kör)
-
törölt tag
-
danilla
őstag
Párom minijére felraktam és az elején nekem úgy tűnt, hogy jó lesz. De nagyon panaszkodik, hogy sokszor "bezuhan". Leginkább külső alkalmazásoknál nagyon lassú (pinterest, facebook, chrome, játékok), olykor össze is omlanak. Este vissza is rakom neki a 8-at, én nem ajánlom.
-
Noanme
csendes tag
-
törölt tag
Akár feltelepíthető lesz, akár nem, én nem biztos, hogy felteszem a Mini 2-mre, mert tartok attól, hogy lassulni fog, én pedig épp a gördülékeny működés miatt váltottam anno iPad-re. Lehet, hogy érdemes lesz várni vele, meghallgatni a tapasztalatokat azoktól, akik felteszik és használják.
-
Auratech
őstag
Vigyázz, hogy a fedél mágnese ne ragadjon meg picuri fémszilánkot, mert észrevétlen a bolyhos anyagba csücsülve csak lecsukott állapotban, némi nyomás hatására képes karcolgatni az üveget. Nekem sikerült..
ha nem is durván.
Az üvegfólia a legjobb megoldás, ha biztonságosan és tartósan kívánod megvédeni a százezer forintos kategóriájú vágódeszka üveglapját. Nyitott állapotban simán ráeshet kulcscsomó, töltőtoll, kavics, gemkapocs, tű... csavar... Nyitva is elejtheted és ha rápuffan bármi fémre, kavicsra, ott maradhat a nyoma, ha be nem törik és akkor nagyon frusztrálódik az ember.
Amikor az iPad4-et (2012-ben) kivettem a dobozból tesóm nézegette és elejtette a márványra fél méter magasból, mert kicsúszott a kezéből. A használat 3. percében behorpadt a sarka. Amúgy még hibátlanul megy.
Az Air2-re meg nagyon vigyázok, mert sokban van. Nem úgy, hogy buborékfóliában nézegetem, mert hozom viszem, "dobálom" a kocsiba, táskába, bringával, hanem tokkal, fóliával bevédve elfogadható kompromisszumokkal biztonságban tudom. -
Larry303
addikt
ha jól emlékszek innen, de a többi gépen lévő (win/droid) megbokrosodott tőle, szal nekem nem működött rendesen...telómon fontosabb mint ezen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air - 16 GB
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest