- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
az akkumulátor élet tartalmával kapcsolatban érdeklődnék azoktól, akiknek már legalább 1 éves tapasztalata van, hogy mennyire romlik a kapacitás?
adott egy májusban vásárolt retina mini, nos, elég sokat használom mivel mellette nincs annyira szükségem laptopra, sokat youtube-ozok hd-ban, ill. Internet, zenét hallgatok WiFin zárt képernyő mellett, némi játék, napközbeni fényerő ~80%-osan használom de van amikor teljesen feltekerem, félhomályban vagy teljes sötétben nullára, vagy 20-30%-rá.
még 3 évig nem nem akarok se hozzá nyúlni, se eladni.
1-2 év, esetleg hosszabb idő elteltével kinek hogy változott az akkumulátor üzemidő?más, volt anno első generációs iPadem, az tényleg minimálisan melegedett, a mostani azért sok HD után már olyan, hogy nem a tok hátulját fogom hanem a covert is inkább hátra hajtom, mert az alsó rész érezhetően meleg. nem nagy probléma, inkább legyen gyors és tudjon melegedni, minthogy...
egyébként ennyi idő után is úgy látom a legjobb választás volt kisebb méretű modellt választanom, ágyban vagy kanapén könnyebb mint a nagy, és azt nekem kényelmetlen tartani (nem szeretem ki támasztani, jobb kézben hogy érzem milyen vékony, könnyű). mikor van lehetőségem meg nézem a nagyobb iPadeket, amik nekem túl nagyok, talán 1 alkalommal lenne jobb, mikor szemináriumon ülök és másfél óráig fektetve nagyban látom a doksit. ki megyek az udvarra kézben viszem ki, alig van súlya, kicsi, nem kell még támasztani, kézben tok jól elérhető az összes billentyű. remélem ezzel tudtam annak segíteni aki a két méret között hezitál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest