Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

az akkumulátor élet tartalmával kapcsolatban érdeklődnék azoktól, akiknek már legalább 1 éves tapasztalata van, hogy mennyire romlik a kapacitás?
    adott egy májusban vásárolt retina mini, nos, elég sokat használom mivel mellette nincs annyira szükségem laptopra, sokat youtube-ozok hd-ban, ill. Internet, zenét hallgatok WiFin zárt képernyő mellett, némi játék, napközbeni fényerő ~80%-osan használom de van amikor teljesen feltekerem, félhomályban vagy teljes sötétben nullára, vagy 20-30%-rá.
    még 3 évig nem nem akarok se hozzá nyúlni, se eladni.
    1-2 év, esetleg hosszabb idő elteltével kinek hogy változott az akkumulátor üzemidő?

más, volt anno első generációs iPadem, az tényleg minimálisan melegedett, a mostani azért sok HD után már olyan, hogy nem a tok hátulját fogom hanem a covert is inkább hátra hajtom, mert az alsó rész érezhetően meleg. nem nagy probléma, inkább legyen gyors és tudjon melegedni, minthogy...

egyébként ennyi idő után is úgy látom a legjobb választás volt kisebb méretű modellt választanom, ágyban vagy kanapén könnyebb mint a nagy, és azt nekem kényelmetlen tartani (nem szeretem ki támasztani, jobb kézben hogy érzem milyen vékony, könnyű). mikor van lehetőségem meg nézem a nagyobb iPadeket, amik nekem túl nagyok, talán 1 alkalommal lenne jobb, mikor szemináriumon ülök és másfél óráig fektetve nagyban látom a doksit. ki megyek az udvarra kézben viszem ki, alig van súlya, kicsi, nem kell még támasztani, kézben tok jól elérhető az összes billentyű. remélem ezzel tudtam annak segíteni aki a két méret között hezitál.

Új hozzászólás Aktív témák