Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoldierL
üzenetére
Volt hasonló tokom nekem is, árban ezen a szinten mozgott, de nagyon gagyinak találtam. A gumi, ami a műbőrt és a műanyag vázat összetartott pillanatok alatt eltűnt, és így már nagyon nehezen állt meg az iPad, mert nem illeszkedett normálisan a vájatba. A logó szabadon volt, de ha csak nem ejtesz közvetlenül rá valamit, akkor esélytelen, hogy megkarcolódjon. Mindenesetre én három hónap használat után cseréltem egy egyszerű gumitokra, az jobban bevált. Ja, és ne értsen félre senki, ezzel a hozzászólással nem a fenti tokot akartam minősíteni, csupán a saját tapasztalatom írtam le egy hasonlóval. Ez valamennyivel jobban néz ki (és sokkal jobb állapotban van).
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest