- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
5300 - 5201
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Ja engem is ez húzott fel. Egyik este fogtam azt' letéptem

És rá sem lehet rendesen simítani pl egy bankkártyával mert a kijelző közepén erő hatására majdhogynem behajlik az üveg...legalábbis air-en. Bezzeg iPad 2. Arra véletlenül még egy vas ollót is ráéjtettem es semmi baja nem lett, olyan masszív volt. Meg vastag
-
Ragnar95
félisten
-
legiaap
félisten
Ti használtok screen protectort? Ma elgondolkoztam, hogy veszek.
-
mrkorooo
aktív tag
Plexben van remote access is – persze ahhoz legalább 1ik oldalon kell direkt IP-vel rendelkezned, vagy legalábbis jogosultsággal port forwardingra.
Esetleg valami rendes leírást nem tudnál adni? Mert kerestem de semmi,itt ph-n is voltak próbálkozások de semmi...
-
silmatauki
őstag
Plexben van remote access is – persze ahhoz legalább 1ik oldalon kell direkt IP-vel rendelkezned, vagy legalábbis jogosultsággal port forwardingra.
-
mrkorooo
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy a számítógépemen lévő filmeket távolról le tudjam játszani iPaden?
Tudom, hogy volt már, le is mentettem a leírást könyvjelzőbe, de sajnos elveszett

Link is jó lenne!

Plexet telepítsd pl mindkét eszközre.
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy a számítógépemen lévő filmeket távolról le tudjam játszani iPaden?
Tudom, hogy volt már, le is mentettem a leírást könyvjelzőbe, de sajnos elveszett

Link is jó lenne!

-
Tibee86
nagyúr
"Annyiért már Macbook-ot vennék inkább, nem egy nagy kijelzős iPhone-t. "
Soxerencsét pl. az ölben történő webböngészéshez
Plusz a min. kétszer magasabb súlyhoz & az Air-eknél a botrányosan sz@r képernyőfelbontáshoz. Sokmindenben jobb az iPad, ha az ember “csak” szórakozik.Látod pont ez a bajom vele, hogy "csak" szórakozásra jó negyed millióért. Persze ha van rá keret akkor miért ne, mondjuk akkor se vennék ennyiért, de ez csak az én véleményem.
-
silmatauki
őstag
-
Mister_X
nagyúr
Ez SZVSZ korrekt ár egy 3G-s Mini1-ért.
Szerk: látom (lásd a sarkán a sérülést), hogy volt már leejtve. Akkor nem is olyan előnyös a 45k – próbálj egy kicsit alkudni, arra hivatkozva, hogy ki tudja, milyen feszültségek lettek a gépben a leejtéstől, és hogy ki tudja, amiatt mikor törik el (magától) az üveg...
Üveg? Nm valami plexi van az iPadekbem? Az én Airem kijelzőjét is előbb sorolná műanyagnak, mintsem üvegnek (a hangja alapján + sett már le 1.80 magasról).
-
mrkorooo
aktív tag
240?
Annyiért már Macbook-ot vennék inkább, nem egy nagy kijelzős iPhone-t. 
Mondjuk tuti vissza fogod küldeni, mert ha nem is csinálja, te már annyira rá vagy izgulva erre a "pattogásra", hogy mindig azt fogod hallani.
local1: Nem érzékeli úgy, ha tovább marad töltőn. Ahogy írja is, a teljes feltöltés óta rá lett töltve, csak abban az esetben írja ezt ki.
California1: Pedig nem egy esetről lehetett már ezen a fórumon is olvasni. Tokban mondjuk érdekesen színeződne el, meg úgy az elhajlás is azért nehezebb dió.
Én is annyiért vettem meg a legelején

-
Chereiose
addikt
Szerk: látom (lásd a sarkán a sérülést), hogy volt már leejtve. Akkor nem is olyan előnyös a 45k – próbálj egy kicsit alkudni, arra hivatkozva, hogy ki tudja, milyen feszültségek lettek a gépben a leejtéstől, és hogy ki tudja, amiatt mikor törik el (magától) az üveg...
Igaz van rajta pár feltűnő karc, és egy nagy ütés is.
Olyan kéne nekem, amire van még gari is, 50K körül.Igen egy alkut lehet megér.
-
silmatauki
őstag
Használt Ipad miniért mennyit érdemes max adni? 45K, vagy az is sok érte? (amire mondjuk már gari sincs)
-
Chereiose
addikt
Használt Ipad miniért mennyit érdemes max adni? 45K, vagy az is sok érte? (amire mondjuk már gari sincs)
-
szabogabor10
veterán
Plusz a min. kétszer magasabb súlyhoz & az Air-eknél a botrányosan sz@r képernyőfelbontáshoz. Sokmindenben jobb az iPad, ha az ember “csak” szórakozik.Igen. Nekem a 15"-os notebook-om nagyon nem kényelmes se fekve, se ölben tartva. Olvasáshoz, szórakozáshoz mindenképp jobb egy tablet szvsz. Munkára meg egyértelműen notebook.
-
silmatauki
őstag
240?
Mondjuk tuti vissza fogod küldeni, mert ha nem is csinálja, te már annyira rá vagy izgulva erre a "pattogásra", hogy mindig azt fogod hallani.
local1: Nem érzékeli úgy, ha tovább marad töltőn. Ahogy írja is, a teljes feltöltés óta rá lett töltve, csak abban az esetben írja ezt ki.
California1: Pedig nem egy esetről lehetett már ezen a fórumon is olvasni. Tokban mondjuk érdekesen színeződne el, meg úgy az elhajlás is azért nehezebb dió.
Plusz a min. kétszer magasabb súlyhoz & az Air-eknél a botrányosan sz@r képernyőfelbontáshoz. Sokmindenben jobb az iPad, ha az ember “csak” szórakozik. -
Tibee86
nagyúr
Vennék majd valamikor ezert is kerdeztem....
Hogy ne legyek off eddig elegedettek vagyunk az im3-al (Kopp kopp)Ez itt elég off, de nyugodtan vegyél, pár milliót eladtak már, néhány hibás mindig lesz, de nincs akkora gond, mint mondjuk az i5 kopásával, ami minden fekete darabnál adott volt. Itt 2 embertől olvastam, hogy az i6 elhajlott, de mindkettőnek cserélték garanciában, a fugát meg a farmer sajnos meg tudja színezni, de radírral lejön.

-
California1
őstag
240?
Vennék majd valamikor ezert is kerdeztem....
Hogy ne legyek off eddig elegedettek vagyunk az im3-al (Kopp kopp) -
Tibee86
nagyúr
Elvárom, hogy egy 240 ezres gép ne színeződjön el, és pláne ne pattogjon hangosan teljesen váratlanul.
240?
-
California1
őstag
Jogos, de valahogy az Apple nincs mostanság a helyzet magaslatán úgy néz ki. Air 2 nem úgy sikerült ahogy szerette volna, az iPhone 6/6+ hajlik a fuga színeződik, bugosak a szoftverek, iCloud photo még mindig béta állapotban van...

De hogy pozitívat is mondjak, a gyári sötét kékes tok jó, a kijelzője az Air 2-nek szebb mint a sima Air-é. Tegnap hasonlítottam össze a kettőt. Akkuról még nem tudok mit mondani 70%-on bontottam ki tegnap este hat körül. Elég sokat nyomkodtam azóta és most van 19%-on, bár még nem játszottam.
i6 hajlik? Van a családban jó 2 hónapja es semmibaja.... Nem olvastam róla, hogy s mint ? A telo tokban van Meg is kérdem elszineződött e....
Nem ,nem színezödőtt el (még)
-
SoldierL
senior tag
Akinek Ipad mini Retinája van és játszik, tapasztalt már ilyet?
https://www.youtube.com/watch?v=lzAAygPYDTY&feature=youtu.be
Szeretek tapicskolósan multizni, nekem bejön de a tököm tele van, hogy a 4.rész kidob, ez meg(5.) ezt csinálja! Minden 3.-4. meccsnél befagy a kép és a hang megy tovább. Tegnap tettem újra a gépet, semmi nem megy a háttérben. Az érdekelne, hogy másnál is volt már ilyen? Miért csinálja ezt?

-
szabogabor10
veterán
Ja tényleg, azt észre sem vettem. Így már világos.
-
Noxy
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
Jogos, de valahogy az Apple nincs mostanság a helyzet magaslatán úgy néz ki. Air 2 nem úgy sikerült ahogy szerette volna, az iPhone 6/6+ hajlik a fuga színeződik, bugosak a szoftverek, iCloud photo még mindig béta állapotban van...

De hogy pozitívat is mondjak, a gyári sötét kékes tok jó, a kijelzője az Air 2-nek szebb mint a sima Air-é. Tegnap hasonlítottam össze a kettőt. Akkuról még nem tudok mit mondani 70%-on bontottam ki tegnap este hat körül. Elég sokat nyomkodtam azóta és most van 19%-on, bár még nem játszottam.
Igen, a Midnight blue tok nekem is nagyon tetszik.Ha véletlen megtartom, tuti azt veszem hozzá.
Egyébként szerintem elfelejtették tesztelni normálisan a gépet. Vagy csak leszarják.
-
legiaap
félisten
Elvárom, hogy egy 240 ezres gép ne színeződjön el, és pláne ne pattogjon hangosan teljesen váratlanul.

-
szabogabor10
veterán
-
mrkorooo
aktív tag
Használom tovább az iPad 4-et. Ezzel soha nem volt gond, és szerintem nem is lesz. Csak az a baj, hogy nem kezeli a 800 MHz / 2600 MHz-es LTE-t, így iPhone-ról kell megosztani a netet, ha olyan helyen járok, mert 2G-n nem nagy élmény netezni.
Hogy lehet így hozzáállni egy vásárláshoz omg

Ezek a dolgok csak akkor zavaróak ha rafeszulsz. -
silmatauki
őstag
En nyomkodtam a 16 os air 2 ket ott nem színeződött el.
Elvileg csak a 64+ osokban (lte) van jelen mert ott ér hozza valami plusz memoriacsipp vagy mi.
Az enyém 64 es volt az is csinálta.
A hangszóró meg azért rezonal mert nem fért bele a szigetelés olyan vékony maga a gépezet.
Ha lehetett volna javítani szoftveressen mar csinálták volna szvsz.
Egyébként meg negyed hangerőn is csinálja szóval nem hiszem h EQ val barmit is lehetne kezdeni vele.
Aksija, hogy bírja arra szoktak panaszkodni meg?"Aksija, hogy bírja arra szoktak panaszkodni meg?"
Érezhetően gyengébb, mint az Air-é vagy az iPad4-é, az olyan bajonkokról, mint a rMini, a Mini1 vagy az iPad2, nem is beszélve. Kb. az iPad3-mal lehet egy szinten a gyakorlatban.
-
szabogabor10
veterán
Használom tovább az iPad 4-et. Ezzel soha nem volt gond, és szerintem nem is lesz. Csak az a baj, hogy nem kezeli a 800 MHz / 2600 MHz-es LTE-t, így iPhone-ról kell megosztani a netet, ha olyan helyen járok, mert 2G-n nem nagy élmény netezni.
-
legiaap
félisten

Mindenesetre hétfőn tudósítok a gépről. De szerintem elállás lesz belőle.És ha nem kell akkor mit veszel helyette?
-
szabogabor10
veterán
-
legiaap
félisten
Szerintem ezt tőlem idézte..még nem kaptam meg a gépemet.
"Tudtam, csak nem sejtettem"

-
ImpersonatoR
addikt
En nyomkodtam a 16 os air 2 ket ott nem színeződött el.
Elvileg csak a 64+ osokban (lte) van jelen mert ott ér hozza valami plusz memoriacsipp vagy mi.
Az enyém 64 es volt az is csinálta.
A hangszóró meg azért rezonal mert nem fért bele a szigetelés olyan vékony maga a gépezet.
Ha lehetett volna javítani szoftveressen mar csinálták volna szvsz.
Egyébként meg negyed hangerőn is csinálja szóval nem hiszem h EQ val barmit is lehetne kezdeni vele.
Aksija, hogy bírja arra szoktak panaszkodni meg? -
Tibee86
nagyúr
-
szabogabor10
veterán
-
legiaap
félisten
-
Tibee86
nagyúr
-
legiaap
félisten
Hétfőn hozzák ki a gépemet (szürke 64 GB Wi-Fi + Cellular), és erősen tartok a pattogástól...
Itt elég sokan panaszkodnak erre. Sokaknak még a 3. cseregép is pattogott.
Amennyiben hibás gépet kapok, élek az elállási jogommal, és megvárom az Air 3-at.Ezt a kattogást ez mindig előjön nálad vagy csak néha? Én nem hallok semmit, de amúgy is nehéz kiszűrni ha van a zene miatt. Normál állapotban meg eddig semmit nem vettem észre.
-
szabogabor10
veterán
Hétfőn hozzák ki a gépemet (szürke 64 GB Wi-Fi + Cellular), és erősen tartok a pattogástól...
Itt elég sokan panaszkodnak erre. Sokaknak még a 3. cseregép is pattogott.
Amennyiben hibás gépet kapok, élek az elállási jogommal, és megvárom az Air 3-at. -
bok92
addikt
-
mrkorooo
aktív tag
Igen, ez a probléma is fennáll minden Air 2-nél. A vékonyítás ára...
Légyszi írj, ha használat közben váratlan pattogást hallasz a hangszóróból. Ez gyakorlatilag majdnem minden gépet érint valamilyen szinten szerintem.Pls, aruld mar el miert lobbyzol emiatt a pattogas miatt...
Én is azt hittem hogy nem szinezodik,utánna rájöttem hogy megis -
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
p87
senior tag
Légyszi írj, ha használat közben váratlan pattogást hallasz a hangszóróból. Ez gyakorlatilag majdnem minden gépet érint valamilyen szinten szerintem.Hát nálam nem színeződik a kijelző bárhol nyomkodom, és a hanszoró sem pattogott egyszer se a több hónap alatt. Nálam csak a rezonálás van meg ha szól a hangszró.
-
Wlac
Ármester
"A 7-es idejében pedig azt írták, hogy a 6-os volt a legjobb."
Bizonyos modelleken (nem mindegyiken!) tényleg sokkal jobban futott az iOS6, mint az iOS7. Lásd iPhone4 és pl. a tárcsázó megjelenési ideje a két verzióban. (A teló gyak. használhatatlanná lassult iOS7 alatt.)
Persze, csak arra akartam utalni, hogy az új sohasem maradéktalanul jó.
-
szabogabor10
veterán
Légyszi írj, ha használat közben váratlan pattogást hallasz a hangszóróból. Ez gyakorlatilag majdnem minden gépet érint valamilyen szinten szerintem. -
silmatauki
őstag
"A 7-es idejében pedig azt írták, hogy a 6-os volt a legjobb."
Bizonyos modelleken (nem mindegyiken!) tényleg sokkal jobban futott az iOS6, mint az iOS7. Lásd iPhone4 és pl. a tárcsázó megjelenési ideje a két verzióban. (A teló gyak. használhatatlanná lassult iOS7 alatt.)
-
legiaap
félisten
Mindegyik Air 2 ilyen sajnos.
Kijelző kékül, miközben kezedben tartod a gépet?Kékülés nincs csak a rezonancia.
De van kékülés is ha hátulról megnyomom és nem is nagy erővel.
Bakker nem hiszem el. -
focvis
veterán
-
silmatauki
őstag
Igen nálam is ezt csinálta. Ezert is vittem vissza és váltottam vissza sima Air-re.
Kézben tartva mintha rezgő aksi lett volna benne kb.
Több eladót is kérdeztem istyleba mindegyik állította, hogy o meg nem találkozott ilyen panasszal mindenesetre."Több eladót is kérdeztem istyleba mindegyik állította, hogy o meg nem találkozott ilyen panasszal mindenesetre."
Szabványkibúvó, ne is várd tőlük, hogy elismerjenek valami problémát.
Amúgy ez a “rezgő akku” jó hasonlat – az én Air2-m is természetellenesen rezonál, szemben a régebbi iPad (Mini)-jeimmel. Mondjuk ez engem nem zavar annyira, mert a hangminőségre nincs befolyással (annyira), legalábbis nem zenelejátszás közben...
-
szabogabor10
veterán
Mindegyik Air 2 ilyen sajnos.
Kijelző kékül, miközben kezedben tartod a gépet? -
legiaap
félisten
Igen nálam is ezt csinálta. Ezert is vittem vissza és váltottam vissza sima Air-re.
Több eladót is kérdeztem istyleba mindegyik állította, hogy o meg nem találkozott ilyen panasszal mindenesetre.Megfordult a fejemben, hogy visszavigyem, de mégis mire váltanék? Sima Air-ből már nincsen 128-as és amúgy mindenben a legjobb választás az Air 2 leszámítva a hangszórós problémát. Surface Pro 3 volt még tervben, de az sokkal drágább, mint ez. Szerintem marad egy darabig aztán ha jön az újabb eladom és váltok arra.
Amúgy nem hiszem el senki nem tesztelte az Apple-nél a kiadás előtt...
-
ImpersonatoR
addikt
Több eladót is kérdeztem istyleba mindegyik állította, hogy o meg nem találkozott ilyen panasszal mindenesetre. -
legiaap
félisten
Másnál is berezonál az egész iPad Air 2 zenélés közben? Felén sincs a hangerő és tökre rezeg az egész. Olvastam már róla, hogy sokan panaszkodtatok rá, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Mintha egy mélynyomón írnék épp...

-
ImpersonatoR
addikt
Válóban.
En csak az Általános/Automatikus lezárás fult néztem.
Jelkódot nem is figyeltem.
Koszi. -
Noxy
veterán
Ma visszavittem az apple smart case emet es lecseréltem egy ozaki -ra.
15 pénzt is visszaadtak nem problémáztak.
Eddig jobban bejön nem mozog benne sokkal masszívabb az egész meg a tok is jópofa hangulatos.Annyi kérdésem lenne, hogy azt meg lehet csinálni sima air nel ,hogy feloldáskor ne kérjen kódot?
Vagy ha egyszer beírom akkor csak mondjuk 3 óra múlva hiába zárom le megint közben?
Legújabb IOS van rajta.
A 4 emet mint ha igy használtam volna bar mar rég voltMondjuk ebből a szempontból jobb az air 2 ot csak leolvassa az ujjlenyomatod és feloldja meg vasáraskor sem kell jelszavazni

Egyszerű csak végig kell gondolni.
Mit szeretnék?
Jelkódot beállítani.
Beállítások.
Jelkód.
Jelkód igénylése.
1-5-15 perc or 1-4 óra.
Néha nem ártana a használt eszközben is körülnézni, hogy mi hol is van. Főleg a beállításokkal kapcsolatban. -
ImpersonatoR
addikt
Ma visszavittem az apple smart case emet es lecseréltem egy ozaki -ra.
15 pénzt is visszaadtak nem problémáztak.
Eddig jobban bejön nem mozog benne sokkal masszívabb az egész meg a tok is jópofa hangulatos.Annyi kérdésem lenne, hogy azt meg lehet csinálni sima air nel ,hogy feloldáskor ne kérjen kódot?
Vagy ha egyszer beírom akkor csak mondjuk 3 óra múlva hiába zárom le megint közben?
Legújabb IOS van rajta.
A 4 emet mint ha igy használtam volna bar mar rég voltMondjuk ebből a szempontból jobb az air 2 ot csak leolvassa az ujjlenyomatod és feloldja meg vasáraskor sem kell jelszavazni

-
bongeszo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
-
Noxy
veterán
-
mrkorooo
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
-
Noxy
veterán
-
mrkorooo
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
-
mrkorooo
aktív tag
Értem,és a billentyűzetet nem lehet letenni ha osztottan használom ? Arra gondolok hogy lent legyen legalul
-
Ragnar95
félisten
-
mrkorooo
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
-
legiaap
félisten
-
mrkorooo
aktív tag
Valaki talakozott mar olyannal hogy nem lehet kinyitni a retkes kijelző zárat ? Nincs bent semmi csak a slide... Akkor tudom csak kinyitni ha megnyitom a kamerát...ezt csinálja...
-
SoldierL
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Régebbi készülékeken szeretnének a tulajok downgrade-elni, ahol lassabb lett a rendszer az újabb szoftverrel.
A Mini 2-n nem lassított az iOS8, fölösleges lenne a downgrade. -
Wlac
Ármester
A 7-es idejében pedig azt írták, hogy a 6-os volt a legjobb. Amúgy nekem is Mini Retinám van, szintén a legfrissebb rendszerrel, és eddig semmilyen hibát sem tapasztaltam, pedig nem tegnap tettem fel.
-
SoldierL
senior tag
Oké, igen gondoltam is, hogy ezzel vissza élnek. Elfogadom, hogy nem lehet. Igazából nincs is bajom a 8.1.2-vel /1-2 alkalmazás error-t leszámítva/ csak olvasgattam, hogy sokan vissza raknák a 7-est és , hogy az a legjobb rendszer..
-
Ragnar95
félisten
-
SoldierL
senior tag
Ehhez mit szoltok? :
https://www.youtube.com/watch?v=2Fl0NxAeZa8
IRevert prgrammal sem lehet vissza rakni? Tényleg teljesen felejtős?
-
SoldierL
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
SoldierL
senior tag
iPad 2 vagy iPad Mini 2?
Ipad mini Retina!
Tehát az ipad mini 2 ha jol tudom. -
Süvi
őstag
Köszönöm a tanácsot, gyűjtögetek még és utánanézek.
Tudom, hogy meg kell nézni a piacot, de mi lehet egy reális ár egy átlagos (használt) Ipad mini 2-ért, azaz mennyit gyűjtsek még?Itt az apródón már vannak 80-ért megkíméltnek mondott 16 GB wifi+cellural készülékek.
-
korpicschess
veterán
iPad 2 vagy iPad Mini 2?
Retinából kiindulva nem lehet iPad 2, csak mini.
-
silmatauki
őstag
-
Handball94
senior tag
Köszönöm a tanácsot, gyűjtögetek még és utánanézek.
Tudom, hogy meg kell nézni a piacot, de mi lehet egy reális ár egy átlagos (használt) Ipad mini 2-ért, azaz mennyit gyűjtsek még? -
SoldierL
senior tag
Nekem ipad 2 van!(Retina) Mik azik a bizonyos esetek? Tudnál segiteni?
-
Süvi
őstag
50k körül vennék (használt) Ipad modellt, 7" körüli kijelzővel. Annyira nem vagyok tájékozott az Ipad típusokat illetően, melyik modell, amit érdemes lehet megvenni ebben az árkategóriában?
Alapvető felhasználásra kellene, netezés, olvasás..stb.Ill. az Ipad mini modellekre érdemes rátenni egy olyan univerzális tokot, ami 1"-t kitakar a kijelzőből.

Elnézést, kérlek ne sértődj meg, de nem tudtam kihagyni.Szerintem is, ha hosszú távra veszel érdemes Retinát venni, bár ahhoz hozzá kell tenni még egy kis pénzt.
Az olvasásnál nagyon nem mindegy a felbontás, mennyire romlik a szem. -
silmatauki
őstag
-
SoldierL
senior tag
Na és 8-as rendszeren belül lehet visszább tenni? Pl 8.1.2-ről 8.0.2-re? 8-asból melyik a legstabilabb?
-
Ragnar95
félisten
50k körül vennék (használt) Ipad modellt, 7" körüli kijelzővel. Annyira nem vagyok tájékozott az Ipad típusokat illetően, melyik modell, amit érdemes lehet megvenni ebben az árkategóriában?
Alapvető felhasználásra kellene, netezés, olvasás..stb.Ezen kritériumoknak csak az első generációs iPad Mini felel meg. Nem rossz gép, de ha esetleg kicsit ki tudod tolni a keretet, az iPad Mini 2 sokkal jobb vétel a retina kijelző és jóval erősebb hardver miatt. Az iPad Mini 1 már nem mai darab, így nem egy gyorsnaszád már.
-
Handball94
senior tag
Alapvető felhasználásra kellene, netezés, olvasás..stb. -
Szabikaa20
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
5300 - 5201
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5253, 97% AKKSI
- Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 88% 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plusz a min. kétszer magasabb súlyhoz & az Air-eknél a botrányosan sz@r képernyőfelbontáshoz. Sokmindenben jobb az iPad, ha az ember “csak” szórakozik.