- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
5800 - 5701
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Asztali gép, itunes, restore gombra rányomsz és hátradőlsz. Jailbreak viszont nem lesz rá.
Ennyi a leírás. -
viking19
tag
Kizárt dolog, hogy az AppleTV ne működne együtt a régebbi verziójú AirPlay-forrásokkal – még az 5.1.1-es iPad1 streamét is képes fogadni.
A screen mirroring nem megy, vagy a natív MOV stb. fájlok lejátszása pl. a Photos (saját videofelvételek a kamerával) vagy a Videos (iTunes store-vásárlások vagy iTunes-en szinkronizált cuccok) appból? Az XBMC nem támogat natív AirPlay-t.
Próbálkozz egy újraindítással is...
Ha jól gondolom, akkor pont az apple tv mi9nt airplay forrás újabb mint az ipad...
Szóval, van valahol értelmes leírás, hogy hogyan tudom frissíteni a jailbreakelt ipad 3-at? -
oba
addikt
-
silmatauki
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene. Nem tudom mennyire tiltott téma a jailbreak, de azért nekivágok.
Van egy brit kolléga, akinekl van egy iPad3-a 7.01-es SW-rel jailbreak-elve.
Az a problémája hogy az apple tv-je autómatikusan frissítette magát 8-ra, és most nem megy az airplay.
Az lenne a kérése, hogy frissítsük fel az iPad-jét - hogy menjen az airplay-, és vissza a jailbreak + cydia+xbmc+movie box+music box.
A cégnél valami rendszergazda-féleség vagyok. Linux-szal Windows-zal elboldogulok, de IOS-t nem használtam még. Meg lehet ezt oldani valahogy így 0 IOS tudással?Köszi!
Kizárt dolog, hogy az AppleTV ne működne együtt a régebbi verziójú AirPlay-forrásokkal – még az 5.1.1-es iPad1 streamét is képes fogadni.
A screen mirroring nem megy, vagy a natív MOV stb. fájlok lejátszása pl. a Photos (saját videofelvételek a kamerával) vagy a Videos (iTunes store-vásárlások vagy iTunes-en szinkronizált cuccok) appból? Az XBMC nem támogat natív AirPlay-t.
Próbálkozz egy újraindítással is...
-
viking19
tag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene. Nem tudom mennyire tiltott téma a jailbreak, de azért nekivágok.
Az a problémája hogy az apple tv-je autómatikusan frissítette magát 8-ra, és most nem megy az airplay.
Az lenne a kérése, hogy frissítsük fel az iPad-jét - hogy menjen az airplay-, és vissza a jailbreak + cydia+xbmc+movie box+music box.
A cégnél valami rendszergazda-féleség vagyok. Linux-szal Windows-zal elboldogulok, de IOS-t nem használtam még. Meg lehet ezt oldani valahogy így 0 IOS tudással?Köszi!
És bármelyik másikhoz, amivel menne az airplay?
-
vadászcsiga
félisten
Sziasztok,
Egy biztos, a legújabb 8.1.3-hoz nincs még jb
-
viking19
tag
Sziasztok,
-
Ragnar95
félisten
Ha a játék támogat valamilyen szinkronizációt iCloudon vagy a játék saját szerverén keresztül, akkor igen, egyéb esetben nem.
-
D@niel
addikt
az megoldhato, hogy egy jatekot iPaden ugyan ott folytassak ahol eppen vagyok iPhone-on?
ill, a BB racing-el tudunk ket iPhone-on egymas ellen jatszani? koszi -
focvis
veterán
-
Oldman2
nagyúr
Körülményekhez képest jól. Ugyanaz mint a 8 összes verziója volt
És egy első generációs iPad Minin milyen reszponzivitás várható 8.1.x esetében?
Downgrade ugyebár lehetetlen...
-
vadászcsiga
félisten
-
@matthew@
őstag
iPad Air 8.1.3-al jól szuperál mindenkinél?
-
oba
addikt
ha be van kapcsolva az iCloud backup akkor nem nagyon kell sok mindent újra rakni
-
holapito
tag
Annyira nem izgat hogy mindent újból tegyek csak eszembe jutott hogy van ilyen is aztán gondoltam ki próbálom de meg vagyok nélküle
Valaki tud vagy esetleg nála eladó ipad air 2 re fólia előre.
-
szabogabor10
veterán
-
Szabikaa20
őstag
megvan a válasz:
When you upgrade to iOS 8 on a qualifying device or buy a new device with iOS 8, you'll have access to these apps for free:
iMovie
GarageBand*
Pages
Numbers
Keynote
iTunes U*To get GarageBand for free, you need a device that was activated or purchased on or after September 1, 2014.
Igen nekem 2013 decemberében volt aktiválva! :/ Akkor ez van...
-
nbence94
tag
Nálam is fizetős...
megvan a válasz:
When you upgrade to iOS 8 on a qualifying device or buy a new device with iOS 8, you'll have access to these apps for free:
iMovie
GarageBand*
Pages
Numbers
Keynote
iTunes U*To get GarageBand for free, you need a device that was activated or purchased on or after September 1, 2014.
-
Szabikaa20
őstag
-
Wlac
Ármester
-
Süvi
őstag
-
mrkorooo
aktív tag
meg kell fogni a billentyut, hosszan utanna mozgathato

en is szivtam vele mire rajottem..
szerk.
jaj nem, kapcsold be a dokkoltat es utanna ketfele szet kell ''tepni'' -
oba
addikt
sziasztok! vannak itt olyanok, akik kreatív dolgokra használják az iPadet? (gondolok itt azokra, akik a fb, email, játék, filmezésen és officeon túljutottak, és klassz dolgokat csinálnak vele mint pl. rajzolás, zenélés, fényképezés-videózás stb.?
) nagyon érdekelne, hogy mihez - milyen appot használtok?más: GarageBand alapból az iOS része?

Procreate, a legjobb rajzprogram szerintem
-
Szabikaa20
őstag
-
weinmaker
őstag
sziasztok! vannak itt olyanok, akik kreatív dolgokra használják az iPadet? (gondolok itt azokra, akik a fb, email, játék, filmezésen és officeon túljutottak, és klassz dolgokat csinálnak vele mint pl. rajzolás, zenélés, fényképezés-videózás stb.?
) nagyon érdekelne, hogy mihez - milyen appot használtok?más: GarageBand alapból az iOS része?

Én csináltam pár zenét, és a videóklipet is az ipadel raktam össze. A kisfiamnak csinaltam par zenei alapot. Ha érdekel, akkor itt van pár
http://youtu.be/52qDY80cKX8
http://youtu.be/rEImi9-qAHM
http://youtu.be/APH2XKwNuFMMielőtt leszólnátok, ez semmi komoly csak játék a gyerkőccel

-
drjuris
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Ragnar95
félisten

Nem, de ingyen jár minden új iOS-t futtató készülékhez.
-
nbence94
tag

-
Themes
aktív tag
-
oba
addikt
beállítások / általános / multitasking kézmozdulatok
és nem 5 ujjas koppintás hanem 4 vagy 5 ujjas össze "csippentés" -
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad minin van az ötújjas opció mikor mind az öt újjal koppintasz és vissza ugrik alap oldalra mint ha a home gombot nyomnád meg? Vagy valami ilyesmit olvastam, csak nem tudom hogy minin van-e illetve ha van akkor hol kell beállítani.
-
Urban Terror
tag
Sziasztok.
Egyszerüen nem tudom megoldani, ezért fordulok hozzátok.
Tehát a számítógépemen tárolt filmeket szeretném streamelve megnézni az ipadon( iPad4, 16Gb,ios 8.1.3).
Serviio telepítve a gépen, VLC az ipadon.
Tökéletesen müködik egyet kivéve, nincs felirat, csak az mkv filmeken.
Elsősorban a felíratos sorozataimat akarnám nézni, amire csak este, ágyban
van módom.
Várnám a javaslatokat!
Szia!
Ez, ha jól gondolom csak egy wifi hálózat alatt működik? -
Urban Terror
tag
Igen, az volt. A gari lejárta után már csak a telefonos supportot lehet meghosszabbítani 9000Ft-ért. Csak magamat hibáztathatom, amiért a 20 napja lejárt garanciális időszak alatt nem toltam meg azt még egy évvel.

És nem a javítás költségétől félek, kizárólag az aggaszt, hogy az alternatív szerviz miután szétszedte/összerakta, mit fog visszaadni a kezembe.
-
oba
addikt
restore is volt már? ha igen akkor próbáld újra és beállítás új ipadként opciót válaszd
-
holapito
tag
De ha én bekapcsolom az osztott billentyűzetet akkor felcsúszik az egész billentyűzet a kijelző háromnegyedére és ott marad és tiszta bugos az egész már újból indítottam minden okosságok de nem megy semmi.
-
Tressy
senior tag
-
erdoke
titán
-
SoldierL
senior tag
Van már 8.1.3-ra jealbreak? Ha van és meg tudom csinálni, vissza lehet valahogy varázsolni a 7.1-et?
-
Tressy
senior tag
-
Wlac
Ármester
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Ipad Mini Retina készüléket! Jelenleg a 7.1. IOS van rajta. Érdemes a 8.1.3.-ra frissíteni? Ha frissítem az új rendszer mennyi helyet foglal a készüléken? ( 16GB-os készülék, így nem lehet "pazarolni"
) Akkuidő hogy változik?Válaszokat előre is köszönöm!
Sebességben/stabilitásban semmi különbség nincs. Van pár új funkció (diktálás), de nincs akkora ugrás a két rendszer között, mint az iOS 6 és 7 esetében, így ha nem akarsz, akkor nem esszenciális váltanod.
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Ipad Mini Retina készüléket! Jelenleg a 7.1. IOS van rajta. Érdemes a 8.1.3.-ra frissíteni? Ha frissítem az új rendszer mennyi helyet foglal a készüléken? ( 16GB-os készülék, így nem lehet "pazarolni"
Nekem jobban tetszett a 7.1.2-es!Ha lehetne én visszatenném! Mondjuk a 8.1.3 már jó,de szerintem lassabb lett egy picit és megváltozott pár dolog!De viszont nem töltöget újra a böngésző!És eleinte az akkuidő is rosszabb volt,de talán 8.1.3-mal már ugyan olyan!

-
drjuris
csendes tag
-
dmad
aktív tag
-
mrkorooo
aktív tag
-
dmad
aktív tag
Ennek sok idő kell a könyvtárak megosztásához??
-
dmad
aktív tag
-
dmad
aktív tag
-
Tressy
senior tag
Sziasztok.
Tehát a számítógépemen tárolt filmeket szeretném streamelve megnézni az ipadon( iPad4, 16Gb,ios 8.1.3).
van módom.
Várnám a javaslatokat!
Nplayerrel megy rendesen a külsö felirat
-
mrkorooo
aktív tag
Sziasztok.
van módom.
Várnám a javaslatokat!
plex
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
van módom.
Várnám a javaslatokat!
-
erdoke
titán
-
Szabikaa20
őstag
Csinalj ugy mintha elolvasnad forgasd végig.Most nem tudom kell e valamit kipipalni,de azt hiszem nem...
-
Raizer001
csendes tag
Sziasztok,
Segitseg kellene frissiteni szeretnem az Ipademet 8.1.2. rol 8.1.3.ra de a felhasznalasi feltetelektol nem megy tovabb hiaba fogadom el. es ujra inditas utan se mukodik az update.
Elöre is köszi
-
legiaap
félisten
-
Szabikaa20
őstag
A tiétek tud ilyet?

Én inkább nem próbálnám ki!

-
Sanyaman
tag
Nincs.
Eddig eljutottam, de ez mit jelent? Egyszer még megjavítják, vagy csak telefonos támogatás?
Ha mar lejárt a garancia és nem vol rá bővítés (AppleCare ) akkor szerintem csak telefonos Support lehet. De hátha jár erre valaki aki jobban benne van ebben.
-
Urban Terror
tag
-
Sanyaman
tag
Tudja valaki, hogy ez mit takar?
"Egyszeri esetre szóló támogatás vásárlása.
$ 29,00
Miután kapcsolódott hozzánk, megkérhetjük, hogy vásároljon egyszeri esetre szóló támogatást."Mint írtam, az Air-em rendetlenkedik és a visszaállítás sem segített rajta. Felmentem az apple oldalára, seriál és a hibajelenség beírása után végivitt pár lépcsőn, majd felkínált egy ilyen lehetőséget, amiről nem tudom, hogy micsoda.
A neten nem találtam erről semmit.Van rá amúgy meg garancia? Szerintem fizetős supportot ajánlanak : [link]
-
Urban Terror
tag
Tudja valaki, hogy ez mit takar?
"Egyszeri esetre szóló támogatás vásárlása.
$ 29,00
Miután kapcsolódott hozzánk, megkérhetjük, hogy vásároljon egyszeri esetre szóló támogatást."Mint írtam, az Air-em rendetlenkedik és a visszaállítás sem segített rajta. Felmentem az apple oldalára, seriál és a hibajelenség beírása után végivitt pár lépcsőn, majd felkínált egy ilyen lehetőséget, amiről nem tudom, hogy micsoda.
A neten nem találtam erről semmit. -
mrkorooo
aktív tag
Valaki nem tud segiteni hogy kell configolni a plexet, hogy mashol is elerjem a gepem, nem csak akkor ha 1 halozaton vagyok vele?
-
Ragnar95
félisten
-
szabogabor10
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Olyat csinált az Air-em, hogy töltőről leszedve ki volt kapcsolva.
Ézután pár nappal a kezemben, böngészés közben újraindult. Eltelt kb két nap és ma használat közben az egész kijelző kék lett, kivéve az utolsó pixel sort, ami fehér-szürke sávozású volt.
Persze a gari pont nemrég járt le.
feltételezem, azt utólag meghosszabbítani nem lehet.Tapasztalt valaki hasonlót? Megpróbálkozzak egy gyári visszaállítással?
-
oba
addikt
-
holapito
tag
Emberek régen volt olyan még ipad 2 őn láttam utoljára hogy a billentyüzetet szet lehet huzni ket fele az van még most is csak mert akármit csinálok nem megy .?
-
Noxy
veterán
-
Themes
aktív tag
-
Themes
aktív tag
-
Themes
aktív tag
-
Tressy
senior tag
-
erdoke
titán
Semennyire. Letöltés után 3 perc múlva ott volt a sharing résznél amit szerettem volna. Rövid kis bemutatón vegigvezet és csinálhatod is a saját megoldásokat, vagy vannak készen és azokat használod. Ennyi
A Mail appban nincs lehetőség megosztásra, tehát nem vágom, mi értelme az esemény és emlékeztető létrehozásának. Engem továbbra is ez érdekelne leginkább, de nincs megoldás.

-
Themes
aktív tag
Sziasztok, ipad minin nincs gyári beépített időjárás mint az iphonokon van, miért?
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
1-2 hónapja kaptam az egyetemtől e-mailt, hogy mivel tanuló vagyok még, ezért kapok ingyen aktiváló kódot az office-hoz, amit használhatok számítógépen és tableten is egyaránt.
Nos, én felraktam az office-t az air-re, ki is töltöttem a kérvényeket, regisztráltam és mindent úgy csináltam, ahogy az egyetem leírta, de nem hajlandó elfogani a kódot az office.
Mit tudok ilyenkor tenni? Van valaki hasonló helyzetben?
Voltam mindenhol már, hsz, hök, to de nem tudtak segíteni.
debreceni egyetem -
vadászcsiga
félisten
Semennyire. Letöltés után 3 perc múlva ott volt a sharing résznél amit szerettem volna. Rövid kis bemutatón vegigvezet és csinálhatod is a saját megoldásokat, vagy vannak készen és azokat használod. Ennyi
-
Tibee86
nagyúr
-
legiaap
félisten
Na kicsit belenéztem jobban ebbe a Workflowba, eszméletlenül jo app. Egymás után állítom be a jobbnál jobb extension-ket, már szelektálnom kell mert nincs hely a sharing részben. Safariban pl egy gombnyomásra meg lehet nézni mi van a vágólapon, vagy a weboldal összes képét le lehet menteni, persze előtte ki lehet választani melyiket.
Ahhoz az apphoz mennyire kell érteni a programozáshoz? Vagy akár egy kis mezei ember is mint én simán tudná kezelni?

-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nem tudtok esetleg valakit esetleg ph-n is jó aki árul ipad air üvegfóliát? -
szabogabor10
veterán
-
oba
addikt
Na kicsit belenéztem jobban ebbe a Workflowba, eszméletlenül jo app. Egymás után állítom be a jobbnál jobb extension-ket, már szelektálnom kell mert nincs hely a sharing részben. Safariban pl egy gombnyomásra meg lehet nézni mi van a vágólapon, vagy a weboldal összes képét le lehet menteni, persze előtte ki lehet választani melyiket.

-
silmatauki
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
silmatauki
őstag
-
silmatauki
őstag
Viszont vedd az Air2 sebességét (A8) / stabilitását (2GB RAM) is számításba (meg azt, hogy keveset nyom). Ha valakinek van egy iPhone6+-a meg egy Air2-je, akkor nem igazán fogja a Mini-jét használni. Egyszerűen semmi kedve az embernek Miniznie, ha ott van a sokkal gyorsabb / stabilabb / szebb képernyőjű Air2, meg persze az iPhone6+. Emiatt soxor bevállalom, hogy ha pl. sétálni megyek a feleségemmel, és tudom, hogy beülünk egy vendéglőbe / cukrászdába, akkor az Air2-t viszem magammal, és még csak véletlenül sem a Minit. Ha kurrens hardvere (A8, 2GB RAM) lenne a kurrens Mini-nek, akkor valszeg azt vinném (és lehet, azt vettem volna, nem az Air2-t), és nem az Air2-t.
-
silmatauki
őstag
Egyetértek – a 4"-os iPhone-ok idejében tényleg nem volt alternatívája a Mininek. Most viszont még én se használom már a Mini 2-t (pedig megvan), mert egyszerűen kényelmesebb / használhatóbb a Note4 + Air2 kombó. Ugyanez igaz az iPhone6+-ra: mellette sem használnék Minit, persze feltételezve, hogy van Air2-m.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5800 - 5701
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- Új MacBook Pro M5, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 512GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Akkuidő hogy változik?