- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Urban Terror #20274 üzenetére
Erre szolgál pl. a Battery Life nevű app is.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #20274 üzenetére
3uTools -al megnézem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #20263 üzenetére
Tudtommal az akkugyengülés miatti proci órajel csökkentés csak iPhone-oknál volt jelen, iPadeknél nem.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #20263 üzenetére
Szerintem látványosan nem gyorsulna fel,kérdés hogy mibe kerülne a csere vagy már inkább megvenni a 2018-t. Nekem még 10 órát elmegy de már lassab.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #11148 üzenetére
A iPhonon és a iPaden fent van a Remote Media Manager free fájl kezelő. A iPhone - ra a RMM -be a My Files - részbe bemásolod a filmet. Majd mindkét eszközön megnyitod. A iPad - den ha megnyitod fogja keresni a ugyanazon hálózaton lévő eszközt. Nálam azonnal csatlakozott a iPhone - hoz és lehetett nézni a filmet. Viszont én csak a otthoni hálózaton próbáltam. De lehet hogy Air Drop-al még egyszerűbb ( nekem a iPhone 4-en nincsen Air Drop)
-
lacy86
addikt
válasz
Urban Terror #11148 üzenetére
En igy hirtelen airdrop-al probalkoznek
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #11146 üzenetére
Igen,lehet Most próbáltam.
-
válasz
Urban Terror #11075 üzenetére
Friss tapasztalat, fene tudja.
-
Noxy
veterán
válasz
Urban Terror #11075 üzenetére
Sztm nem.
De ezek olyan késői költői kérdések, mert ha 8.xx van rajt, akkor lett volna kb 10 nap tesztelni a 9-t, és hanem OK, akkor még vissza lehetett volna lépni. -
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror #9543 üzenetére
Houston baj van!
Csináltam egy gyári visszaállítást, beállítottam a kütyüt új ipadként, de az említett honlap beágyazott videói továbbra sem mennek.
Nem arról van szó, hogy egy darab honlap beágyazott videóinak megnyitása nélkül nem tudnék élni, de a MIÉRT-re mégiscsak kíváncsi vagyok. Nálam nem megy, mindenki másnál meg igen? Ilyen létezik?
-
bogyo74
tag
válasz
Urban Terror #9536 üzenetére
Esetleg írj légy szíves egy konkrét linket, megnézem neked. Air 1, iOS9.1. Az előbb megnyitottam egy cikket az említett oldalon, volt benne két video, play gombra indult a lejátszás. Youtube video volt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Próbáld meg akkor az Air1 topicban.
Nem tapasztaltam hasonló hibát, több oldal beágyazott videóit is nézem pedig. -
Kobor
aktív tag
válasz
Nálam működik megnéztem, igaz mini 2 ios9.1.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Urban Terror #9515 üzenetére
Hogy 444-et olvasol
-
Noxy
veterán
válasz
Urban Terror #8255 üzenetére
Ez a 16 or nagyobb semmi más, csak pénz kérdése. Kár ezen tovább lovagolni.
Nagyon sokan szeretik itt, ha más is kotorászik a pénztárcájába. Olyan megnyugtató a számukra. -
Auratech
őstag
válasz
Urban Terror #8228 üzenetére
-
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror #8228 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni, de tárgytalan!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #8030 üzenetére
Nem, pont az Exchange nem fog működni, mert letiltotta a google, gmailként működnie kéne.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #8028 üzenetére
Gmail fiókként vagy exchange-ként használtad eddig és most melyikként próbálod beállítani?
Esetleg Outlook appot próbáld ki, ott van push is és kezeli elvben a gmailt is tökéletesen. -
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #7253 üzenetére
Kijelentkezel a Beállítások>iCloud alatt az adott fiókból és bejelentkezel a másikkal.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #7253 üzenetére
iPaden megtudod váltosztattni a iCloud jelszót.De gépen is ha belépsz a iCloud ra lehet változtatni.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #6101 üzenetére
Nos ide a nevedet és a jelszó kellene bírni amivel belépsz a laptopra. Ha nincs szerkesztve saját belépő neved és jelszó akkor lehet hogy jó lesz a admin és jelszó 1234. Ha nem sikerülne akkor megpróbájuk file kezelővel.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #6073 üzenetére
Megpróbálom. A router beállításokba most nem megyek bele mert ezek mindenkinél különböznek. Ha megnitod a VLC -t a menü - ben bal oldalt felülről a negyedik a Lokális hálózat. Eszt megnyiva hozzá tudod adni mihez akarsz csatlakozni. Nálam PC és NAS. Ha pl.NAS- hoz szeretnél csatlakozni akkor a legfelső sorban meg kell adnod a ip címet( 192.168.....) ez általában adott. Majd megadod a belépő neved és jelszót és csatlakozni. Nálam így működik. Nemtudom tudtam -e segíteni,de szeretnélek figyelmeztetni hogy a VLC-ben már nem fog menni a ac3 hang csak a dts. Ha nem sikerülne akkor megpróbájuk egy másik stream progival.
-
Sanyaman
tag
válasz
Urban Terror #5741 üzenetére
Ha mar lejárt a garancia és nem vol rá bővítés (AppleCare ) akkor szerintem csak telefonos Support lehet. De hátha jár erre valaki aki jobban benne van ebben.
-
Sanyaman
tag
válasz
Urban Terror #5739 üzenetére
Van rá amúgy meg garancia? Szerintem fizetős supportot ajánlanak : [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #5293 üzenetére
Plexet telepítsd pl mindkét eszközre.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror #1612 üzenetére
Ha beregeled indítasz egy fotós panasszal, hogy kérsz cserét.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror #1593 üzenetére
Ha a tokon van még a matrica, az a kerek szürke, akkor próbáld meg beregelni, nekem csak azért kellett a vásárlást igazoló papír, mert nem fogadta el a kódot a rendszerük.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror #1593 üzenetére
Ugyanúgy, mint gépen, a PH rendszerében van alapból áll-leesős smiley (
)
Amúgy a beállítások>általános>billentyűzet>billentyűzetek alatt ha hozzáadod az emojikat, akkor még több smileyd lesz, amiket ráadásul bárhova beszúrhatsz. -
Fr3eWar
őstag
válasz
Urban Terror #1591 üzenetére
Én egy hónapja használom, egyelőre semmi nem látszik rajta.
Remélem nem is fog, de ha gáz lesz kérek újat, az első dolgom volt, hogy beregeltem a honlapjukon,
Volt egy kis gubanc mert elsőre nem fogadta el, kérték hogy fotózzam le az adatlapot ami a tablet alatt van (a belső oldalon) meg a számlát/blokkot, és utána felvették az accountomba, azon keresztül lehet reklamálni és igényelni újat, kell csatolni képet róla, hogy mi a baja."KRUSELL COMMUNITY LOG IN
The Krusell Community gives you several benefits including:- Lifetime warranty"
elvileg örök garis.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #1159 üzenetére
A gyengébbik wifit a beálításokba le tudod tiltani. Ha nem így akarod akkor létezik program amivel eszt meg lehet oldani. A neve iPhone Configuration Utility ( szerintem jo iPadra is). De lehet hogy valaki ír valami más megoldást.
-
válasz
Urban Terror #681 üzenetére
Ezt nézted már? [link]
Talán tudsz belőle még faragni is (8-10)., egy hónapja megy a hirdetés.Amúgy biztos nem lesz az Ali-s cucc jobb mint az eredeti, de az ára is csak 18$ (4200 Ft).
-
Urban Terror
tag
válasz
Urban Terror #609 üzenetére
Mégsem ajánlom a korábban megnevezett tokot, gyönyörű, könnyű, imádom, de ma észrevettem, hogy az oldaléleknél szétnyílt a ragasztás.
2 hónapot bírt.
-
Süvi
őstag
válasz
Urban Terror #609 üzenetére
Szia!
Meg tudnád mérni, hogy mennyi a tok súlya?
Teljesen hátra lehet hajtani, anélkül, hogy megsérüljön a tok?Köszönöm
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #512 üzenetére
Szivesen! "Nemláttad a fáktól az erdőt!"
Hát nálam van sajnos akksiidövel...Most töltön van,majd megfigyelem mi lesz,ha feltöltött...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #509 üzenetére
Hát ezen a billentyüzeten is van Return vagy ugrás...Azzal tudsz sort lépni is meg keresésnél is használni.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #481 üzenetére
Nálam is jobb a helyzet!Amiota frissitettem csak 1 volt tegnap...Utolsok mind 10-en vannak de vagy 10-15 egymas utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest