Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
optimus44
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten rendeltem a Blue Chip-től egy jópofa Pentium Dual Core E5200-as Box-os procit. Sajna az alaplapon elég "alja" már, egy Gigabyte 945GCM-S2C, de bios frissítéssel megoldottam, hogy felismerje. Kellene vennem valami Arctic Cooling hűtőt tudom, mert a gyárival nem merem húzni
Pedig kíváncsi lennék mit menne... Egy cimbora -aki szintén ugyanilyet rendelt a Blue Chip-től velem együtt-, egy jobb alaplapban hajtja a prociját. Szóval szerintetek érdemes lenne-e alaplapot cserélnem? Vagy ezzel a kis mATX-es Giga lappal is van esélyem? Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig kíváncsi lennék mit menne... Egy cimbora -aki szintén ugyanilyet rendelt a Blue Chip-től velem együtt-, egy jobb alaplapban hajtja a prociját. Szóval szerintetek érdemes lenne-e alaplapot cserélnem? Vagy ezzel a kis mATX-es Giga lappal is van esélyem? Válaszokat előre is köszönöm!