Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Egy wow a büdös életben nem fogja meg az E5200-t. Ott valami más probléma lesz. Főleg, hogy az E5200 erősebb azonos órajelen az E4xxx-eknél.
Próbálkozz más VGA driver-el vagy a játékkal bütykölj, amit lehet. Nekem még alapórajelen is elég volt Crysis-hoz, csak a COD4 multi miatt húztam 3,3Ghz-re.(#8287) bolcsodal: "Ezzel vidkarival nagyjából minden játékban CPU limited lesz."
Tessék?!
Furcsa, nekem is E5200+HD4850-em van és semmilyen CPU limitet nem tapasztaltam még. Gondolom azért, mert nem játszottam kettőnél több szálat használó játékkal, pl GTA4, ARMA2.
Egy E5200@3,6Ghz még egy HD4890-hez is bőven jó, ha max két szálú játékra használja az ember.
Légyszíves ne trémárk alapján ítélkezz, mert az nem játék, és egyébként is elavult (3 éves program).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest