- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
Kicsit többféle procival megvan a 7*333-as teszt, de majd biztos mindenki újra megcsinálja a kedvedért 9*200-on...hát ha akarják tudni a 45nm vs 65nm-t, ezidáig nem lehetett mert a cache 6mb vagy 3mb illetve 4mb v 2mb v 1mb volt szal nem lehetett clock to clock
összemérni igazságosan, most végre lehet 2mb vs 2mb 45nm vs 65nmnem kell mindenkinek megcsinálnia elég egy embernek, én megcsináltam(kábé max negyedóra), remélem lesz egy nem lusta ember és akkor kiderül, egyébként már mondtam h 7X333-at nem tud a proc
-
Bluegene
addikt
A topikban képekkel volt igazolva az eredményhol??? melyik, milyen topicban
Load optimized esetén meg nem garantált, hogy ugyanazok lesznek a mem időzítésekde épphogy akkor lesz( )CL5-benez nem volt túl értelmes hsz,
olyan nehéz belőni egy 9X200-at és lefuttatni párr tesztet? kábé 5-7 perc mindennel max, + képet mellette hogy mennyin jár, sőt ha valakinek E2160-asa vagy E4300-asa akkor csak alapon kell futtatni simán
-
Bluegene
addikt
Lehet, hogy quad-é a jövő, de nem egy 65 nm-esé. [link]igen? próbáltad? elég elolvasni a kommenteket és a screenshotokat, inkább egy ilyen brutálka(még ha gyengébb példány is), mint egy herélt 45nm-es(18K vs 22K-ért is van quad)
jó nem azt mondom h olyat vegyetek csak megfontolandó
mindenki azt vesz amit jónak lát, és a quad tuti megy az én lapomban az e5200-as nemtom
én talán quad mellett döntök, annyival nem drágább mint amennyivel jobb
-
Bluegene
addikt
Lehet, hogy quad-é a jövő, de nem egy 65 nm-esé.nézd ez egy fullos felsőkategóriás processor, 2X4mb cache-el, míg az e5200 csak 2mb-tal rendelkezik, azonkívűl jó tunningos, esélytelen h a e5200 gyorsabb legyen(ill ez egyre inkább igaz lesz), a 45nm-es quadok pedig 50K-tól felfelé, annyit nem érnek, nemcsoda h a sima quad a népszerű
-
Dyno
veterán
Szerintem lesz de az lesz az ami utoljára vált, mert úgye az E8000 jelent meg elöször váltotta az E6000-et, aztán jött az E7000 ami váltotta az E4000-et,aztán jönn az E5000ami váltja az E2000-et szóval szerintem E3000 az E1000-et fogja váltani és úgyanúgy megjelenési sorrenbe szóval az E3000-ig még sztem vane gy félévünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest