Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
persze h jó az,de csalódás,mint a 7xxx voltaz ebben 1etértek
jó te kifogtál egy jó E2000-rest az enyém 3,2ghz@1,35v-tal se volt prime stabil, igaz úgy használtam
, szal nekem előreleépésényeg:a 2xxx után és a 8xxx közé teljesítményben(benne van a tuning is)karakteresebb procit vártam, mint az 5xxx és a 7xxx szerintem az Intel szándékosan fogja vissza ezeket hogy a vásárlókat a drágább E8000-esek felé terelje, ciki lenne ha ezek éppolyan jól húzhatóak lennének, vagy leköröznék,
ég egy elsőszériás 4300-as(1V-os VID!!!)vagy 6300,6320,6600...jobb alternatíva ha reális összegért hozzájut az ember..sztem ez túlzás, talán kihozható a 3,6-3,7ghz ezekkel de az már nagyon a végük, és fűtenek mint kazán, szal jó pár ezressel olcsóbban , nem jobbak, ráadásul ez wolfi(nagyobb IPC)alapórajeles eredményeid nincsenek? leviszem 10-re a szorzót, 10X200-ra vagy 10X300-ra ilyeneket keress, ha van megcsinálom ugyanazt és meglátjuk mennyit javult az IPC
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szal nekem előreleépés