Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz Bluegene #354 üzenetére

Pedig a farkasok elvileg szeretik a 965-ös deszkákat.Nézd meg alacsonyabb szorzón is,hogy mennyi az FSB.Nekem a 6750-es volt olyan,hogy lap,szorzó mind1 volt neki,480-as FSB-n megállt.
    Nálam a kezdetetkben volt egy 7200-es,szar lapban,plusz fesz nélkül 3,5Ghz-et ment,s bár nem rossz,de akkor eldöntöttem..nem.Nekem ilyen sose lesz.Inkább egy jó öreg 6300-as.(az se lett)Olcsón 2xxx-et hozzádvágnak,ha meg valóban látványos javulást akarsz(ami nem csak teszteken jön ki!!!)akkor se az 5xxx,se a 7xxx nem a Te"embered".-OPersze ettől még jó procik,csak..lehet,hogy a 2xxx széria nagyon magasra tette a mércét..

• Bluegene

addikt

válasz Bluegene #354 üzenetére

tagadhatatlan pozítívuma hogy nem volt drága(7500Ft nem nagy zsé még nekem se)
    sokkal alacsonyabb a hőtermelése, és wolfi elég harapós a windows

3,62ghz-en prime stabil ramok 800mhzen de cl4-ben
    3,75-3,76Ghz-en fut nem prime stabil, de ez a max(ki kell még kisérleteznem)

se a lap, se a hűtő nem lehet gond, mert elég hűvős procc a lap is tud 430mhz-et

szal lehet ez egy gyengébb darab 3,8ghz-et ebből senki se sajtol ki, nemhogy 4gigát(1,5v-ot meg nem adok neki, azt ne várjátok), 3,7ghz a realitás majd belövöm normális fesszel

az meg hogy nem tud sse4.1-et az nem hátrány, majd 3 év múlva a legújabb játékmotorok esetleg támogatják, addigra kikopnak a 65nm-esek talán[link]

[I]Processor

* Requirement: SSE2 support
    * Recommendation: A dual-core processor with performance equivalent to Intel Core 2 Duo E6600, AMD Athlon X2 6000+, or higher [/I]

Új hozzászólás Aktív témák