Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene
üzenetére
Pedig a farkasok elvileg szeretik a 965-ös deszkákat.Nézd meg alacsonyabb szorzón is,hogy mennyi az FSB.Nekem a 6750-es volt olyan,hogy lap,szorzó mind1 volt neki,480-as FSB-n megállt.
Nálam a kezdetetkben volt egy 7200-es,szar lapban,plusz fesz nélkül 3,5Ghz-et ment,s bár nem rossz,de akkor eldöntöttem..nem.Nekem ilyen sose lesz.Inkább egy jó öreg 6300-as.(az se lett)Olcsón 2xxx-et hozzádvágnak,ha meg valóban látványos javulást akarsz(ami nem csak teszteken jön ki!!!)akkor se az 5xxx,se a 7xxx nem a Te"embered".-OPersze ettől még jó procik,csak..lehet,hogy a 2xxx széria nagyon magasra tette a mércét.. -
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene
üzenetére
tagadhatatlan pozítívuma hogy nem volt drága(7500Ft nem nagy zsé még nekem se)
sokkal alacsonyabb a hőtermelése, és wolfi elég harapós a windows3,62ghz-en prime stabil ramok 800mhzen de cl4-ben
3,75-3,76Ghz-en fut nem prime stabil, de ez a max(ki kell még kisérleteznem)se a lap, se a hűtő nem lehet gond, mert elég hűvős procc a lap is tud 430mhz-et
szal lehet ez egy gyengébb darab 3,8ghz-et ebből senki se sajtol ki, nemhogy 4gigát(1,5v-ot meg nem adok neki, azt ne várjátok), 3,7ghz a realitás majd belövöm normális fesszel
az meg hogy nem tud sse4.1-et az nem hátrány, majd 3 év múlva a legújabb játékmotorok esetleg támogatják, addigra kikopnak a 65nm-esek talán[link]
[I]Processor
* Requirement: SSE2 support
* Recommendation: A dual-core processor with performance equivalent to Intel Core 2 Duo E6600, AMD Athlon X2 6000+, or higher [/I]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Háztartási gépek
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest