Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Én is abban reménykedem. Amikor rendeltem akkor egy 32-es kártyával és egy plusz akksival rendeltem (pont az ilyen esetekre. Azt írta a mixeshop, hogy a dhl csak egy akkumulátort szállít a telefonhoz. (Attention Please
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is 
Azért is keresek valakit a környéken (BP III. kerület), hogy kipróbálhassuk és tudjak reklamálni minél hamarabb nekik a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 1TB! Desert Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ SAMSUNG GALAXY S26 ULTRA 256GB / 512GB / 1TB 3év GYÁRI FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
HL only accept One battery for One Phone,so second battery will ship by normal post.) Reménykedve várom, hogy megérkezzen valamikor, de semmi szállítási számot ahhoz nem kaptam. Mondjuk sok jóra nem számítok tőlük, mert előzetes egyeztetés ellenére egy héttel később adták fel a telefont is