Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Egy kis szösszenet. Közel egy hónap után úgy látom már lassan használható állapotban van a telefon.

A hibák amik voltak:
1; nem töltött fel rendesen az akksi 86%-nál megállt,
2; amikor olyan kedve volt akkor szaggatva töltött,
3; újraindulgatott a telefon magától (hívás alatt is...stb),
4; GPS néha megtalálta a jelet, néha nem,
5; ha a GPS jelet talált akkor egy idő után megbolondult navigálás közbe, és össze vissza dobált 100-400 méter távolságban,
6; home gomb érzékelte hogy nyomom (vibra visszajelzés volt) de nem mindig csinálta azt amit kellett volnaAzt hiszem minden ami probléma ami előfordult másoknak is (!) az úgy egyben meg lett valósítva az enyében

Ki lett próbálva az 1.0.1 gyári rom, 1.0.3 és 1.0.4 romok mindegyik típusa (Ultimate...stb).
Sajnos mindegyikkel kijött valami hiba a fent felsoroltakból.
Jelenleg 1.0.8 (Flash a needromról). Mivel én nagyon sokat használom a telefont (skype, számológép, zene, rtlmost, youtube, gmail, böngészés, keresés...stb), így elég hamar kimutatja a foga fehérjét a kezem között a készülék. A 8-as romot tegnap délelőtt tettem fel, azóta szépen teszi a dolgát. A GPS-nél nem használok mobilnetet, így azt választottam amit sok külföldi fórumon írtak, hogy első indításnál minden kártya ki, GPS bekapcs és GPS test app elindít, majd sokat vár kint a levegőn. Hála az égnek tegnap jó idő volt és ki lehetett menni pihenni a Margit szigetre. Kint kb 20-25 percig vártam, míg felfedezi a műholdakat. 12 műholdat térképezett fel mindenféle simkártya...stb nélkül amiből olyan 6-8-ra csatlakozott fel. Majd telefon újraindít és újra ez a folyamat ugyan ennyi ideig, majd ugyan ez sim kártya betétele után.
A GPS azóta max 2-3 perc alatt mindenféle segítség nélkül feláll. Most rootoltam a telefont, hogy fel tudjam tenni a sygic-et, hogy lássam azt is hogy jó helyen tudja magát. Nos nem.

3 utcával arrébb érzi magát, sőt -2m mélyen (igaz, hogy a panel 8. emeletén vagyok)

Összegezve: már csak a GPS nem tudja, hogy hol vagyok
Ha erre tud valaki valami okosságot azt megköszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha erre tud valaki valami okosságot azt megköszönöm