Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fizo73
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
köszi, megkeresem!
-
fizo73
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Köszönöm az információt, gyűjtőm a lelki erőt hozzá

-
fizo73
csendes tag
válasz
karikusz
üzenetére
Oké, köszönöm, csak először felhúztam magam rajta. Sajnos van körülöttem 3 gép és se ide se oda nem ismerik fel a V3-at. Felül megjelenik a kis ikon, de nem kékül be. Az előbb csináltam egy gyári állapot vissza állítást, de az sem segített. most kezdhetek mindent elölről.
Kezdem azt hinni, hogy szép és jó ez a telefon de kár volt érte. Azért, ha lenne egyéb ötlet... -
fizo73
csendes tag
válasz
karikusz
üzenetére
Köszi a hozzászólásodat. Ennyit én is tudok, hogy láthatóvá kell tenni a telefont mások számára is, még ha nem is vagyok "telefon őrült". Mellé tettem két készüléket (Nokia, Sony), de marhára nem találják egymást! Volt már egy pár telefonom, de ez idáig nem kellett fórumon segítséget kérnem ahhoz, hogy használni lehessen azt. Tehát nem vagyok egy kényszeres író! Egyébként meg miért is jön létre egy ilyen fórum? Szóval, ha valakinek lenne ötlete, szívesen venném!
-
fizo73
csendes tag
Sziasztok! Amennyiben már volt kérdés, akkor elnézést kérek, de bluetooth gondja akadt-e már valakinek? Se nem talál meg semmit illetve a telefont sem látja a másik készülék. A segítséget megköszönném!
-
fizo73
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A mai napon megérkezett az új V3 telefonom. Sony Xperia P-ből tettem át a kisméretű telenor kártyámat az új készülékbe, amelyet fel is ismert, viszont engem nem lehet felhívni és én is csak egy csöngésig tudok hívást kezdeményezni, utána bont és csak hálózat foglalt hangot ad. Lassan 4 órája szórakozom vele, de semmi eredmény. Kipróbáltam a nejem nagy méretű kártyáját, de azt fel sem ismerte. Amennyiben valakinek lenne ötlete, szívesen venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kezdem azt hinni, hogy szép és jó ez a telefon de kár volt érte. Azért, ha lenne egyéb ötlet...